Robert Jensen terug op Radio Veronica

Samen met Jan Paparazzi gaat Jensen! een nieuwe ochtendshow presenteren op Radio Veronica vanaf 2 augustus 2010.

Naarden, 21 juni 2010 | Robert Jensen keert terug op de radio. Vanaf maandag 2 augustus presenteert Jensen van 6 tot 9 uur de ochtendshow van Radio Veronica: ‘JENSEN! in de ochtend’. Ook zijn vaste side kick Jan Paparazzi zal iedere ochtend weer aanschuiven.

Robert Jensen (37) is blij om terug te keren als deejay: “Het is fantastisch om na vijf jaar weer terug te keren op de radio. Natuurlijk ga ik met Jan de dingen doen waar de fans ons van kennen. Maar ik heb de afgelopen jaren veel nieuwe energie en frisse idee├źn opgedaan met radio, televisie en internet wereldwijd en wil met die inspiratie een onderscheidende ochtendshow gaan maken. Radio Veronica is natuurlijk het radiostation waar mijn roots liggen. Het is prachtig dat ik daar samen met Jan weer echte radio kan gaan maken, met de muziek die bij mij past.”

‘JENSEN! in de ochtend’ is vanaf maandag 2 augustus elke werkdag te horen van 6 tot 9 uur bij Radio Veronica. Op www.snafu.nl is een filmpje te zien met een reactie van Robert Jensen op zijn komst naar Radio Veronica.

Uunco Cerfontaine, Programmadirecteur Radio Veronica: “Veel programmadirecteuren bij de Nederlandse radio vinden Jensen een onvoorspelbaar en ongeleid projectiel en willen daarom niet met hem werken. Ik denk dat dit hem juist zo creatief maakt en dat heb je wel nodig om nog op te vallen in de overvolle ochtendmarkt op de radio in Nederland. Daarom ben ik blij dat Robert Jensen vanaf augustus te horen is bij Veronica.”

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80’s & 90’s hits en dj’s als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

http://www.radioveronica.nl/index.php?page=persbericht&uri=robert_jensen_presenteert_nieuwe_ochtendshow_radio_veronica

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *