17 reacties

 1. Ja je hebt seker volgers die media volgen en de krant..masr de feiten doe zoek je geeneens op…ga jij je bezig houden met je puisten want deze mannen die staan voor recht en doen onderzoek dan iemand als jij voor views en dom doen want niemand kent jou…deze mannen zijn voral doordat vele wakker zijn dis slaap lekker kerel

 2. Zeg Harry, durf jij de discussie aan met David? Ik durf mijn kop er onder te verwedden dat je dat niet aan durft!! Jij bent gewoon een onnozel ventje die geen enkel onderzoek heeft gedaan naar de werkelijkheid! Reageer eens al je een kerel bent wat ik ernstig betwijfel!

 3. Je geeft alleen jou mening en jij onderbouwd jou eigen verhaal niet waarom David icke/jensen niet de waarheid spreken en dat het onzin is. Dus je geeft alleen jou mening. Stel ,wij hadden niet geweten dat er miljoenen jaren geleden dinosaurussen op de aarde liepen, en wordt nu vandaag vertelt, dat er gigantische dieren op de aarde hebben gelopen. Wat zou dan jou reactie zijn? Ik denk, niet dat je dat zou geloven. Maar laten ze het opgegraven skelet van een dinosaurus zien het bewijs dat het echt zo geweest is. Ga je het dan ook nog ontkennen en belachelijk maken en zeggen dat het niet waar is dat dinosauriërs hebben bestaan. Dus lul niet zo dom en verdiep je eerst eens in dingen.

 4. Tjonge, wist niet dat er zulke mafketels zijn. Dat die Jensen niet spoorde was al even duidelijk, maar dit soort mensen geloven maakt hem echt een Wappie.

 5. Die gek van een Robert J. Staat sowieso voor schut met die lelijke bakkes van hem, maar niet te spreken over die kullekoek die hij uitkraamt 🤮

 6. Een paar maanden geleden stelde ik gekscherend de vraag of net als met de Spaanse griep de tweede golf van Corona erger zou worden en dat is oprecht de enige keer in mijn leven dat ik ervan baal dat ik gelijk heb. Weer hebben we net als in 1918 te maken met een populist die Den Haag in zijn greep houdt waardoor er is ingezet op lokaal beleid. Toen Troelstra nu Willem Engel of Baudet. Ook toen was er een hoop gesteggel over mondkapjes en dit is 100 jaar later precies hetzelfde. De geschiedenis herhaald zich. Als ik dan toch zo vrij mag zijn dan hoop ik dat er na het eind van deze vreselijke periode, weer een periode van bezinning en vereniging komt waarin er geen hype is dat je overal maar dwars tegenin moet gaan of kritisch moet zijn. Dat we weer eens gaan doen waar we goed in zijn en vertrouwen in de medemens dat die ook doet waar hij/zij goed in is. Dit werkt ook niet voor ons. Ik ben geen politicus of viroloog en daar heb ik ooit nooit voor geleerd maar afgelopen jaar kreeg ik het idee dat heel Nederland en dus ook mensen met een IQ van 70 ook dachten dat ze professor of hoogleraar waren. Werkelijk beschamend! Zeg op zijn minst wie je napraat en doe niet zo interessant alsof je het zelf allemaal bedenkt denk ik dan.

 7. Er zijn voor en tegenstanders van David Icke, ik heb hem eens 7 jaar terug mogen ontmoeten en moet zeggen dat een zeer charmant persoon is, ik ga niet in alles mee van wat hij zegt maar voor de rest wel. U kunt niet zeggen van nadat hij iets over reptielen zegt, is het gesprek hierbij beëindigd, u zou dan waardevolle info die erna komt kunnen missen.

 8. Fuck ja! Driewerf ja! 🤣 Preciés wat ik dacht. ZUCHT, hóe kan het dat er zoveel mensen zijn die deze onzin (die verifieerbaar onzin is!) tóch geloven? Ik kan er met mijn kop niet bij.
  Net als het geloof in aliens. Ik keek net naar een post over spirituele club GAIA. Daar hoorde je een Amerikaanse zeggen: "They want us to get to know them!"
  Nou, als ze (de marsmannetjes) ons dan willen leren kennen, waarom for crying out loud komen ze zich dan niet eeeeindelijk gewoon netjes voorstellen?! Altijd dat flauwe gekut met graancirkels en sneaky fly by's met UFO's.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *