14 reacties

 1. ook leuk de oude school van mijn vader in voorburg daar woonde ik toen werd afgebroken voor dure appartementen was in 1998 denk stonden allemaal hekken omheen ben ik naar binnen geglipt door een openstaand raam en even binnen kijken in die oude school van wassenaars hofman school had je ook een bovenverdieping met lokalen maar ook een deur die ging ik in was een trap naar boven kwam ik op de zolder daar ook een beetje kijken daar zijn allemaal van die houten balken die het dak ondersteunen steunbalken dus zo zie je ze je tegenwoordig niet meer en achter een zo,n steunbalk zag ik wat liggen daar ging ik goed kijken .was een oude bijbel uit 1948 gelijk meegenomen heb ik nog steeds een 2 weken later lag de hele boel plat daar zo zie je maar toeval dat ik daar toevallig was en die zolder opging denk ik vaak over

 2. Ik heb nooit begrepen wat het voordeel geweest is van "de dood van Jezus voor onze zonden".. Wat is er veranderd sindsdien ? Het is enkel erger geworden !

 3. Ik geloof in mijn eigen hart en we zijn allemaal goddelijke wezens.
  God vind je in jezelf denk ik zelf en er komt niemand ons redden alleen wij kunnen ons zelf helpen.
  Maar we zijn vergeten wie wij zijn!
  Wij zijn de kinderen van God, dus wij kunnen hun makkelijk buitenspel zetten met onze energie ⚡
  Alleen samen, Alleen Samen kunnen we dit eindigen, deze Tirannie
  Groet

 4. Bedankt weer voor jullie openbaringen, we hopen zelfs hiermee eerlijke, waarlijke zielen bewuster te laten worden en hopelijk de zwarte verbrande zielen het licht te laten zien. Amen

 5. Wie leeft naar het gedachtengoed van God hoeft of heeft hem niet te vrezen. Dan pas is je bevrijding gerechtvaardigd, de bevrijding van het KWAAD en zul je geen angst meer kennen en kijk je er zelfs overheen

 6. Ik zie 1 duimpje naar beneden, dat is vast een Satanist. Maak je uit de voeten kreng want jou eind der tijd loopt binnenkort af.

 7. Door een dief meer te geven dan hij steelt, kan hij (terecht) berouw gaan voelen en tot inkeer komen.
  Bij psychopaten helpt dit echter niet, eerder het tegendeel. Dan snijden ze jou (en je gezin) de keel af, letterlijk……of het psychische equivalent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *