24 reacties

 1. Wanneer je de geschiedenis kent herhaald zich ook deze, terug naar 1930 ook toen hetzelfde verhaal en daar moest een groep mensen voor worden opgeofferd en ook daar draaide het om het grote geld voor de elite en tevens op een slinkse wijze wederom landje pik. Zoals ze dat ook nu met de boeren willen doen.

 2. De Overheid moet aansprakelijk gesteld worden voor alle schade die door de NEP PANDEMIE veroorzaakt is. Tot nu toe blijkt Covid 19 het geneesmiddel tegen normale griep te zijn. i.p.v. 6000 griepdoden die er normaal zijn zeggen ze dat er nu maar 400 griepdoden zijn geweest. Of je nu sterft aan de gewone griep of Covid….dood is dood. Dan rest te bezien of er meer of minder mensen last van hebben. Er is GEEN oversterfte dus ik geloof oprecht dat de criminele samenzweerders (regeringen en instanties) gewone griep als pandemie hebben verkocht. Als dat niet zo is en er bestaat zo iets als Covid…dan komt het uit een laboratorium en dan praten we niet over een pandemie maar over een aanval op de mensheid middels een biowapen. En dat verkopen ALLE regeringen ter wereld als een pandemie. MENSEN WORDT TOCH WAKKER!!!!!

 3. Corona bestaat niet en dat is wetenschappelijk aangetoond gemmaodoherty.com
  Dus hou nou eens op jensen! Daag iedereen uit te bewijzen dat het bestaat! De pcr wijst geen covid19 sars 2 aan maar sars 1. Want…covid 19 bestaat niet!😀 Dus altijd prijs en positieven!

 4. Wel mondkapjes bespreken maar geen handschoenen om maar iets te noemen. Het is dus allemaal nep.
  Vaccin heeft viral interference ofwel priming als bijwerking. Proefdieren gingen allemaal dood. Enhanced immuunreaction.
  Vaccin en mondkapje= herhaling 1918 "Spaanse griep"
  Wait for it..

 5. Wat vinden de jensen fans en Trump fans ervan dat Mike Pence zich laat vaccineren volgende week en dat DJT zegt dat hij het ook van plan is?

  Volgens mij waren jullie toch zo vol lof over hun omdat ze niets moesten weten van vaccin en dat de corona in eerste instantie onschuldig was?

 6. Ontkenning door Jensen wordt mensen fataal. “Men heeft geen idee hoe de zorg eraan toe is en op instorten staat”, aldus een PA die tevens op de ambulance werkt. Hij had hel van een dienst achter de rug (regio Ede): veel ziekenhuizen met opnamestop. Doodzieke jonge #COVID19 patiënten. Patiënt helemaal naar Sneek moeten vervoeren omdat alleen daar plek was. Zwaar respiratoir insufficiëntie patiënten die het nauwelijks tot aan het ziekenhuis redden met maximaal zuurstof dmv non-rebreathing masker. Reanimatie van 38 jarige COVID-19 patiënt mislukt…Uitgeputte verzorgenden, verpleegkundigen, artsen & ambulancepersoneel. Dienstroosters die amper rond te krijgen zijn.

  Jammer dat de #Corona #frontberichten niet meer worden uitgezonden. De meeste mensen buiten de zorg hebben géén idee wat er speelt.

 7. ik meende dat dikkop Jensen zou stoppen met zijn youttube kanaal, zie de aflevering van 16 november "bye bye youtube" . ik had gehoopt van hem verlost te zijn.

 8. Jensen heeft goed naar Fox News in de VS gekeken. Publiek bespelen, trouwe aanhang creeren en vertel ze wat ze willen horen. Alles voor de kijkcijfers. 🤷‍♀️

 9. Eindelijk een partij die weet wat er moet gebeuren: Weg met dit kabinet. https://youtu.be/jB7cfta7w44
  Nogmaals >95% van de PCR testen is vals positief (NIET besmettelijk dus). Alles is gebaseerd op leugens, zie ook "retraction paper" van Peter Borger en 23 bekende wetenschappers voor de PCR test https://youtu.be/bcVSwSxDn24
  De PCR test voor covid-19 ontworpen door Christian Drosten (en mede ondertekend door Koopmans van het RIVM) en luister naar wat Drosten zelf zegt: https://youtu.be/xDWQsh-XxvE Wordt wakker Nederland.

 10. Volgens mij zijn meer mensen gestorven niet door corona maar omdat ze niet tijdig behandeld zijn voor hun eigen ziektes. Een gewone griep was ook dodelijker.

 11. De Jensen volgers zeggen al maandenlang dat het volk in opstand moet komen. Dat het volk in oorlog is met de regering. Nou, er is nog helemaal niets gebeurd. 99% van de mensen heeft braaf een mondkapje op. De Jensen volgers pik je er zo uit. Ze hebben geen mondkapje op omdat ze te dom zijn om te weten hoe je zoiets opzet. Ze moeten elkaar helpen om de toetsen op het toetsenbord te vinden. En de hele dag zitten ze te huilen in een hoekie omdat 99% van de bevolking braaf in de pas loopt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *