Pepijn van Houwelingen (FVD): Er is 600 miljoen verdwenen!

De mondkapjesdeal van Sywert is slechts het topje van de ijsberg van de zelfverrijking bij VWS. 600 miljoen euro is spoorloos verdwenen. Pepijn van Houwelingen kijkt dwars door het rookgordijn heen. Hij eist onderzoek naar de wantoestanden. Morgen komen zijn moties in stemming! #FVD

► TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​​​​​​​​​​
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​​​​​
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​​​​
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​​​​​​​​​​
► GAB: https://gab.com/fvdnl​​​​​​​​​​​
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

25 reacties

 1. Forum voor Democratie is met experts in de stukken van VWS gedoken. De financiële puinhoop is ongekend. Er heeft mogelijk enorme zelfverrijking en corruptie plaatsgevonden. Help ons orde op zaken stellen. Sluit je aan bij onze beweging! https://fvd.nl/word-lid?ref=2

 2. Dudes, niet uploaden. Deze man loopt te trollen vanuit zijn eigen onzekere en onderdanige positie. Geen enkel Forumlid zit op deze domme pipo te wachten. Zelfs van Rutte kan je nog twisten over zijn etisch vermogen. Maar Majort Kolder hoort hier niet thuis

 3. Iedereen ziet het beeld van een peinzende Jort over welke vervelende vraag of opmerking hij zou gaan afvuren. Goedkoop balletje zonder echte titel. Maar je haar zit wel goed Jort! Voor een tekkel

 4. 600 miljoen verdwenen. Waar zijn de geleerden? Miljarden uit de pensioenfondsen verdwenen. Waar zijn de geleerden? Hoe is dit mogelijk in nederland? Waar zijn de geleerden?
  Gelukkig heb ik nooit educatie gehad, het laatste wat men wil is hier een intelligent en geïnformeerd klootjesvolk rond hebben lopen.

 5. Verwacht niet te veel sympathie van de heer Kelder geachte Pepijn. De man heeft
  rechten gestudeerd. Dat zijn niet de meest snuggere. Plus hij is een vriend van de heer
  Rutte. Je zal maar een oplichter als Rutte als vriend hebben! Dat zegt wel iets over
  de Kelder.

 6. Prima. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar waarom altijd dat zelfgenoegzame,rechthebbende minne toontje, wie is sorry kan even niet op zijn naam komen, de man met de bretels dan helemaal. Waarom toch altijd zo bij het FvD hij zal het met groen links enzovoort. .. ook niet eens zijn maar dan komt er geen toontje, dit riekt naar het af lebberen van de hielen en de rest van de voeten van de bazen boven in het gebouw. Schaam jij je eigenlijk nooit man met de bretels? En pepijn, jij bent goed bezig, een aanwinst voor de partij!

 7. Waarom zouden ze in een bunker zitten, snob Jort ? Je wilt graag punten scoren bij het kartel en je holmaatje Rutte ,hè? Je bent bang om je vette inkomen kwijt te raken. 🤮

 8. sorry het paternalisme van Jort de bretel beschermheer….arrogante kwal…die een ander bij voorbaat en voorzorg de bek wil snoeren. Mag ik dat zeggen/ Ga zo door Pepijn ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is….Chapeau!!

 9. Geen touw aan deze vast te knopen. Misschien in zijn jeugd een hartstikke lieve jongen maar meneer Houwelingen is volledig de weg kwijt.

 10. Makkelijk scoren he, om alle misstanden bij een crisis te gaan benoemen? Slap, triest en kijk in de spiegel! Alle misstanden bij forum mag niemand het over hebben want dat zijn leugens van links en de NPO.

 11. Deze hele issue is m.i een zijspoor van een doodlopende weg naar Covidistan. De pandemie is n illusie, een luchtspiegeling om te voorkomen dat de collectieve doorbraak van gezond verstand wordt gebarricadeerd.
  TERUG IN DE SCHAAPSKOOI is de boodschap. Natuurlijk mag dat wat kosten! Natuurlijk wordt alles en iedereen uit de kast getrokken! Natuurlijk wordt Jord uit de Kelder gehaald!
  Zolang de propaganda maar voorwaarts kan denderen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *