Rechtszaak, woe 28 juli, 13:00 uur, Blckbx | Van Haga vs. Youtube!

Woensdag 28 juli, 13:00 uur is het zo ver. Blckbx en Wybren van Haga voeren een kort geding tegen Big Tech gigant Youtube (Google) vanwege een ten onrechte verwijderde video op verkiezingsavond. Op 17 maart jl. werden wij met dit vreemde feit geconfronteerd en de reden was “medisch misleidende informatie”. En dat terwijl de video nou juist over censuur en het verwijderen van video’s door Youtube ging, van Van Haga in die week. De zaak is dus van belang voor iedere journalist en burger die de vrijheid van meningsuiting, de persvrijheid en de democratie belangrijk vindt. Dus er staat veel op het spel.

Dit is de livestream link die we morgen gaan gebruiken voor de uitzending:

Bergsma en Hamelink

Sietske Bergsma zal morgen samen met Emeritus Hoogleraar int. communicatie Cees Hamelink de voor- en nabeschouwing doen en daarmee om 13:00 live aftrappen. Om 13:30 start het kort geding officieel en ook dat kun je dan live bij ons volgen aangezien we twee camera’s in de zaal hebben opgesteld die de rechtszaak vastleggen.

Dit is de link naar de verwijderde video die op onze site nog te zien is:

https://www.blckbx.tv/videos/verkiezingen-beinvloed-zegt-wybren-van-haga

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

24 reacties

  1. Hoop dat de rechtbank nog wel eerlijk is, niet aangesloten is bij deze dictatuur. Hard hoofd in maar wie weet,succes jongens,respect voor jullie allemaal

  2. zou eens een WOB verzoek indienen om te onderzoeken of en hoeveel de nederlandse staat en/of WHO youtube betaald voor deze censuur op nationale (wereldwijde) schaal, is namelijk ook een form van betaalde marketing

  3. Dank voor je geweldige werk Flavio. Heb je overwogen om je uitzendingen ook als audio podcast beschikbaar te stellen? Ik luister zelf graag tijdens autorijden of wandeling… Sterkte straks!!

  4. je gaat bijna nooit winnen van google facebook politiek/miljardenbedrijven ze spelen allemaal onder 1 hoedje wat je nu gaat doen is hun op de hoogte brengen van alles dat jij weet waar zij zich vervolgens gaan op voorbereiden dit soort lui moet je onverwachts aanpakken

  5. Heel veel sterkte en zet hem op, mannen . Veel vertrouwen in de zgn rechtsspraak heb ik niet want ik heb zo maar het vermoeden dat ze in de zak zitten van rutte en de jonge. Maar wie weet, loopt er nog ergens een rechter rond die echt recht spreekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *