“Remember Building 7!” Hoe wist de BBC ruim voor tijd, dat gebouw 7 zou vallen?

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/911

“Remember Building 7!” Hoe wist de BBC ruim voor tijd, dat gebouw 7 zou vallen?

20 jaar geleden op 11 september 2001 vlogen in Manhattan, New York twee vliegtuigen in de Twin Tower buildings. Een groep geradicaliseerde arabieren zou onder de vlag van Al Qaida twee vliegtuigen gekaapt hebben, onder aanvoering van Osama Bin Laden en daarmee was de “War on Terror” ontketend, aldus toenmalig President van de USA George Bush jr.

KomPlot

Althans…dat is de officiële lezing die menigeen de wenkbrauwen deed fronzen na het zien van de film van Michael Moore. Maar ook in Nederland was er iemand die het officiële verhaal niet geloofde. Hij maakte er zelfs twee theatervoorstellingen over KomPlot 1 en 2 maar dat kwam hem duur te staan. Acteur en theatermaker George van Houts die in 2016 nog de eervolle titel mocht dragen als “De Slimste Mens” maar desalniettemin wordt weggezet als gekkie, als komplotdenker en die daardoor behoorlijk uit de gratie is bij zijn vakbroeders.

KomPlot 1 en 2 bekijk je hier: https://www.youtube.com/channel/UCipYQXKSQ_pJhQJXD8TgY3Q

Twee decennia later…

20 jaar na dato staan we weer stil bij die merkwaardige gebeurtenis in New York, die – welk verhaal je ook gelooft – in iedere variant in essentie een complot is en daarmee wordt door 9 / 11 iedereen een complotdenker, stelt programmamaker in zijn opening van de 1 uur 12 minuten durende uitzending die meer dan de moeite waard is. George van Houts legt naar op ijzingwekkende wijze uit hoe de opeenvolging van feiten natuurkundig onmogelijk zijn vanwege de wetten van newton maar het meest tot de verbeelding sprekende feit is toch wel gebouw 7.

Salomon Building 7

De meest opzienbarende gebeurtenis rondom 9 / 11 is met stip de fabelachtige voorspelling van de BBC. Gek genoeg wisten verslaggeefster Jane Stanley ruim 20 minuten voordien al aan te kondigen dat “building 7” zou instorten. Ze is in de veronderstelling dat het al gebeurd is, maar had niet door dat het gebouw in de live uitzending achter haar in beeld staat. Als de verbinding dan abrupt wordt onderbroken begint menigeen zich af te vragen hoe de BCC wist dat dit gebouw 20 minuten laten zou gaan instorten. Als verklaring komen ze met een vergissing die van persbureau Reuters zou komen maar hoe kwamen zij dan aan die voorkennis?

Flavio Pasquino;

“Voor mij is dit incident zo duidelijk een bewijs van voorkennis en daarmee een inside-job, dat je aan het complete narratief op die dag mag gaan twijfelen”.

Excuses

De BBC kwam wel nog met een soort van verklaring maar die is dusdaning zwak en ongeloofwaardig dat de cruciale vraag overeind blijft, hoe men het heeft kunnen weten en waarom de BBC het zelf niet tot het gaatje heeft uitgezocht?

Mythes (boek van Dik Kok)

Aan het einde van de uitzending maakt George van Houts nog een beetje reclame voor een bijzonder boek “Mythes” van Dik Kok, de auteur die hem veel heeft geleerd over 9 / 11. Mocht je interesse hebben in het boek dan kan dat via DEZE link. Op deze pagina is geen webshop dus je zult gewoon ouderwets moeten emaillen naar de auteur en dan komt het vast goed.

Link naar het boek: http://www.911deanderewaarheid.nl

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

16 reacties

 1. De slimste mens??? Ik ben een fan van blackbox, maar hier is iemand aan het woord die niets begrijpt van staal of constructies, absoluut stupide ideeën heeft voor wat de motivatie van dit complot zou kunnen zijn, en dan ook nog zegt dat 'the towering inferno' dat jaar een blockbuster was, (een film uit 1974) die zwetst van alles bij elkaar.
  Deze meneer, die geen enkele knowhow heeft behalve zijn fantasie, spreekt alsof hij een autoriteit is op dit gebied. Helaas zien we dit doorlopend op allerlei onderwerpen. Niet gehinderd door enige kennis is het makkelijk om te weten hoe het zit.

 2. Alles is al uitgezocht door vele mensen architecten engineers and demolition bedrijven veel er van zijn zelf mond dood gemaakt of gedegradeerd !
  De explosieven zijn door de Israëliërs geplaats en alles was al van te voren opgezet zoals video beelden van zogenaamde vliegtuigen die de twin towers en het Pentagon zouden zijn binnen gevlogen niks met elkyda of Bin Laden te maken Bush is de DUIVEL ZELF die dit heeft op gezet !

 3. Ja dit kun je gewoon echt niet meer uitleggen … hier was voorkennis, punt !! Dit bewijst ook, net zoals bij de coronacrisis, dat je maar één oerbron moet hebben om nieuws te lanceren en de rest volgt gewoon blindelings, zoals BBC deed.

 4. En de elite schijnt vanaf de bovenste etages van gebouwen uit de omgeving het hele spektakel aanschouwd te hebben, alsof ze vanuit een skybox naar amusement keken.
  Twee woorden: ZIEK SADISTISCH

 5. Ik kan uit zéér betrouwbare bron het volgende vertellen. Deze bron was indertijd werkzaam in één van de twee WTC torens. Er werd daags voor 11 september aan het personeel verteld dat het kantoor van deze buitenlandse firma op deze dag 11/9 gesloten zou zijn, de reden werd er niet bij verteld. Waarvan akte 🥴

 6. Riskant gespreks onderwerp. Is dit wel zo verstandig om ook hier aan te beginnen? Tot op heden waren de onderwerpen en gesprekken nog wel te behappen voor de twijfelaar. Mede door de professionele manier van aanpak en door zeer veel deskundige aan het woord te laten.
  Heb ook veel gesprekkenvan van dit kanaal gebruikt om mensen om mij heen te voorzien van informatie.
  Nu duik je echt the rabbithole in, en ik vrees dat hiermee de geloofwaardigheid van dit kanaal aangetast zal gaan worden. Is het een goed gesprek?.. Jazeker.. Interresant?… Absoluut..
  Maar of het verstandig is?..

 7. Heel deze corona situatie heeft mij één ding doen inziet, niets is wat het lijkt, alles is toneel en poppenkast. En hoe meer je alles in vraag trekt hoe meer je inziet dat alles wat je denkt te weten, enkel is wat zij willen dat je denkt en dat je eigenlijk van nul af aan jezelf terug moet opbouwen.. beste is om niets te geloven buiten wat je zelf ziet of mensen die onafhankelijk zijn..

 8. Ik weet waarom je er niemand over hoort. Omdat wij niet met zn alle optrekken naar het huis van de regering. En ze allemaal afzetten. Revolution 2021. Maar goed niemand gaat mee. 😅😅😅 mensen als flavio of jensen die moeten ons oproepen. Maar ook die doen dat niet. Dus ze gaan gewoon door. Land zit toch vol schapen. Ze lachen ons uit. Dus dat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *