POLITIE aan de deur vanwege een VIDEO!?

Politie aan de deur omdat je een video hebt gemaakt waarin je een “complotdenker” een podium hebt gegeven. Flavio Pasquino maakte het mee afgelopen weekend, inclusief een belletje van de politie coorinator (SGBO *) Oost Nederland. Verbaasd en enigzins geintimideerd door de manifestatie van de politie in het domein van de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting, was hij toch in staat een zinvol gesprek te voeren met de wijkagent, die afgelopen vrijdag onaangkondigd in zijn tuin stond terwijl hij er niet was. Zijn vrouw stond de vriendelijke dame te woord maar de toon was gezet. Buren begonnen vragen te stellen en enige rehabilitatie was nodig, immers waar rook is, is vuur. Uiteindelijk bleek het vooral om een video uit de maand mei te gaan waarin Flavio een interview deed met Kees Faasse, een 78 jarige activist die zich grote zorgen maakt over de vrijheid in dit land. Uiteraard is het vooral aan de kijker om te beoordelen of deze video onbehoorlijk is en een belletje + bezoekje van de hoeders van de wet rechtvaardigd.

Bekijk de video hier: https://youtu.be/yX2K8aUI3RQ

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

Uit respect naar zowel de wijkagent als de coordinator uit Oost Nederland hebben we hun naam en gezicht geanonimiseerd.

Verder wil Flavio op persoonlijke titel benadrukken dat hij keurig is behandeld door beide dienders en dat er geen twijfel is over de goede intenties van deze personen zelf. Echter, dit beleid van de politie – in deze – wordt door Flavio als zeer intimiderend ervaren.

* SGBO is een landelijk politie crisisteam onder de naam “Staf Grootschalig Bijzonder Optreden”, en komt oa. in actie bij orde verstorende acties zoals de demonstraties van Farmers Defence Force waar met traktoren wegen worden geblokkeerd en de openbare orde in het geding kan komen. Hier kun je een artikel lezen over deze eenheid. https://www.gelderlander.nl/wageningen/boze-boeren-en-gedoe-rond-zwarte-piet-agent-mohamed-zorgt-dat-het-niet-uit-de-hand-loopt~a474c52a/

30 reacties

 1. cw Faase heeft groot gelijk echter in een opmerking is hij te voorzichtig namelijk dat hij zegt "als we niet snel wakker worden leven we in een politiestaat. bovenstaand filmpje bewijst dat we allang in een politie staat leven we worden beroofd van onze vrijheid van mening en verplicht om aan de gekte rond corona mee te doen onder hoge straffen de media doet niet anders dan iedereen bang maken en de politiek vernietigd alle economische veiligheden die we hadden, de enige reden dat ik mij geen zorgen maak is omdat dit exact vermeld word in de bijbel. waar meneer Faasen gelijk heeft is dat velen het oneens zijn maar de meesten niet meer iets durven te zeggen omdat het daadwerkelijk een politie staat is binnen 1 jaar heeft de burger niets meer te vertellen en moet iedereen zich gaan houden aan de idioterie van mondkapjes en straks een verplichte injectie, nee nu nog niet maar de bijbel voorspeld dat het wel komt en ik geloof God meer dan de politiek die ik al mijn hele leven zie liegen en bedriegen. in openbaring hoofdstuk 16-17-18 en 19 staat exact wat er nu gebeurd en wie het teken van het beest accepteert zal ook de staf van God krijgen we mogen geen twee heren dienen.

 2. deze politie agente heeft schijnbaar zelf geen eigen mening….. Ach ja ze krijgt geld van de staat of te wel ons geld als belasting betaler 🙂

 3. Ongelooflijk. Wat een zelfbeheersing van je Flavio. Dat je kalm en beheerst je intentie blijft uitleggen. En in gesprek bent gebleven. Klasse. Er wordt weer wat blootgelegd. Ik denk zelfs dat je ook de wijkagent aan het denken hebt gezet. Ik hoop dat je hiermee door blijft gaan!

 4. Probleem met links volk is zo als deze agent, ze weeten niks van geschiedenis. Onderdrukking eindigt met veel dooden maar wel met vreiheid van mens weer. Oorlogen komen in veel vormen, dit is een sort orlog nu,politie zijn uitvoerders van regiring leiders die ons op druk wilen houden. Ik heb nog nooit zoon Dome agent hooren spreken als deze in deze video. Schandalig dat dit betaald word van ons belasting geld, schandalig dat deze agent niet met de burger is.

 5. Politie moet ondslaagen worden compleet. En opnieuw gevormd worden. Door coreckt mensen die gevoel en verstand heben van goed en kwaad.

 6. De politie is nu de vijand van de nederlanse bevolking,ze zijn er niet meer om ons te helpen ,maar om ons te onderdrukken,in opdracht van de criminelen die dit land besturen ,wat een klote land is dit geworden.😡

 7. We leven tegenwoordig in een communisties land. De vvd en hun kerkgang regering streeft af op het communisme. En politie staat waar wij nog en paar maande gelede de meneer van wit Rusland veroordeelden keert nu onze politie zich tegen de burgers. Mensen van 40 50 die nog nooit in aanraking zijn geweest met politie woorden als criminelen opgepakt.. In Venlo en oude vrouw in de scoot mobiel woord overreden door en M.e Bus. Het communisme woord steeds groter in Nederland. En grote schijn democratie die afstreeft op het communisme hard verzet moet als de politie de criminelen woorden

 8. Dit is echt wel schrikbarend. En dan tegelijkertijd geven we commentaar aan een land als Polen dat ze beter met democratie moeten omgaan??? Wat een ongelofelijk domme agente!!

 9. Van de week hier in Venlo een meisje doodgestoken door een stalker, zij is een aantal keren op het politiebureau geweest om aan te geven dat ze vreest voor haar leven. Antwoord van de politie ws: Sorry mevrouw, wij kunnen pas handelen als er een misdaad is gepleegd.. En kijk nu dit filmpje eens.

 10. Goed gesprek van beide zijde. Maar inderdaad vreemd dat als je respectvol interviewer bent dat de politie contact met je opneemt. Ga alstublieft door en laat U niet de mond snoeren!

 11. Is dit niet een regelrechte inbreuk op je vrijheid en hoe zij dit gesprek ook aangaat erg intimiderend ,ze weet precies wat ze zegt ,het kan niet anders zijn dan dat ze is geinstrueerd,en dan zeggen dat ze zorgen heeft?…".Gestapo zorgen" is een beter woord bah wat een herzenloze lui.en dan het lef hebben verhaal te halen bij hem thuis, laten ze voortaan schriftelijk deze vragen stellen zodat de intimidatie ook op papier staat dan vallen we niet elke keer in het welles nietes omtrent onze zogenaamde veiligheid, laten we eerlijk blijven de politie is er voor de staat ,wanneer treden ze de andere kant op de zogenaamde houders van orde.en ik Denk dat er een DD ( due diligence) op jouw persoon is gedaan en wellicht een ieder die zich aan je kanaal heeft verbonden. Kijk uit vriend ik waardeer je kanaal keep it up

 12. Ik vind het uw standpunt om te verbinden heel goed. Ik word heel boos doordat ik geen zinnig discussie met mensen aan kan gaan. En dat de meeste mensen (ook in CO2 en energie transitie) duidelijk niet de feiten kennen maar gewoon als schapen de overheids en media mantra’s na blaten. Terwijl ik juist snak naar een zinnige discussie en debat over feiten!
  Maar dat gebeurt niet en door de frustratie wordt ik eigenlijk qua uitlatingen radicaler dan ik ben noch wil zijn.
  We leven in een dode samenleving as het gaat om discussies op inhoudelijk gebied. Kijk naar onze tweedekamer discussies, wat een slappe hap! Kennen de cijfers niet, leggen elkaars hypocriete denkwijzen en fallacies niet bloot.
  En het is juist de bloedarmoede in het debat, die radicale gedachtes kweken! Niet het debat zelve en de meningen zelve! Het wordt tijd dat iedereen dat maar eens gaat inzien, en we juist weer, alleen zonder emotie en angst, over de feuten discussiëren en onaangename feiten ook accepteren en niet politiek gaan wezelen om dan toch je politieke standpunt te behalen.

 13. Gewoon een dictatuur! De echte terroristen en geradicaliseerde lopen lekker rond en krijgen geen telefoontje of bezoekje van de politie. Of zou dat misschien de bedoeling zijn? Dit filmpje is des temeer een reden om de overheid te wantrouwen.

 14. Sinds wanneer mag je geen andersdenkende een platform bieden?! Dit is iets dat de STASI deed! Deze dame fasciliteert duidelijk een, met de dag ernstiger woedend onderdrukkend regime. Dit is super ernstig en heel erg eng! Zou zij zelf niet door hebben dat zij een heel steeds neer onderdrukkend regime aan het bedienen.

 15. De agente mag dit helemaal niet doen, Politie gaat meermaals her en der over de schreef en leidt aan grootheidswaanzin, misbruik van het uniform en bevooroordeeld.

 16. Troela is van de gedachten politie. Het is beschamend, vernederend, dictatoriaal en walgelijk. Is dit nu van ons land geworden, een idiote agente die zelf niet nadenkt? Te gek voor woorden. Schaam je politie! Tenenkrommend.

 17. Die agente begrijpt er niets van volgens mij. En daar moet je dan mee in discussie…..Maar de onderliggende mededeling is dat zijn mond moet worden gesnoerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *