16 reacties

 1. Hou het netjes! Kritiek is welkom. Graag zelfs. Ik beantwoord vragen die je op normale wijze stelt. Loze opmerkingen en beledigingen wis ik.

 2. "Hij is gespecialiseerd in games, digitale technologie en virtual reality". Waarom zeg je alles zo enorm kinderlijk? Misschien moet je weer je video's gaan maken over games. Je zegt alles bijna huilend….

 3. Dus ons regime mag er op los liegen , en Jensen maakt misschien 1 foutje en meteen gaat een deug mens als jij er op los H
  AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 4. Elke griepgolf vallen er velen doden, heel vervelend, maar niets uitzonderlijk…. Jensen heeft wel degelijk een punt, ongekend debiele maatregelen en jou argumenten hebben een waarde van 0.0

 5. Gahahaha wat een naiviteit in een video van 4 minuten.
  Na 7 maanden corona zitten we op gemiddeld minder dan 1000 doden per maand, zijn die 6 duizend zwakkere ouderen (80% was hoogstwaarschijnlijk dit jaar toch wel gestorven) zo belangrijk dat de hele horeca op zijn gat moet en verschillende mensen overlijden of moeten lijden omdat ze niet de juiste hulp kunnen krijgen omdat bea van 86 met hart en vaatziekten aan de beademing moet? Zelfs als je gezond bent als oudere (80+) overleef je dit virus. Dat zwakkeren als eerste heengaan is de wet van de natuur. Dat dat dodenaantal zo laag is komt niet door de lockdown, de werking van de lockdown is nooit bewezen. Zie Japan en Zweden. Dan begin je nog over die vrachtwagen en dat gebroken been. De mensen die overlijden aan corona hebben allemaal ernstige aandoeningen zoals kanker, hart- en vaatziekten etc. Deze ziektes zijn in vergelijking met corona velen malen erger en veroorzaken jaarlijks tientallen miljoenen doden. Jouw vergelijking met dat corona een vrachtwagen is en kanker een gebroken been raakt kant noch wal. Je moet de vrachtwagen zien als kanker en corona zien als het gebroken been. Was je de dans ontsprongen zonder corona? Nee. Als de vrachtwagen je had aangereden terwijl beide benen werkten had je het dan ovrrleefd? Nee.

 6. Hey meneer Hol. Jij snapt het echt. Iemand met onderliggende ziektes is te vergelijken met een gebroken been. Goed geprobeerd. Ook een aanrijding met een vrachtwagen is te vergelijken met Corona. Toevallig ken ik 7 gezonde mensen die 4 weken terug positief getest zijn en nog steeds vrolijk en niet bang rondlopen. Als je 7 kern gezonde mensen voor een vrachtwagen gooit, zullen ze het alle 7 hoogst waarschijnlijk niet overleven. Maar ik snap je punt denk ik wel. Houd iedereen lekker laag en bang dan heb jij in ieder geval wat te melden.

 7. Harry…ik zou graag zien dat je Jensen in een 1 op 1 gesprek ontmaskerd. Deze splijtzwam van de Nederlandse bevolking moet eens op z'n punten worden gezet. Ik wed dat hij te laf is om de handschoen op te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *