Russisch Roulette. “Politici nemen nu onverantwoorde risico’s” zegt Hoogleraar…

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/russisch-roulette-politici-nemen-nu-onverantwoorde-risicos-zegt-hoogleraar

Russisch Roulette. “Politici nemen nu onverantwoorde risico’s” zegt Hoogleraar…

“Een groot probleem is de euforie over het gevonden hebben van een oplossing. Omdat in de euforie van…we hebben het vaccin gevonden…niemand de spelbreker wil zijn, niemand de chagrijn wil zijn, om te zeggen dat het geen goed idee is”, opent Professor Cees Hamelink in een boeiend en kort college waarin hij de pijnpunten benoemt van de haastige spoed die onze leiders lijken te hebben.

Russisch Roulette

Veel mensen wagen graag een gokje in het casino. Men beseft dan dat er een kans dat het fout kan aflopen. Je neemt het risico mee in de kansberekening en aanvaard het risico. Gokken behoort tot een sociale bezigheid en het enige probleem is eigenlijk de verslaafde gokker. “Wat onze politici nu doen is geen gokken maar Russisch Roulette. Ze gaan niet op zoek naar de dissidente informatie van de tegenstemmers en gokken op 1 paard. Dat is hoogst onverantwoord”, aldus de 80 jarige emeritus hoogleraar die nog vol in het leven staat en de politiek op de voet volgt. In de uitzending haalt Cees het boek “Double and Gamble” aan, een klassieker ui 2007 van Dostoevsky die zelf een gokverslaving had en er een stevig pil aan wijdde.

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

18 reacties

 1. Inderdaad. Russische Roulette.
  Gevaccineerden zijn de sluipmoordenaars onder de besmettelijke mensen.

  Na vaccinatie heb jijzelf weinig tot helemaal géén ziekteverschijnselen zodra jij besmet raakt met het Coronagriepvirus.

  Echter blijf jij wel gewoon besmettelijk na infectie.

  Doordat jij zelf niet meer weet dat jij besmet bent geraakt omdat jij na vaccinatie zelf weinig tot helemaal géén ziekteverschijnselen hebt, verspreid jij overal waar jij met je Vaccinatie Paspoort binnen mag, alle mensen die jij daar tegenkomt.

  Die op hun beurt weer ongemerkt anderen besmetten omdat zij zelf niet voelen dat zij besmettelijk zijn voor anderen omdat zijzelf gevaccineerd zijn. Enzovoorts.

  Opmerkelijk dat men door als een wappie te gaan vaccineren, groepsimmuniteit probeert te bereiken.

  Terwijl je diezelfde groepsimmuniteit ook Gratis En Sneller bereikt door per direct alle groepsimmuniteit vertragende maatregelen op te heffen.

 2. Ja, je gezond verstand gebruiken is ook een optie. We zijn geen kleine stoute kinderen die opgesloten moeten worden.

 3. BLCKBX kanaal op internet een bron van onwaarheden die compleet voor 100% debunked zijn door echte wetenschappers.

 4. tja op de school zijn we altijd al voorgelogen met een ander verhaal dan wat er werkelijk gebeurde zoiets heet ook wel hersenspoelen en dat zien we nu nog steeds

 5. Het is zo overduidelijk, Waarom circuleren overal die foto's van Rutte, Sigrid kaag, Maxima op bezoek bij Klaus Schwab (WEF) in Davos? Omdat men in alle landen waarin nu deze Medische waanzin aan de gang is bezig is de WEF (World Economical Forum) agenda uit te rollen. En 1 van die agenda punten is, "het terugdringen van de wereldbevolking". Hoe wil men dat bewerkstelligen? Door een dodelijk vaccin als die NU rondcirculeren. En ze vallen reeds bij 'bosjes'. Het is allemaal niet zo moeilijk te zien voor degene die het WILLEN zien. Over een aantal jaren zullen we allemaal met grote afgrijzen hierop terug kijken en ons zelf voor de kop slaan hoe we ooit hierin hebben kunnen stinken. Maar dan is het voor velen al te laat, want ze spelen al reeds op grote schaal Russische Roulette. Maar sommige zijn te dom en te goedgelovig om dit in te zien, daar moet Hugo en Rutte het immers van hebben. En van dat type mensen hebben we helaas een land vol van. Zolang hun salaris wordt gestort, zij hun netflix/spelcomputertje en hun natje en droogje hebben….blijven ze ondertussen als een goedgelovig schaapje alles absorberen wat Rutte en Hugo hen via de NPO, RTL, SBS6 voorkauwen. En alle critici…worden door de NPO, RTL, SBS6 afgedaan als 'complot wappies'. Kijk naar het programma 'Filemon en de Complotten'. Dezelfde Tactiek hanteerde men reeds in tal van Dictaturen. Het is allemaal niet zo moeilijk, maar je moet het wel WILLEN zien. Maar velen zijn te blind en blijven te blind.

 6. Wat ook 'meehelpt' bij risicovol gokken, is wanneer de gokker geen last heeft van een negatief uitgevallen gok.

  Zoals bij banken die toch met staatssteun ( = ons belastinggeld) overeind gehouden worden. Terwijl het geld waarmee ze gokten ook al niet eens hun eigen geld was.

  Of voor bewindslieden die gokken met de gezondheid en levens van anderen ten faveure van persoonlijk gewin.

  Voor de gokker zelf is er dus alleen maar een positieve uitkomst mogelijk. En in het allerergste geval verandert er niks.

  Sterke jongen m/v die onder zulke omstandigheden géén gokje wil wagen. Laten ze dat nou net niet zijn … 😕

 7. Misschien ouderwets redelijk, naïef wellicht in ogen van de wakkere geesten, maar heel waardevol, omdat Blckbx op alle niveaus dissidente geluiden laat horen. Mooie van Cees zijn benadering , ondanks voor mij soms de verstokte seculiere invalshoek, is dat zelfs de meest strenge ‘gelovigen’ hier best naar kunnen kijken en luisteren. Als ze het maar onder ogen kregen…
  Naast de inhoud is het gewoon een heerlijke stem en verschijning, deze wijze man op leeftijd 😉 vasthouden dus!

 8. Het antwoord op de vraag waarom dit met ons gebeurt staat in de Bijbel: een Volk wat voorheen bij God was, bij Jezus Christus was – maar de rug naar God heeft toegekeerd, ondankbaar is en blijft voor de 75 jaren van overvloedige weelde en vrijheid, krijgt op den duur een vreselijke Regering..deze Regering die we nu hebben is een afspiegeling van de geest van het overgrote deel van de bevolking…dwz: van God los, op een relatief (te) kleine groep na. We gaan dit gevecht NIET redden met mensenkracht alleen, maar wèl met Zijn hulp daarbij. Keer aub terug, betuig spijt in gebed aan Jezus en bid Hem om hulp. Met Zijn hulp gaan we winnen,.. zonder hem maken we geen schijn van een kans.

 9. Normaal gedrag van de bevolking wordt gecriminaliseerd. Dat is zo langzamerhand, via de goedkeuring van de meeste 2e kamerleden, het “nieuwe normaal”. 🏴‍☠️🥸

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *