Peter R. de Vries (64) is overleden (NOS Journaal 20.00 uur, 15-07-2021)

Peter R. de Vries is donderdag 15 juli 2021 op 64-jarige leeftijd overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een schietpartij in het centrum van Amsterdam. De misdaadverslaggever werd vorige week dinsdag 6 juli 2021 rond 19.30 uur neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat in de stad.

“We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar”, laten zijn nabestaanden weten in een gezamenlijke verklaring. “Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben, overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ‘on bended knee is no way to be free’.”

5 reacties

  1. Peter R. de Vries is donderdag 15 juli 2021 op 64-jarige leeftijd overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een schietpartij in het centrum van Amsterdam. De misdaadverslaggever werd vorige week dinsdag 6 juli 2021 rond 19.30 uur neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat in de stad.

    "We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar", laten zijn nabestaanden weten in een gezamenlijke verklaring. "Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben, overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: 'on bended knee is no way to be free'."

  2. Dit is door en door triest… geen woorden voor… zo iemand kan toch niet gewoon sterven… zo’n sterke en charismatische man, gewoon weggerukt uit het leven. 🥀

  3. Assalamu'Alaykum Warahmatullahi Wabarakatu from Sydney Australia. May Allah SWT have mercy on Peter R De Vries a wonderful man.

  4. Ik kom woorden en tranen tekort. Maar heb wel een mening hierover. Het zou eens tijd worden dat ze de doodstraf terug zouden invoeren want als het Wilde westen hierheen komt wordt het hoog tijd dat ze de straffen daarvan ook hierheen halen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *