Robert Jensen Antifa?

Doneer! https://www.schrijversblok.nl/doneer/donatie/

Robert probeert zijn gezicht te redden. Het lukt niet.

https://www.newsweek.com/qshaman-washington-antifa-protest-qanon-1559599
https://www.theguardian.com/us-news/2020/dec/01/william-barr-no-evidence-voter-fraud
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-55153366
https://www.brennancenter.org/issues/ensure-every-american-can-vote/vote-suppression/myth-voter-fraud
https://www.brennancenter.org/sites/default/files/analysis/Briefing_Memo_Debunking_Voter_Fraud_Myth.pdf
https://www.washingtonpost.com/politics/2021/01/03/voter-fraud/
https://www.theguardian.com/us-news/2020/dec/01/william-barr-no-evidence-voter-fraud

Steun mijn video’s: https://www.petje.af/harryhol

News Theme 2 van Audionautix is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution-licentie (https://creativecommons.org/licenses/…)
Artiest: http://audionautix.com/

17 reacties

 1. Harry, jij bent een slaapwandelaar en je wordt
  pas wakker in een dictatuur. Snap nou dat links en rechts tegen elkaar uit
  worden gespeelt. Wat er is gebeurd bij het Capitool kan absoluut niet. Maar
  wees alstublieft ook kritisch op wat er aan de kant van links gebeurt. Verreweg
  het meeste geweld komt nog altijd uit de linkse hoek. Het grote verschil is dat
  dit door ALLE media simpelweg op een andere manier wordt gerapporteerd. Deze
  mensen en er zitten zeker rotte appels tussen moet je los zien van Donald
  Trump. Trump was jammer genoeg de beste optie uit zeer slechte
  keuzemogelijkheden. Er speelt zich een machtsovername plaatst. Ik vind deze
  bestorming van het Capitool nog erg meevallen t.o.v. de gigantische zieke
  ellende die BLM en de Linkse cultuur marxisten hebben aangericht. Er is niet 1
  gebouw afgebrand!!!

 2. Ik had die video van Jensen nog niet gezien. Ongelofelijk wat hij weer loopt te verkondigen, maar verbaasd ben ik natuurlijk niet. Wat wel verbazingwekkend is is dat veel van zijn sekteleden hem 100% procent geloven en hem 1 op 1 na-papegaaien. Die 35-jarige Trumpist die is doodgeschoten is voor niets meer dan een leugen gestorven. 3 dagen geleden noemde Trump ze nog 'bijzondere mensen' maar inmiddels laat hij ze keihard vallen omdat hem dit beter uitkomt. Triest om op deze manier aan je einde te komen.

 3. Hoi Harry! Nog een vraag: Hoe denk jij over Twitter? Ben je het er bijvoorbeeld mee eens dat de Chinese overheid ongehinderd de gedwongen steralisatie van Oeigoerse vrouwen mag promoten op Twitter, maar dat de president van de Verenigde Staten zonder een rechterlijke uitspraak van zo'n invloedrijk internationaal platform kan worden gegooid? Kortom: Wat vind jij van de rol van Twitter als uitgeverij?

 4. Hoi Harry. Andere vraag: Hoe kan het dat ik zo weinig over alle QAnon demonstraties van de afgelopen jaren kan vinden? Evenals weinig over de desbetreffende personen die regelmatig op dergelijke demomstraties zouden verschijnen? Wat ik slechts tegenkom zijn journalistieke artikelen. Weet jij misschien hoe dat zit?

  P.s.

  Ik zou het persoonlijk waarderen als ik niet direct als geïndoctrineerd propagandapoppetje van Trump wordt gezien.

  Immers noem ik jou ook geen billenlikker van Biden o.i.d. na jouw Twitteraccount eens goed onder de loep te hebben genomen..

  Alvast bedankt 🙂

 5. Hoi Harry! Hoe kan het dat Biden in alle staten inclusief de democratische minder scoorde dan Hilary Clinton in 2016, behalve in de staten waar de telling s'nachts werd stilgelegd?

 6. Deze info over betrokkenheid van Antifa komt van Matt Gaetz. Congreslid uit Florida met een ruggengraat van suikerspin. Hij verkondigde dit in het Congres en werd uitgejouwd. Er zijn nu vijf doden te betreuren door deze couppoging van uiterst rechtse Trump-aanhangers.
  Vanmiddag werd bevestigd dat er een state capitol police officer is omgekomen bij de bestorming. Wat Jensen betreft: Hij weet donders goed hoe de vork in de steel zit. Hij gebruikt het minder onderlegde deel van de bevolking voor zelfverrijking. Een media demagoog.
  Niet geheel ongevaarlijk aangezien hij zijn kijkers verteld dat Covid-19 maar een griepje is en er totaal geen oversterfte is vergeleken met andere jaren. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5205674/cbs-oversterfte-2020-meer-doden-tweede-wereldoorlog-corona-golf. Ook het uitroepen van de noodtoestand in Londen omdat er een tekort aan ziekenhuisbedden dreigt, in sommige stadsdelen 5% de besmettingsgraad is en dat brandweermannen ingezet worden als ambulance chauffeur zal wel weer fake nieuws zijn voor polder Alex Jones Jensen.

 7. Hij weet t niet meer 😂😂😂 En nu heeft ie een hoop vijanden gemaakt met deze beledigingen. Je zal toch maar maanden Jensen hebben verdedigd. En dan… verrast ie vriend en vijand met deze opmerking hahahah heerlijk filmpje gekozen Harry heerlijk deze afgang. Maanden lang lockdown heeft zijn uiterlijk zo te zien ook geen goed gedaan. Kappers zijn dicht zeker? 😂

 8. Ik dacht dat die maffe Robert Jensen van YouTube Facebook en alle andere sociale media of zo gaan zit hij nog steeds op YouTube die mafklapper’??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *