Pil tegen corona: ‘Vaccinatie veel effectiever’

De Amerikaanse farmaceut Merck zegt een veelbelovende coronapil te hebben ontwikkeld. Als gezondheidsautoriteiten het middel goedkeuren kan het op de markt komen, maar volgens viroloog Ab Osterhaus zal het de vaccinaties zeker niet vervangen.

Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

12 reacties

  1. Ab Osterhaus heeft al eerder bewezen behoorlijk gekleurd te zijn. Bij gebrek aan Champagne ging de Whiskeyfles open in bij het eerste gevalletje Mexicaanse griep in Nederland 12 jaar geleden (toenertijd op NPO3). Dit is geen corruptie volgens de wet omdat hij transparant is bij het aangeven van belangenverstrengelingen. Mensen die staan te juichen bij besmettingen moeten niet om experise gevraagd worden, hoe goed ze ook in hun vak mogen zijn, ze hebben geen moraal compas.

  2. Het is welbekend dat Ab stinkend rijk geworden is met aandelen in vaccins. Waaronder die voor de mexicaanse griep. Waarom behandeld de media hem nog steeds als Corona guru terwijl hij overduidelijl belangensverstrengelingen heeft?

  3. Een normale cyclus om de effectiviteit én veiligheid van een vaccine te toetsen neemt doorgaans minimaal 12 jaren in beslag. En meer dan 90% van deze vaccins worden na die periode afgewezen en mogen niet gebruikt worden als veilig vaccine. Maar goed, gelukkig hebben we de FDA, WHO en andere piraten die het allerbeste met ons voor hebben en vertrouwen we hun dat dit vaccine gewoon prima veilig is en je hooguit wat hoofdpijn kunt krijgen. Top vooral ook dat ze ons zo goed informeren over hoe wij onze eigen afweersysteem kunnen trainen en deze sterker te maken.

    Echt letterlijk iedereen die zich laat vaccineren en niet inziet dat dit één grote grap is slaapt. Het zijn letterlijk zombies zonder enig vermogen om kritisch na te denken. Walgelijk om te zien hoe dit systeem zombies heeft gemaakt van het overgrote deel van deze mensheid. Maar we mogen van geluk spreken dat er nog miljoenen mensen zijn in Nederland die zien dat het doorgestoken kaart is.

    Ik ben niet pro-vaccine, ik ben niet anti-vaccine, maar Pure-Blooded.

  4. Ik neem helemaal niets meer van deze corrupte farma bedrijven. Voor altijd opsluiten deze gasten incl de corrupte media erbij. Hoezo hebben we nu wel nieuws uit het buitenland en laten ze niet zien wat er gaande is in Israel en Australië? Eerste klas landverraders zijn jullie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *