Peter R. de Vries clasht met publiek Jensen

Als de misdaadjournalist op bezoek is bij Robert Jensen krijgt hij het aan de stok met het publiek. Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

22 reacties

  1. Jensen is een complot denker die gelooft niet in feiten๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ je moet eens een x zijn Corona dingen bekijken. Is helemaal gek geworden ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  2. Wat heeft iedereen tegen Peter? Zulke rare dingen zei hij helemaal niet, ik vind dat hij groot gelijk heeft om er iets van te zeggen als het hele publiek boe roept tegen hem en klapt als Jensen wat zegt, dat is toch respectloos.

  3. Als je je in de schoenen van een ander plaatst die niet ''een echte Hollander is'', dan zou je een hele andere kijk erop hebben. Als je ons naar onze ervaringen vraagt, dan zou je een hele andere kijk erop hebben. Hier in Nederland zijn mensen schijnheilig als het op bepaalde zaken neerkomt en is het minder in je gezicht, dat maakt het nog erger.

  4. 0:29 meest gastvrije mensen die ooit geleefd hebben? Oh was dat dat daarom de fik erin moest in het AZC in Overvecht toen die kwam? Oh staan jullie daarom bekend als 6 uur oh wij gaan eten ik zie je morgen weer? Of de welbekende "als het je niet aanstaat rot je toch lekker op naar je eigen land?*kots* Is dat waarom het overgrote deel 2 jaar na dato van deze aflevering het racisme zat is ? Peter zei tenminste, 2 jaar geleden al, Nederland is racistischer dan we denken. En pats boem 2 jaar later worden mensen wakker en zien de systematische racisme voor wat het is. Los van dat vertrouw ik sowieso eerder een gast, dan een door puppetmasters neergezet poppetje/cocaine junkie voor een talkshow. Gastvrij, laat me niet lachen. Los van dit zegt die jensen we hebben geen racisme terwijl op dat moment niemand maar dan ook niemand van kleur een talkshow had, of heel misschien was humberto er toen nog maar dies ook vervangen door een witte vervanger. Gatverdamme. 90% in 2020 slaapt nog steeds 24/7….

  5. Gast vrij .. maar tog zouden heel veel blanken liever buitenlanders onderdrukken .. en zien ze buitenlanders liever niet op hoge posities .. dus zo gast vrij is het nou ook weer niet.. jensen wil het mooier maken dan het is, dus peter heeft een punt..

  6. Jensen heeft geen probleem met racisme. Hij is zelf een grote racist. Zijn papegaaien in de zaal aanbidden hem als een goeroe. Zij zijn nu eenmaal ruggengraatloze kuddedieren die zelf helemaal niets voorstellen en zich laten meedrijven met de gemakkelijkste stroom.

  7. Toch vreemd dat ik van Peter R. de Vries kost misselijk wordt, terwijl ik geen aanhanger ben van Robert Jensen.
    Walgelijk misselijk makend mannetje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *