11 reacties

 1. Jonge Danny… Echt je hebt toch een plek in de samenleving die ik voor geen miljoen zou willen aannemen. Wat ernstig moet dit zijn voor jou… Ik zeg dit anno 2020! Foei Danny toch… Maatje, wat doe jij jezelf aan ?!
  Wens je sterkte met wat komen gaat voor je en jouw team !

 2. Wereldwijd worden toppolitici, hoge ambtenaren en mensen in de financiƫle wereld gechanteerd met pedofiele videos. Joris Demmink is benoemd tot SG, NET OMDAT HIJ PEDOFIEL IS EN DAARMEE CHANTABEL IS. En in Belgiƫ is het Elio Di Rupo, onze eerste minister met een voorkeur voor jongetjes van 15.

  Als SG heeft Demmink andere pedofielen benoemd tot hoge functies. Tot in het witte huis zijn er schandalen bekend en centraal staat ALTIJD pedofilie.

  Dit is een internationale organisatie die druk zet op Nederland via chantagepraktijken. Het zelfde is gebeurd in de zaak Dutroux waarin ons Belgische OM alle bewijsmateriaal heeft kapotgemaakt en 27 getuigen heeft vermoord.

  Dit zal nooit, maar dan ook NOOIT worden erkend door het Nederlandse OM omdat ze medeplichtig zijn en het koningshuis + regering doen vallen als het aan het licht komt. Iedereen die het duidelijke systeem op tafel gooit wordt als gek aan de kant gezet en zelfs als je een video van Demmink op tafel gooit wordt hij NIET bekeken.

  Wat een schijnvertoning is dit proces. Pauw en Witteman moesten na de moord op Fred De Brouwer zelfs een pro Demmink pleiter huren om het Nederlandse volk te misleiden.

  Zelfs als de NOS een pedo video van Demmink uitzendt zal het OM zeggen dat het om trucage gaat.

  Jullie eigen koningshuis is erbij betrokken en dat zal NOOIT aan het licht komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *