ROBERT JENSEN van YOUTUBE AF [WAT IS ER AAN DE HAND?]

Robert Jensen heeft zijn youtubechannel goed opgebouwd in het afgelopen jaar. Toch pakt hij opeens zijn biezen om alles op zijn eigen site onder te brengen. De timing en argumenten van Jensen leken niet te kloppen. In de Episode werpen we belangrijke vragen op over deze situatie. Het is namelijk pas 2 dagen geleden dat NRC een artikel uitbracht over het in de gaten houden van Jensenaanhang. Toevallig allemaal?

DiepPolitiek ontmaskerd waarheden die de media strategisch weghoudt of aanvalt. Kijk EPISODE 4 van onze videoreeks EU ONTMASKERD. Daar leggen we alles uit over de heersers van ons geld.
Binnenkort gaan we de Media ontmaskeren. Abonneer u.

25 reacties

 1. Ik heb besloten nog een keer iets te zeggen van die verschrikkelijke achtergrond ruis….zelf weten wat je doet hoor. Ik wil het niet meer horen….

 2. Nee, Jensen heeft onszelf al langer verteld , dt hij hier mee bezig was ! Wie ben jij eigenlijk ? Volgens mij deug je niet !

 3. Denk niet dat er iets mis is hoor. Hij heeft het al een poosje geleden zelf aangekondigd. πŸ’œπŸ™πŸ€£

 4. Robert jensen heeft gelijk in wat hij allemaal zegt maar heeft alleen een grote mond op internet en voor de rest helemaal niets hij is eigenlijk net als Bill Gates een verkoper maar dan aan de andere kant

 5. Jensen is controlled opposition. Met shirtjes petjes bereik je helemaal niets het enige wat echt werkt is dat de hele bevolking echt in opstand komt en dat zal nooit gebeuren omdat dit soort instanties alle energie uit je zuigen zodat jij lekker blijft zitten waar je zit…. welkom in de grootste mindfuck ooit.

 6. Tuurlijk staat hij onder druk maar niet persoonlijk . Iedereen die niet volgens het YouTube protocol werkt word gecensureerd . Het is juist een zet waarmee hij toont dat hij niet aangesloten wil zijn bij een club die censureert en daarmee tegen de vrijheid van meningsuiting is . Normen en waarde zijn voor sommige mensen vele malen belangrijker dan vieuws of geld

 7. Het is nog veel simpeler. YT heeft Zitten klooien in de content van Jensen en dat zou ik ook niet pikken. Dat is de reden dat Jensen hier weg is gegaan. YT is een zogenaamd open platform. Ze hebben het zelfs tot wet laten verklaren dat zij niet aansprakelijk zijn voor content die anderen plaatsen. Maar als YT zelf gaat zitten klooien dan plaatsen ze zich zelf boven die wet en kunnen ze wel degelijk aansprakelijk worden gesteld voor hun eigen malversaties zoals het verwijderen van content die anderen gebruiken om zich zelf te profileren bijvoorbeeld. Door het onmogelijk maken daarvan pleegt YT een ONrechtmatige daad naar Nederlands recht en zijn ze aansprakelijk voor de schade op grond van bijvoorbeeld artikel 6:162 BW.

 8. Heb je de aflevering gezien waarin jensen dit verteld en uitlegt?
  Blijkbaar niet, anders had je dit niet gedaan.

 9. Youtube heeft officieel aangekondigd alle content die over de fraude in de us verkiezingen gaan te blokken. De onwelgevallige content voor de elite zal verwijderd worden. Bye bye vrijheid van meningsuiting, en het gaat in rap tempo erger worden. Geen tegengeluiden over corona, de klimaathoax enz. The great reset komt eraan!

 10. Nee hoor, hij heeft gewoon voor zn eigen kanaal/website gekozen. Omdat al eens n video werd verwijdert. Dus gewoon vanwege de censuur hier.

 11. Ikkeblogspot.blogspot.com Ze zijn zo al bezig van in maart, dus haalt niets uit om de politieke psychopaten te breken, gewelddadige overmacht kan je nooit wegpraten, dat is nu duidelijk bewezen, wie anders denken trekken de verkeerde conclusies!!!

 12. Nee schatje. Hij heeft het zelf besloten. Heel goed van hem. En hij is niet bang en staat niet onder druk.

 13. ROBERT JENSEN HEEFT ZELF BESLOTEN OM VAN YOUTUBE AF TE GAAN OM VOLKOMEN ONBEINVLOED DOOR COMMERCIEELE DWANG ZIJN SHOWS TE PRESNTEREN . WIE IETS ANDERS BEWEERT IS EEN LEUGENAAR .

 14. Hij kan gewoon ze eigen website maken of op dailymotion of vimeo. Youtube is niet van ze vader en is hem niks verschuldigd.

 15. Volgens mij is Jensen behoorlijk transparant over z'n reden de laatste show niet op YouTube te zetten. Hij is altijd heel voorzichtig geweest met onderwerpen waar YouTube op censureert en nu wil hij het hebben over de Amerikaanse verkiezingen terwijl daar juist gecensureerd op wordt als ik hem mag geloven. Dus kiest hij er in dit geval voor om het er toch over te hebben maar niet op YouTube zelf. Ik claim niet zijn gedachten te kunnen lezen maar misschien is er geen reden om verder te zoeken om zijn handelingen te verklaren. Ik vraag me af of hij werkelijk niet meer gaat uploaden op YouTube of dat hij alleen af en toe uitzendingen exclusief op zijn eigen site zet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *