29 reacties

 1. Micha Kat is EINDULUK van YouTube verwijderd. EINDULUK worden ze wakker dat er idioten in Nederland uit zijn op totale ondergang van onze samenleving.

 2. Oh hier zelf geen insta en of Twitter, mocht je zen volgende podcast hebben gezien, zou u deze dan ook willen delen hier! Alvast bedankt man… Ook voor dit fragment btw goed om Fransje als nog op YouTube te kunnen aanschouwen!
  Tanks!

 3. Niemand moet tegen Micha Kat aangifte doen. Degene die aangifte wil doen tegen Micha Kat is met grote kans van waarschijnlijkheid een pedofiel.

 4. Iedereen die voor de vrijheid en de kinders vecht bundel jullie krachten samen zo staan jullie sterker. En loop elkaar niet af te zeiken.

 5. Jullie hebben alle bij moed, jullie strijden voor het zelfde. kan mij iemand vertellen waar de griep is gebleven????????is de griep met vakantie of……………er is nu een griep periode. of is het allemaal corona. Om de cijfers op te krikken. Mensen word wakker.

 6. Micha roept dingen vanuit zijn gevoel en zonder onderbouwing. Als de grote jongens hem niet aanprijzen op hun kanaal gaat de kleuter schreeuwen.

 7. Beste Lange Frans, ik hoop niet dat je bij de pakken gaat neerzitten, wil je door, dan is er echt een mogelijkheid, neem bijvoorbeeld eens contact op met CSTV https://commonsensetv.nl/ ik denk dat Danny je van harte welkom zal heten.
  Doe hem maar de groeten van Chris Collard, dan kun je vast wel met hem verder praten.

 8. Ik wil niet lullig klinken. Maar zie hoe dit kanaal heet! Vuile NSB'r.

  Massaal aangifte tegen Micha Kat. Nederland is gek geworden.

  Zou je niet een aangifte doen tegen de mensen die dit land verkankeren!

  Haha belachelijk, kan er gewoon niet bij met mijn hoofd. Verrader.

 9. Veel verschillende meningen… maar we zijn het toch allemaal eens dat viruswaarheid iets te veel moeite doet om COVID 19 in stand te houden…? Kom, Verenig! Allemaal tegen Willem Engel!! 🙂

 10. Ik zou me kunnen voor stellen dat dit alles niet fijn is voor Micha. Hij is al jarenlang hiermee bezig. En dan komt er een LF voorbij en die heeft heel veel volgers en steelt “de show”. En ik zou me kunnen voor stellen dat dit steekt. En hij wil ook gehoord worden. Dit zijn allemaal aannames van mij. Maar probeer me in te denken in hoe en waarom iemand doet zoals hij doet. Ga eens echt in gesprek met elkaar. Zonder camera

 11. Hahaha wat een kut account maar de uitspraken van LF zijn helemaal niet zo gek: hij kan tot op grote hoogte met Kat meegaan !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *