21 reacties

 1. ik denk dat Jensen bij ongehoord nederland gaat werken, dan kan hij met ons aller ybeltje naar hogere sferen gaan

 2. Ik ben Harry's video's aan het bingen.
  πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
  Mooie trui producties πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

 3. Robert Jensen is zo bang dat ik geen reacties mag geven op zijn site de angsthaas heb hem nu gemaild heb er ook veel bewijs van hij probeert alleen geld ui zal te kloppen, hij de uitgescheten npo er moest wel wat, heb dit gemaild naar hem!

 4. 9:00 Dat het zo'n hard cijfer is betwijfel ik wel lichtelijk aangezien we in de VS hebben gezien dat er daar ook met confirmed cases en death counts is gerommeld. Heeft iemand bevestiging dat dat hier niet is gebeurd?

 5. Ik weet nog niet welke gekkie ik nou enger vind. Jensen, Lange Frans of Doutzen Kroes die ook haar eigen onderzoek heeft gedaan.
  Janet Ossebaard laat ik buiten beschouwing want die is echt helemaal de weg kwijt.

 6. Wat een lachertje dit πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜… sorry hoor maar wat probeer je nu te exposen. Ik heb research gedaan en Robert Jensen heeft gewoon gelijk. Ze gebruiken het virus voor andere doeleinden. Geld is er 1 van. Verklaar anders maar eens waarom de boetes opeens zo belachelijk hoog zijn.

 7. Het enige wat Jensen probeert, is zijn shirts verkopen. Of zijn filmpjes de waarheid weergeven of niet, interesseert hem geen zier.

 8. Feit is dat er één kant wordt getoond in de media. Het punt bangmaken van Jensen is terecht. Kritisch kijken naar de statistieken wordt niet gedaan, voornamelijk vanuit de media niet.

  Ja, er moeten maatregelen genomen worden om de intensive care op tijd klaar te hebben. Ja, maatregelen om kwetsbaren en ouderen te beschermen. Maar.. kijk kritisch.. maar de statistieken die worden gebracht. En om dan de vraag te stellen: draaien we niet een beetje door? Is goed. Daar kan een inhoudelijke discussie over gevoerd worden.

 9. Hoi Harry Hol , hoeveel heb jij ontvangen , van de 100.000 euro die Rutte beschikbaar heeft gezet voor de online vloggers , ben jij er daar 1 van ? , zo nee , dan zou ik maar snel een aanvraag gaan doen , want ik denk dat jij precies doet wat hij wil , en als je dan nog niets krijgt , dan mag je van mij betreft een rechtszaak tegen hem beginnenΒ , want jij doet precies wat hij van jou verlangt , ga zo door man , jij bent de redding die Nederland nodig heeft. πŸ™‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *