Robert Jensen voelt nattigheid

Doneer! https://www.schrijversblok.nl/doneer/donatie/

Rellen in heel Nederland. Wie is verantwoordelijk? Robert Jensen heeft daar een idee over. Robert Jensen heeft het fout.

Hier de oorspronkelijke video: https://jensen.nl/schuld-rellen-ligt-bij-overheid-de-jensen-show-291

Steun mijn video’s: https://www.petje.af/harryhol

News Theme 2 van Audionautix is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution-licentie (https://creativecommons.org/licenses/…)
Artiest: http://audionautix.com/

18 reacties

  1. Je hebt zeker gelijk als je zegt dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn daad👍 maar dat is ook echt het enige zinige wat er uit je mond komt. Shit hé wat bekijk jij de dingen zwart wit.

  2. Ben het met je eens Harry, ik heb ook een maar.. waarom laat je de beelden van het CNN gebouw niet zien tijdens de BLM demonstratie. Demonstratie voor gelijke rechten is zeker nodig maar ik denk dat wij geen verschil meer moeten zoeken tussen links en rechts.

  3. Als je weet wat de great reset inhoudt weet je dat alles wat hier gebeurt met betrekking tot alle waardeloze corona maatregelen alleenmaar bedoeld is om de economie naar de klote te helpen zodat wij afhankelijk zullen worden van de overheid en een grotere wereldmacht die de ultieme controle over ons wilt hebben. Je hoeft het niet te geloven maar als wij als volk niks hiertegen doen en alles goedkeuren van een overheid die zijn macht gebruikt om controle te krijgen over ons, zijn wij net zo schuldig aan alle faillisementen, depressies, zelfmoorden etc. Volksgezondheid is meer dan “voorzichtig zijn” voor een virus waar maar 3% van de mensen dood aan gaan. Leven met angst is ongezond en dat is waar de overheid nu mee bezig is. Angst inboezemen voor politieke redenen. (terrorisme)

  4. Je kan vanalles vinden over Jensen maar hij is wel kritisch over dit beleid. In een wereld waar een virus met een sterfteratio van 0,23% en voor mensen onder de 70 is dat 0,05% is het opmerkelijk dat de regeringen wereldwijd een Carte blanche krijgen olv een WHO die letterlijk door 1 miljardair wordt gesponsord die in India een catastrofale vaccinatie programma op de been heeft gezet. Het is ons plicht om te allen tijde kritisch te zijn.

  5. Hey Harry, leuke informatieve video's. Helemaal top. Kleine tip, niet inhoudelijk, maar wel een tip: Probeer een andere microphone. Op meerdere video's komt je stemgeluid hol en met veel bass over. Ik denk een soort clipping te horen. Het gevolg is dat ik bij jouw stem het volume meer naar beneden gooi (bang dat de buren gaan klagen) en andere stemmen weer omhoog draai. Ik hoop dat je hier iets mee kan.

  6. Wat een dwaas deze Harry Nol… Probeert zoveel mensen na te doen maar het is het net niet allemaal…. En dan noemt hij zichzelf: "cabaretier" op twitter. 😂

  7. Tja Harry, Jensen is doorgeslagen dat is zeker. Echter her is evengoed waar dat de wijze waarop een Klaver en een Halsema selectief demo's toestaan van partijen en met boodschappen die in hun straatje passen en alle andere verbieden en bij voorbaat wegzetten als of wappies, xenofoob, rascistisch etc. Dan is het terecht dat mensen met een andere mening op een bepaald moment die framing beu zijn en er tegen in gaan.
    Uiteraard is het plunderen en slopen van andermans spullen absoluut te gek voor woorden en moet er hard op ingegrepen worden.

  8. Na 6 maanden dacht ik laat ik eens op de kanaal van Harry Hol kijken. Ik ben echt verbaasd. Je kan Jensen echt niet met rust laten op een of andere manier. Vindt het ook niks hoor. Maar is het mogelijk dat je wat meer in de andere zaken duikt ipv elke keer andere youtubers gaat afkraken? Maak een eigen onderwerp want dit is ergens gewoon best zielig. Je bent wel vooruit gegaan in het aantrekken van nieuwe en andere truien. Top!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *