Robert Jensen is terug met zijn talkshow – RTL BOULEVARD

Robert Jensen is terug! Vanavond start hij met zijn personalityshow op RTL5. Maar het vaste rijtje BN’ers hoeft niet meer plaats te nemen op zijn bank, want Jensen gaat vooral op de politieke tour.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s: http://r.tl/1QpwCNi

Bekijk de hele aflevering op RTL XL: http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/rtl-boulevard-9652

Website : http://www.rtlxl.nl
Facebook : https://www.facebook.com/RTLXL
Twitter : https://twitter.com/rtlxl
Nieuwsbrief : http://www.rtl.nl/service/xl/nieuwsbrief/

28 reacties

 1. Normaal dat Robert voor Trump is ,hij zou kunnen Trump's zoon zijn….en in dit geval zeker Trump's "Golden child."…..hij heeft ook deze enorme zelf verzekering

 2. de voice over: jensen een vaste waarde op t.v….. nou das teveel eer: hij had een baggerprogramma bij onnozele zenders als sbs , veronica en nu rtl5… marginale zenders die programma's herhalen tussen de reclame door

 3. Kijk al die linkse idioten kijken alsof Robert bezeten is door de duivel. Zij zijn natuurlijk ook allemaal zo links als maar kan, anders ga je niet in de media werken. Het is zo opmerkelijk dat je nergens meer een convservatief geluid kan laten horen of je wordt zo vies aangekeken zoals dat domme wijf die helemaal links staat. Dat soort snolletjes denken echt dat het socialisme werkt en het ons goed werkende kapitalistische systeem kan omtoveren tot iets beters. En als Robert dan over Trump begint, zie je haar al snauwen. Ze haat Trump kan je makkelijk zien en dat komt natuurlijk omdat Trump super succesvol is als president en zij dat niet kan pikken omdat ze liever Killary the Destroyer of Worlds als president wou, waarschijnlijk uit de idiote gedachte dat we per se een vrouwelijke president moeten hebben, ALLEEN MAAR OMDAT ZE EEN VROUW IS. Hulde aan Robert dat hij in het bijzijn van zulke debielen zichzelf kan blijven.

 4. Alweer van de buis, te rechts, slechte kijkcijfers. Haalde maar 100.000 tot 220.000 kijkers. Terwijl het wordt uitgezonden op de tijden da CL gespeelt wordt.

  Oh bijna vergeten te melden dat er maar 1 programma meer kijkers trek…

 5. Dit een jaar geleden en kijk hoe het nu is. Alles is uitgekomen. Het ware geluid is er . Maar niet op de standaard tv. Blij dat er internet is.

 6. Al die moeite voor 200 kijkers ?
  Ik denk dat die bijdehand met dat kut boulevard niet kan tippen aam de kijkcijfers die jensen haalde.

 7. Die Jensen is geestelijk niet helemaal op orde. Of hij acteert een geestelijk gestoorde zodra de camera loopt. Een Vankoningsbruggetje zeg maar

 8. "who are you voting for?" Ik zou antwoorden: Voor wie ik stem is een korter antwoord, dan tegen wie ik stem, want dat is me een waslijst."(Maar dan in het Engels) in Amerika zou men antwoorden: "Ik stem tegen Hillary" (want dat deden Trumpstemmers vnl) Dus de niet-linkse stem is uit zelfbescherming uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *