11 reacties

  1. 'Kapot maken' bedreiging? Ik hoop niet dat de rechter dat ook zo ziet anders heeft hij zo 6 jaar gevangenisstraf te pakken bij veroordeling… Zijn adres openbaar maken vond ik niet handig en die bloemen en masse laten neerkwakken en uit laten drogen ook niet.

  2. Zojuist kreeg ik een bericht van Vreesboek dat er mensen zijn die aan deze chat aanstoot nemen en dat het daarom ondeelbaar is. Ik heb Facebook laten weten dat het niet mijn probleem is een en dat hiermee anderen informatie ontzegd worden. Heb ze ook gevraagd of zij het belangrijk vinden dat pedofiele kindermoordenaars aan de kaak gesteld worden.

  3. Heel triest vind ik het de mannen staan voor alles warme groeten uit Turkije waar we elke dag met meerdere vrienden jullie volgen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *