24 reacties

 1. sommige mensen hebben veel emphatie verloren. en zijn onmenselijk geworden het zelfde als het kabinet.. ik vind dit nog het kwalijkst van alles. 🤔😅

 2. Doordat het pedofiele netwerk van “koningshuis” gestopt moest worden, nadat ik getuige was in 1983 op feestje bdsm, bij Frits Salomonson waarbij aanwezig was Beatrix Claus Friso, ging ik naar politie DenHaag en amsterdam Warmoesstraat maar gebeurde niks mee, alleen werden de 13 bedrijven die ik had het moeilijk gemaakt en daarna kapot gemaakt(helemaal in 1997)!

  Wat begon in Leidschendam op de prins Johan Willem Frisolaan 203 werd verstoord door Sybrand Buma raadslid en wethouder gregor Rensen wethouder.
  In opdracht “koninklijke” huis door Beatrix en haar vader Bernhard sr( bekent van lockheed en van tegenstand Roy Van Zuiderwijk en Willem Oltmans).
  Daarna werd Sybrand ineens als beloning lid van kamer en lijsttrekker zo werd hij in 2013 op Congress gewezen op mensenrechten schendingen dit werd door Nico van Jaarsveld raadslid Leiderdorp gedaan welke ook naderhand een lintje kreeg( koninklijke onderscheiding)! Zie gregor https://www.hetkrantje-online.nl/nieuws/actueel/29427/dubbel-feest-in-prinsenhof en Buma ook congres 2013 zie https://camelotantikraak.home.blog/2019/05/25/hoe-onbetrouwbaar-zijn-janjohannes-guillaume-christianus-andreas-en-lilian-marijnissen-uit-oss-behoorde-jan-niet-tot-de-bende-van-oss-zijn-handelswijze-is-er-wel-naar/ en dat hij raadslid was in Leidschendam http://www.overheidinzuidholland.nl/leidschendam-voorburg/s/293%3Fp%3D5%26o%3D1%26f%3Da?p=6&o=5&f=o ook het lintje van Nico ook cda zie oa https://www.google.nl/search?source=hp&ei=qbwvYJS2H8zukgXUuZSgDg&q=nico+van+jaarsveld&oq=nico+van+jaarsvel&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAAyAggAOgIIKToICAAQsQMQgwE6CAguELEDEIMBOgUIABCxAzoLCC4QsQMQxwEQowI6BQguELEDOgsILhCxAxCDARCTAjoCCC46CAguEMcBEK8BOggIABAWEAoQHjoGCAAQFhAeOgUIIRCgAToFCAAQzQJQ2ylY47QBYN_CAWgCcAB4AIABqAOIAYYfkgEJMy42LjQuNS4xmAEAoAEBsAEC&sclient=mobile-gws-wiz-hp en zie de “Koninklijke” onderscheiding https://d2vry01uvf8h31.cloudfront.net/Organisaties/Basisgroep_Sociale_Zekerheid/Open_Forum_nieuwsbrief_nr.13_april_2014.pdf .

  Het regime van pedofiele bestaat uit:
  “Koningshuis”
  225 chapters (kamerleden)
  leden HogeRaad
  leden Raad van State
  Rechters en griffiers en personeel
  Pers wie betaald bepaald (omroepen)
  Burgemeester
  Wethouders
  Raadsleden
  Waterschaps leden
  Provincies leden
  Ambtenaren > 1.090.000(plus gezin)
  En andere …
  Daarom worden de pedofielen al decennia afgedekt, sinds de tijd van Bernhard sr al, https://revu.nl/artikel/3689/bij-de-koffie-prins-bernhard-misbruikte-meisjes-op-paleis-soestdijk !

  Het boek over koningshuis wat Willem Gerard Klinkenberg wilde schrijven maar van de journalist werden stukken gestolen waarbij de bvd herkent werd. https://eenvandaag.avrotros.nl/item/bernhard-was-een-spion/ de stukken werden gestolen.

  Ook alle zaken rechtbanken DenHaag,en Alkmaar(woonde hofstraat 105 bij familie Brodel-bakker, Nico van Jaarsveld had me daar gebracht, https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNHO:2015:3810 , maar politie p.m de mol kwam mij arresteren vanwege bekeuring “klootzakken” tegen politie te hebben gezegd tijdens mishandeling 2010 te Leeuwarden, ook advocaat Lodewijk rinsma die deze zaak deed niks, nadat ik uit zitting van Alkmaar kwam en aangifte wilde doen meineed gepleegd toen de politie mij wilde weer arresteren( was uit pi Schiphol gekomen, vraag maar aan psychiater ploem of mevr slappendel, want werd met taxi gebracht, vanaf pi naar rechtbank),

  https://whistleblower4blog.wordpress.com/2017/12/05/hier-zie-je-dat-politie-justitie-om-rechterlijke-machtplus-1ste-2de-kamers-crimineel-keuren-gedrag-goed-herkennen-dit-van-henzelf-geen-aangifte-opgenomen/

  https://camelotantikraak.home.blog/2019/05/11/corrupte-bureau-hoorn-mist-mij-erg-ze-zetten-mensen-aan-tot-aangifte-tegen-mij/

  https://denoever.wordpress.com/6-2/

  en amsterdam betreffende mijn zaken zijn daardoor beïnvloed door corrupte rechters griffiers en personeel heb daar alle bewijzen van, waarvan meeste 2 harde schijven van elk 150 gige, welke politie DenHaag uit mijn auto stal samen met auto 2011.

  Ook de advocaat Hayder Zengin die ik aannam om zaak tegen het “koningshuis” in 2014( vanwege de “loze” belofte Eberhard van der Laan, dat hij me zou bijstaan en beschermen als klokkenluider als ik naar Amsterdam zou komen wat ik kwam op 30-9-2016, gevolg totaal kapot gemaakt, na zijn dood door Ollongren en Aartsen plus Halsema met behulp van Frank Paauw de korpsleiding amsterdam( welke al betrokken was sinds 1986 DenHaag , 2010 Rotterdam en nu amsterdam) hayder werd vermoord in 2015, toen hij zaak tegen “koningshuis” vanaf 1983 aan voorbereiden was.

  Luister mijn nieuwe YouTube

  https://m.youtube.com/channel/UCRiSfTpuS7OScTe_by0oyLg

  https://m.youtube.com/watch?v=Xj3HTMkZg3A

  En https://evrm.home.blog/2019/07/23/c-13-664442-kg-za-19-356-aan-arre-zuurmond-via-sanna-de-ruiter-verstuurd-plus-andere-geadresserden/ maar er is meer.

  https://whistleblower4blog.wordpress.com/2017/12/05/hier-zie-je-dat-politie-justitie-om-rechterlijke-machtplus-1ste-2de-kamers-crimineel-keuren-gedrag-goed-herkennen-dit-van-henzelf-geen-aangifte-opgenomen/

  https://goudagemeente.wordpress.com/2013/03/25/paar-gesprekken-uitgetypt-die-opgenomen-zijn-door-personen-ivm-gouda/

  https://www.uitpers.be/seksschandaal-nederland-parlementarier-de-mond-gesnoerd/

  https://vimeo.com/34504474

  https://gerard1945.wordpress.com/2020/11/04/seks-met-dieren-was-voor-de-jovd-geen-probleem/

  https://camelotantikraak.home.blog/2019/05/22/omdat-college-bw-plus-raadsleden-en-ambtenaren-mensenrechten-schenden-v-a-30-9-2016-zijn-ze-aansprakelijk-gesteld-nu-plaatst-men-het-op-de-raadsvergadering-29-5-2019-oehlenschlager-milano-k/

  https://whistleblower4blog.wordpress.com/2017/12/19/brandveiligheid-sommige-ruimten-flierbosdreef-2-12-ernstig-in-gevaar/

  Afzender klokkenluider sinds 1974, particulier detective recherche bureau sinds 1977 POB311

  Niels

  https://whistleblower4blog.wordpress.com/2017/11/27/sovereign-declare-1977-by-wilhelmina-sent-remember-1980-beatrix-2014-sent-remember-willem-alexander-dutch-fakeroyals-government-parliament/

  Wernard en Evert kunnen jullie mij helpen want kreeg voorheen 12 gram cannabis per dag, maar ze(“koningshuis” leden) hebben me outlawed gemaakt sinds 1983 nadat ik ze bekend maakte als pedofiele (Claus Beatrix en Friso) bij bdsm party Frits Salomonson te Amsterdam.

  Zie mijn nieuwe Twitter @Time4worldwide(-CHANGE)

  Ook zaken zoals demmink werden afgedekt omdat cid oa fred Teeven banden vond naar “koningshuis”, en ook Cees Helman,,Klaas Bruinsma, Charles Geerts, Gerry Ulrich, zodoende werd het gestopt.

  https://www.boublog.nl/2012/11/08/een-wondelijke-link-naar-het-rolodex-onderzoek/

  Pagina 2 zie “whistleblower1974”

  http://www.hethaagsecomplot.nl/doc/rolodex.pdf

  Ook onderzoek bij Dutroux moest gestopt worden omdat banden met Nederland naar boven kwam.

  Ik strijd daar al tegen vanaf baby af aan, doordat mijn vader zo’n pedofiel was die ook mij misbruikte vanaf baby af aan.
  Ook misbruikte hij milva en marva op luchtbassis Leeuwarden en toen zijn functie onhoudbaar werd omdat partners en vriendjes erachter kwamen werd hij overgeplaatst naar DenHaag.
  Hij vervoerde per luchtmacht sexboekjes naar denenmarken.
  Maar pedofiele zoals de hoogste baas met invloed Bernhard sr ( lockheed, Roy van Zuiderwijk, Willem Oltmans) deed zijn werk zeer goed,onder juliana Beatrix en Willem-Alexander!
  De pedofiele met SpiritCoocking en jagen op kinderen, martelen, en meer, gaan gewoon door.
  Het “koningshuis” heeft vrij en ongecontroleerd reizen naar hun buitenlandse huizen, ze werden nimmer gecontroleerd door douane in buitenland.
  Het misbruik en offering ging door, verplaatste zich na Vaatstra zaak, want waren al jaren verplaats naar assielzoekers Centrums, omdat deze niet gemist werden, want ook officier van justitie wist in 2010 al wie de moordenaar(s) waren, zoals Henk Jan Mous te Leeuwarden .

  Ik schreef Harbers en Grapperhaus aan over de Armeense kinderen Lili en Howick op 8-9-2018, daarna stond weer na 10 maanden mijn uitkering stop in Amsterdam.
  Zowel 225 kamerleden, hoge raad, raad van State, ombudsman, raad van Europa en United Nations weten ervan maar kijken weg van mensenrechten schendingen.

  Via art 71 maken kamerleden zich onschendbaar ( maar Wilders mocht wel aanzetten tot oa “minder minder” haatzaaien ed, het blijven de toneelspelers en chapters van internationale criminele organisatie van “ koningshuis”!
  Ook art 120 van grondwet laat zien dat “rechters” niet mogen oordelen verdragen, de dictatuur welke in stand worden gehouden.🤫🤓©✅

 3. Cas, weet dat v Zanen ook maar moet bestieren dat de buitendienst jongens iets willen doen met elkaar en zelf niet verzint dat Nederland zo fascistoide moet zijn. Ik zie het ook van jouw kant, maar kan jou vertellen dat A ) jij kampeert op een veld waar ook KLPD etc funcie in draait . B) idd is het daar Niet iets als nachtlichten oefenen voor Afgh oid … ik zou zeggen raadt ze aan het nieuwe boek van SF Sander te halen en ook of ze al iets als een warme huiskamer voor je weten .

 4. Hahaha die juuten met hun doorzichtige amicale beginpraatjes… Niets meer en minder wat Casper zegt: STAATSHONDEN..!

 5. Vooraf aan de isolatiecel waar de politie uit zorg afleverde (1997 BAVO) krijg je een jurk als mogelijke dwangbuis aan. Die cel heeft geen raam met de buitenwereld en het licht brand daar 24 uur per dag waarmee je de orientatie met dag en nacht met de opeenvolging van kalender dagen verliest. De WC is een kartonnen po en de cel mag niet verlaten. Eten (brood) wordt gebracht door een ploeg waarbij de po verwisseld wordt. De ploeg van bijna 10 man komt gedwongen medicatie toedienen in de vorm van een injectie of je wil of niet, zij hebben zogenaamd rechten van de staat waar je niet naar praat. Ik heb willen leven, 24 uur willen leven geen slaap mezelf toegestaan. De cel wordt alleen verlaten om de paar dagen voor een douche onder begeleiding van 10 man (gemengd) die bij het douchen allemaal observerend aanwezig blijven. Kijk, ze aan met de vraag in de ogen wat doe je je naaste aan met de woorden die er niet om liegen maar zonder schelden. Uiteindelijk heb ik van God willen slapen alleen nog maar willen slapen al was het een plastic matras en deken waar de buiten wereld van niets nog wist elke injectie een van de doden kamer kon zijn wat had ik nog voor optie. Ik heb geslapen van de omgeving tijden niet meer bewust tot ik wakker werd. Er werd op dat moment door het gaatje in de deur gegluurd en men melde dat ik weer wakker was. Ik mocht de cel verlaten en in de gang stond een speciale brancard met een bak en een body bag en God weet wat er gebeurt is. De politie staat is al jaren aan de gang maar mij kunnen ze er niet meer mee bereiken. Onmetelijk inteligent bewezen en mijn jeugd behouden als de rest kwijt geraakt tot mij recht van de Hemel zal worden gedaan want de overheid zal het mij niet geven om wat ze deden ten aanzien van mijn leven, de behouden onschuld tot en met de maagdelijkheid is niet te verslaan maar zal van de Hemel doorgang krijgen naar beloften als gehouden en vooraf gedaan.
  De avondklok is weer een drama geworden. Ik wens je geestelijke kracht dan volgt de rest vanzelf.

 6. ik heb het licht gezien in deze beelden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Mensen foto's maken van de politie, dat is voor later voor hun kinderen en kleinkinderen en familie wat zullen die trots op hun zijn 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 8. By de burgemeester moeten jullie zijn. Dat is de baas van bruinhemden
  En ouder mensen neerslaan bij een demonstratie burgemeester Burgemeester verkocht aan geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld

 9. Een busje met 4 ID trollen, joh!, tuurlijk!, zou u 20 man verborgen hebben in uw tentje.
  Kan ook niet anders betreft ID trollen met een iq van schoen maat 42.

 10. Het is bijna niet meer mogelijk om reacties te plaatsen onder youtube filmpjes. Bijna alles wordt gece-nsureerd door vaccistisch youtube. Youtube is een groot kwaad voor onze samenleving. Door dingen te cen-sureren frustreren ze onze democratie. Een democratie kan alleen werken als er vrijheid van informatie is. Youtube zegt dat ze censu-reren om de mensen te beschermen tegen verkeerde informatie. Dit gedrag lijkt het veel op het gedrag van de agenten die Casper meerdere malen in de nacht komen "helpen" door hem wakker te maken door hem 100 watt in zijn bek te schijnen om zo een slaapdeprivatie te veroorzaken. Ik durf te stellen dat youtube er mede de oorzaak van is dat dingen uit de hand gaan lopen. Heer vergeef hen want ze weten niet wat ze doen. (waarschijnlijk haalt dit berichtje het daglicht niet maar mensen van youtube die het bericht weghalen lezen het wel. dikke middelvinger voor jullie uitroeptekens

 11. Caspar doet niets en zit op het Malieveld dagelijks te babbelen met bezoekers. Vrijwilligers verzorgen hem, dus daar hoeft hij verder niet over na te denken. Daarnaast wil hij dat 4 miljoen NL 'ers hem " bezoeken " op het Malieveld. Vele NL' ers zijn echter aan het werk, verzorgen hun kinderen, doen vrijwilligerswerk, hebben veel verdriet door verlies van baan, faillisementen, ziekte, verlies partner etc etc. Dus de arrogantie om te willen dat 4 miljoen mensen hem ontmoeten getuigt van grootheidswaan…. En dan tegen een knappe agente zeggen, " ontmoet mij " terwijl zij gewoon haar werk doet is ook ronduit om te brullen. Zijn verblijf op het Malieveld is zijn ego-trip en levert uiteraard niets, nada op aangaande de wereldwijde corona-terreur. Dit geven de harde FEITEN overduidelijk aan. Dus dream on!

 12. Hoi lieve Casper, je bent een kanjer..
  Verschrikkelijk wat ze met Cindy hebben gedaan.,,laf en misdadig.
  Deze piepeltjes horen levenslang achter de tralies,,,
  Politiestaat dictatuur ,

  Ik hou van je Caspar.
  Ik heb jou ontmoet met mn herder Tosca en Yoni.
  Diep respect voor jou,,XXX

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *