12 reacties

  1. Waar zijn Wouter Micha en Hans gaan we nog iets horen over Joost zijn belangrijke case? Wouter was er toch ook druk mee?

  2. Oproep aan alle mede wedergeborenen, Jezus volgers, HG vervulden. Laten we gezamelijk strijden door bidden en vasten voor Éénheid in Het Lichaam van Christus, voor de regering van dit land, voor diegene die onze Heer niet kennen, voor Gods Volk Israël….Tot Eer en Glorie van Hem die ons éérst heeft Liefgehad..

  3. Ik lees niet de bijbel maar alles wat ik weet leer ik van de heilige Geest en van Jezus Christus .Jezus heeft mij gereinigd Dat heb ik gevoeld dat ik werd gewassen en Jezus draagt mij vaak in zijn handen . .Ik hou met heel mijn Hart van Jezus Christus .God is de schepper van Hemel en Aarde

  4. Vanaf mijn tweede jaar sprak ik al met God en dat neemt niemand mij af Heb engelen horen zingen En God sprak tot mij Ik ben die ik ben

  5. Ik heb mijn vader voor dat die stierf nog naar Jezus gebracht. En de Heilige Geest sprak tot mij en zei Halleluja Prijs de Heer . God heeft gesproken voor jaren terug tot mij toen ik aan het wandelen was .God sprak tot mij en zei Je bent een kind van God .Zoveel liefde en vreugde wat ik kreeg en nog voel . Heb wonderen meegemaakt en gezien .Zo goed en liefdevol is God met mij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *