17 reacties

 1. Als dit virus in mijn jeugd uitgebroken was had ik de tijd van mijn leven. Geen internet weinig tv wel lekker buiten spelen en gezellig thuis zijn. Nu loopt iedereen te flippen.

 2. En hier begon het eind maart Jensen die de burgers met leugens begon op te ruien.
  Zie waar we nu staan een 2e golf en Jensen snapt het nog steeds niet.

 3. Nee er gaan niet 10 keer meer mensen dood door Corona want wij zitten nu in oktober dus dat heeft Harry dus fout, doe eens goed onderzoek hoeveel mensen er in de afgelopen jaren door de griep zijn overleden en het rhinovirus, gedeeltelijk begrijp ik Jensen wel en soms ook niet maar dat heb ik ook op dit YouTube kanaal,, ze hebben allemaal hun goede en slechte punten.

 4. Dag Harry,

  Nu wij eind september hebben bereikt en het doden aantal op 6380 staat, vind jij niet dat maatregelen die worden getroffen niet iets te ver gaan? ik snap als je er anders naar keek in maart, maar misschien is jou visie nu veranderd, ik hoor graag van je!

 5. Ik heb nu al medelijden met de medische staf die Jensen moet gaan behandelen als hij over, zeg hooguit een jaar, opgenomen moet worden als zwaar psychiatrisch patient.

 6. Harry, respect! Respect voor het feit dat je, om je video's te kunnen maken, dit soort tenenkrommend dom gewauwel bekijkt. Ik word er na 10 sec. al ziek van. Wat wel jammer is, is dat degenen die van jouw heldere debunkvideo's zouden moeten en kunnen leren, ze niet zien en als ze ze zouden zien ze niet zouden snappen. Maar keep up the good work!

 7. Compliment voor de analyse van Harry Hol. Feitelijk en rationeel tegenover theatraal en spelen op emotie wat Robert Jensen doet.

 8. Harry, je achternaam laat zien hoe jouw hersenen werken. Hol.. Als je eens om je heen kijkt, zie je wat er gebeurd. Ben je te hol vol, leeg geen inhoud. Jij blijft maar ver van mij vandaan, idioten zoals jou verzieken het voor de intelligente mensen die 't wel goed hebben voor de mens en de aardkloot. Onzin wat je doet. Ga eens wat nuttigs doen,. L.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *