12 reacties

  1. Walgelijke video!!!! Waarom kan Joost Knevel keer op keer geen aangifte doen?Waarom doet J van Dissel zelf geen aangifte ?Deed Demmink ook niet,ra ra hoe kan dat?De media en jij weet het zo goed,maar je kunt niks weten als het niet is onderzocht en zolang er geen aangifte van Joost wordt opgenomen komt er geen onderzoek, denk daar maar eens over na. Wat heeft gelakte nagels en gek voor zijn camera doen te maken of je een goede onderzoek journalist bent?

  2. Dit klopt ook niet allemaal, je zet Micha neer als idioot, maar je weet heel goed wat hier allemaal gebeurt met kindermisbruik, je heb zelf ook al tientallen filmpjes gedeeld…..

  3. Jammer dat de beheerder van dit kanaal amper uit de luiers is en niets weet van wat er werkelijk in deze wereld speelt. De klap zal hard zijn wanneer zijn ogen worden geopend. IQ van een bloemkool

  4. Для закрытого пятидесятнического культа разоблачены schreef:

    @
    Для закрытого пятидесятнического культа разоблачены

  5. Geen recreatie, geen arbeid, geen luchten, geen sport want alle gedetineerden waren kwaad en zeiden dat Woutertje dood zou gaan omdat demonstranten stonden te schreeuwen bij de bajes.

  6. nog een reaktie: je geeft de TOTALE demonische sfeer en oorsprong van de ware aard van de wereldbeheersers van deze duisternis zeer goed weer, gevoelsmatig. Veel mensen, die ik ken via feestboek, schrikt het af. Die mensen wandelen niet in de Geest. Ik prik dwars door je masker heen maar ik wat ik aan jou zeg zeg ik aan wie dan ook, immers: je beste VRIEND kijkt met ons allemaal mee. Daarom. Hartelijke groet van je medemens, cora.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *