24 reacties

  1. Ik vind Robert jensen altijd super goed met wat hij doet hoe meer ik terug luister, hoe beter ik hem vind en nu kom ik er achter dat ik een echte robert jensen fan bent

  2. Jensen was altijd erg lachen..ze zeurt dat er teveel gepraat wordt en dan wil ze een gesprek!! Ik zeg: Mylene was gewoon jaloers en wilde meeliften op de aandacht.

  3. toch een indrukwekkend fragment, beide erg onhandig en zonder enig niveau … zonder na te denken over het verloop. Mylene had dit kunnen verwachten. Dit soort confrontaties waren zelden in de jaren 90 maar ook nu. En meid, wat maak je weer een misstap door op te treden als kandidaat bij The Voice 2015.. ik begrijp het niet of is het mediageilheid?

  4. Ik hoor hier een vrouw met een kansloos programma en een man die steeds meer zijn eigen glazen aan het ingooien is. De jaren van verloedering zullen we maar zeggen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *