Persconferentie MAES LAW vs. de Rijksoverheid inzake de coronapas…

Donderdag 23 september zal om 16:00 uur de persconferentie plaatsvinden van advocaat Bart Maes en Elke Lenting waarin zij gaan toelichten waarom zij een kort geding hebben aangespannen tegen de Staat de Nederlanden t.a.v. de invoering van de coronapas.

BLCKBX gaat dit event livestreamen, net als het kort geding zelf, dat as. dinsdag (28 sept.) in de rechtbank van Den Haag zitting krijgt en waar wij – als we tenminste toestemming krijgen van de rechtbank – een professionele livestream van zullen uitzenden.

Kortom:

Donderdag 23 september 16:00 de livestream van de persconferentie over het kort geding

En dinsdag 28 september 12:30 start de livestream van het kort geding…als de rechtbank ons dat toestaat.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

17 reacties

 1. Vergis je niet in de bevolking. Die doet er niet aan mee. Het is deze 🌈 clubje die het verpest en ook werkzaam is bij NPO en de kranten. Trap er niet in

 2. Het is te triest voor woorden dat de zgn leiders en volksvertegenwoordigers zich blijven misdragen. Goed dat er weer een kortgeding is tegen de staat. Heel veel succes 👍

 3. We moeten het met zijn allen doen. De massa is een wapen een eenling een doelwit een groepje makkelijk te knuppelen en te vangen. Samen knokken we ons erdoor. Zoek je lotgenoten op is mijn advies aan iedereen. Verbroedering is belangrijk. Organiseer dingen met de mensen en gelijk gestemde, je zult zien dat je die restaurants en dergelijke op den duur niet eens mist. Geluk creëren we zelf, samen met zijn allen. Strijden doen we hetzelfde, massaal. Ik weet zeker de liefde wint altijd en dat moeten we omarmen. Liefde geef je ook aan je medemens door aan hen te denken in goede tijden maar ook en moeilijke tijden. Ik zie hier veel strijdbare mensen. Nogmaals kom tot elkaar en verbindt. Dan maken we er een community van die zelf gelijke rechten en kansen heeft onder elkaar. Iedereen is welkom veel is mogelijk als we het samen maar blijven omarmen.

 4. …door de welvaart hier in het westen zijn we zo naïef geworden dat we ons niet meer voor kunnen stellen dat er wekelijk mensen zijn die denken ons te kunnen controleren. De regimes trekken zich nergens wat van aan. Ook niet als we straks met 200.000 mensen op een demo staan! Want de dag daarop sta je toch weer alleen voor e.o.a. toegang waar je niet in komt omdat je geen QR code hebt. Er moet veel meer druk uitgeoefend worden op de politie. Wat mij betreft ligt daar de sleutel! Als zij niet meer meewerken is het klaar!

 5. In Uttar Pradesh, 210 miljoen inwoners, (staat in India), is het aantal covid patiënten nu nog maar paar honderd, omdat iedereen met coronaklachten sinds juni 2021 een thuis pakketje krijgt met vitamine C, D, zink en ivermectine. De WHO heeft IVermectine
  ontraden (zou het vaccinatiebeleid torpederen), en het RIVM, de overheid, etc. lopen in de voetsporen van de WHO. in Nederland lopen artsen die ivermectine voorschrijven kans op tot 150.000 boete) maar eigenlijk is het misdadig, zeker gezien de resultaten in India. Zou prachtig zijn als dit ook in de rechtszaak werd genoemd, al was het maar om dat in de pers te krijgen!!

 6. Mensen, grondrechten worden in Nederland niet gewaarborgd via de rechter, dan moet je bij de Koning zijn omdat deze dankzij Art120Gw de absolute macht heeft over wetgeving.

 7. Ik heb totaal geen vertrouwen meer in onze rechtsstaat. De rechters moeten onder poliklinieken druk in alle bochten wringen om het beleid van onze dictatuur gelijk te geven.

 8. En weet je wat hier het aller ergste van is? Dat er nog steeds mensen rondlopen die hier in geloven of zelfs achter het medisch apartheidsbeleid staan! Zo'n persoon ken ik toevallig op de werkvloer, die blijkbaar fascisme normaal vindt; echt miselijkmakend, bah. Dat is net zo'n vies mannetje als die ene Johan Derksen, waar ik dagelijks mee te maken heb.

  Dit geintje heeft veel mensen (familie/vrienden/kenissen) uit mijn leven verdreven, waarvan sommige mij zelfs proberen te ridiculiseren, vernederen en bedreigen. En misschien worden er (nog) meer dingen van mij afgepakt, zoals mijn baan, mobiliteit (auto & OV), toegang tot publieke ruimtes (wat al deels is) enz.

  Kan ik dit terugdraaien/voorkomen? Ja. Wil ik dit? Nee, want dit gaat tegen al mijn principes in. Liever een verrot/lijdend leven dan me eigen onderdanig stellen tegenover dit steeds fascistischer samenleving! Dan sluiten ze mij maar op of schieten ze mij maar in het aller ergste geval kapot, maar never nooit zal ik slaaf worden.

 9. Iedere advocaat weet natuurlijk allang dat je in Nederland al jaren helemaal geen recht kunt halen. Deze beroepsgroep houdt al jaren zijn bek dicht, terwijl het ene na het andere vonnis wat gewonnen had moeten worden op basis van bewijs, gewoon verloren wordt. Allemaal net doen alsof, dan krijg je gewoon je geld ten koste van de burger.
  Op naar de volgende nep-messias die zogenaamd strijdt voor ons de burgers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *