Prikken Ja of Nee? Alle voors en tegens van corona-vaccinatie…

Journalist Daan de Wit schreef een cruciaal boek op een cruciaal moment: Prikken ja of nee? – Alle voors en tegens van de corona-vaccins. Miljoenen mensen worstelen momenteel met deze vraag of het verstandig is een vaccin te nemen.

In de studio bespreekt programmamaker Flavio Pasquino met De Wit hoofdstuk 1 uit zijn boek: de 10 aannames die voorafgaan aan de vraag prikken ja of nee. Het volledige boek bevat tien hoofdstukken.
De Wit schreef een heel toegankelijk boek op basis van de best mogelijke openbare bronnen. Met zijn e-boek is het mogelijk een afweging te maken tussen de risico’s op corona en de risico’s op het aanvaarden van het vaccin, niet voor niets een onomkeerbare medische ingreep genoemd.

Kortingscode:

Via https://www.prikkenjaofnee.nl is met kortingscode daan30 het e-boek Prikken Ja of nee te koop met 30% korting tijdens de eerste vijf dagen na publicatie van bovenstaande video. Plus 30 procent van de opbrengst van het boek naar aanleiding van de video doneert Daan aan het nieuwe kanaal van Blckbx.

Onderzoeksjournalistiek:

In 2010 publiceerde Daan de Wit zijn boek Dossier Mexicaanse griep. Een gesprek in de studio van Blckbx over de onthutsende gelijkenis tussen de Mexicaanse griep en corona is inmiddels ruim 180.000 maal bekeken.De Wit schreef vier onderzoeksjournalistieke boeken, waaronder het recent verschenen de Cholesterolmythe en het veel gelezen boek Weet wat je eet.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

https://rumble.com/verq0d-verkiezingen-benvloed-zegt-wybren-van-haga.html

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; – burgerrechten in een spuitje – de surveillance toename – de testsamenleving – stigmatisering van andersdenkenden – polarisatie – de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whattsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

30 reacties

 1. BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal! Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

  Wil jij dat wij slagen in onze missie? Bekijk dan de video en steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen!

  Wil je op de hoogte blijven?
  Twitter: @blckbxnews
  Telegram: blckbxtv
  Facebook: blckbxnews
  Instagram: Blckbx

 2. Het is geen verhaal van afwegingen, jullie halen alle pro-argumenten onderuit. Ik zeg niet dat dat onterecht is, maar 'neutraal' is deze vid bepaald niet. Daan legt mijn grafiek trouwens goed uit (10:2013:20 ;).

 3. Zelfs huisartsen worden tegengewerkt om covid19 patiënten thuis van zuurstof te mogen voorzien. Dat huisartsen de druk bij de ziekenhuizen grotendeels kunnen wegnemen wordt niks mee gedaan!

 4. Jezus, de Zoon van God, zegt: "Komt tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven; neemt mijn juk op u en leert van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart, en gij zult rust vinden voor uw zielen"

 5. In de wijk waar ik woon is 99% 75 + daar zitten een behoorlijk aantal brekebeentjes tussen die allang hadden moeten omvallen door dat killervirus, nog niet één is overleden aan dit griepvirus, kleinkinderen lopen in en uit bij sommigen, zelfs een inwonende dochter met schoolgaande kinderen bij kwakkelende ouders, ze leven als vanouds en genieten ervan, we worden belazerd dat is duidelijk. Nou kom maar op met de cencuur YouTube de waarheid wint toch.

 6. Aanname 11. Als er toch iets mis mocht gaan met mijn prik is er een productaansprakelijkheidsregeling bij de producent zodat die diens fouten erkent en schade vergoedt……#nope

 7. De logica van de antivax reacties snap ik niet, in het kort.
  1 De risico's van covid 19 bestaan blijkbaar niet.
  2 De risico's van de vaccins zijn enorm
  Beide zijn complete onzin, waarom blijft men toch achter deze fabels aan wandelen?

 8. Nu jullie toch zo beschaafd over de OMT aan het praten zijn; misschien een keer de persoonlijke belangen van de individuele OMT leden uitpluizen en even kijken of het goedwillende experts zijn of graaiende spindokters die hun ziel hebben verkocht aan de politiek en farma….

 9. Wat zit er dan achter? De statistieken van het RIVM en het CBS laten ons op een onbetwistbare wijze zien dat Covid-19 een minimaal gevaar vormt voor de gezondheid van de mens. Wat zit er dan achter? Is het dan alleen omdat het RIVM en het OMT onder leiding van een van Dissel de macht heeft gekregen vanuit hun visie op het bestrijden van een virus, een hele samenleving te mogen besturen gebaseerd op een ronddwalend virus? Wat zit er dan achter? Waarom gebeuren de dingen zoals ze gebeuren…. laten wij daar vanaf nu steeds weer opnieuw een duidelijk antwoord op gaan geven. Het steeds herhalen en bespreken van de vragen die dit beleid ons allen doet stellen is oneindig. Zolang wij niet de conclusie gezamenlijk gaan uitspreken en die vervolgens steeds weer gaan herhalen en bespreken.

 10. Waarom zou je JOU lijf VOORGOED laten verzieken met het inspuiten van een chemisch wapen, bedacht door de rijkste der aarde , zodat zij er beter van worden en wij VOORGOED ZIEK zijn????

 11. Ze kunnen het beter red pill box noemen ik kan hier echt alleen maar boos om worden er is gewoon een volledig jaar uit mijn 23 jarige leven verziek en als zeevarenden ben ik al zo weinig thuis en vervorgens word dat ook nog ontnomen ik hoop dat mensen wakker worden door dit kanaal die een ander inzicht bied

 12. WAAROM LATEN DE HEREN DE JONGE EN RUTTE ZICHZELF NIET IN HET OPENBAAR VACCINEREN?
  Armpje bloot is geen porno hoor en ik betaal het Astra Zeneca vaccin voor hun, mits de prik echt plaatsvind ✌

 13. Rządy na całym świecie i przedstawiciele międzynarodowego establishmentu medycznego od kilkunastu miesięcy przekonują nas, że życie nie wróci do normy, dopóki cała planeta nie zostanie zaszczepiona przeciwko SARS-CoV-2. Jednak wiele ludzi jeszcze nie rozumie, że promowane szczepionki oparte są na zupełnie nowej eksperymentalnej technologii, która nigdy wcześniej w historii nie była stosowana na ludziach, a wszelkie testy na zwierzętach kończyły się jak dotąd ich zgonem lub poważnymi powikłaniami. Coraz więcej lekarzy i naukowców mówi wprost, że promowane obecnie preparaty mające łagodzić objawy tzw. choroby Covid-19 w ogóle nie powinny być nazywane szczepionkami, ponieważ działają na zupełnie innej zasadzie niż znane nam dotąd tradycyjne szczepionki, i że należy w tym przypadku mówić raczej o „nowej technologii medycznej bazującej na eksperymentalnej terapii genetycznej".
  Niniejszy film w przystępny sposób wyjaśnia różnicę między tradycyjnymi a nowoczesnymi szczepionkami, opisuje proces całkowitej transformacji technologii szczepionek mający obecnie miejsce w laboratoriach badawczych na całej planecie oraz analizuje etyczne i prawne aspekty trwającej medialnej kampanii (nie pierwszej w historii, ale bezprecedenswej w swej skali) nakłanianiającej ludzi do poddania się największemu eksperymentowi medycznemu w historii ludzkości.

 14. Er is op dit moment geen vóór. Het is een experimentele techniek in testfase. Klaar in één zin. Tevens is er medicatie vanaf 't begin , dus het is ook nog eens tegen de Nurnberg-code. Dus als deze journalist een 'voor' uitdraagt …. dat kan pas over een paar jaar.

 15. Heel leuk en al die vacinatie gebeuren, als je die CV 19 vac verdiept dan weet dat het geen vac is , ben zelf gevaccineerd, die cv19 is middel tegen de mens!

  En als iemand zich laat vacineren is het zijn of haar keuze en die moeten we van elkaar respecteren , maar ook een vaci die tot 2023 experimenteel is een de enige uitweg is die spuit.

  Je wordt ook nog gekoppeld aan de vac paspoort;)

  Dat is geen vrijheid, dus zou deze filmpje dus niet meer verder kijken , want ben geen voorstander van een CV 19, vacinatie, waarvoor de hele wereld voor op ge schop moet met daarbij een agenda:)

  Ieder die het nog niet wilt zien succes er mee !

  En val mij niet lastig met jou angst over die vac.

  En leef je leven !

  2 groepen de zogeheten anti vac, en de pro vacinatie;)

  De wereld verbeteren begint bij jezelf 🙂

  Verstand mist in de maatschappij;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *