PANDEMIE II: DE VOLGENDE CRISIS – DE JENSEN SHOW #232

Als je goed voorbereid wilt zijn op wat er de komende tijd allemaal gaat gebeuren, moet je goed luisteren naar de persoon die deze crisis heeft voorspeld.

Ga voor de Media=Virus items naar https://de-jensen-show.myshopify.com/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772G

29 reacties

 1. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 2. Trump kan in de ogen van de Jensen volgers niets fout doen. Hij is hun weldoener, hun grote voorbeeld, hun leider en hun steun en toeverlaat in deze donkere tijden.

  Hij moet op een voetstuk gezet worden want Trump is de allerbeste president van de hele wereld die er ooit is geweest.

  Vooral door zijn beschaafdheid, zijn tactisch vermogen, altijd op de inhoud reageren, altijd een goed voorbeeld geven, hoe je met mensen om moet gaan ook als hij vindt dat hij persoonlijk wordt aangevallen. Trump heeft respect voor iedereen. Hij verbindt mensen, polariseert nooit. Hij is de echte messias! Zeg het voort!

 3. Checkmate! Prophecy and Urgent Warning
  Warning for mankind!
  Kijk vandaag nog! Deel!!!

  https://youtu.be/QRgPTz4yW9M

  Tip: dit gaat over de "onzichtbare wereldoorlog" waar we nu in zitten. Het lijkt net of dat niet zo is, maar het is wel degelijk aan de gang. Dit gaat over de strijd tussen goed en kwaad. Tussen de mens en de demonische satanische duivel. Wij de mensenheid zijn eeuwen geleden gekaapt door deze satanische aliens omdat zij ons willen ontrafelen, domineren en uiteindelijk uitroeien. Dit doen zij zodra zij weten wat onze succesformule is. Wij zijn goddelijke pure wezens die het verschil kennen tussen goed en kwaad, wij zijn empatisch en kunnen liefhebben dat de goddelijke energie van ons hartchakra, de goddelijke frequentie van ons hart. Zij zijn bang voor onze krachtige goddelijke liefde en willen de mens daardoor vernietigen. We worden al eeuwen door de Elite verleid om onze goddelijke vermogens te vergeten. Wij zijn afgedwaald van ons goddelijk pad. Daarom denken wij schaakmat te staan maar dat is ons juist i geprogrammeerd door deze aliens. Om deze oorlog te winnen hoeven wij alleen maar wakker te worden. Het collectieve besef dat wij goddelijk krachtige scheppende wezens zijn zal deze duivelse entities verpulveren daar kunnen zij niet tegen op. Geloof in je eigen krachtige goddelijke scheppende energie en we zullen alles overwinnen.

  Lots of love ❤❤❤❤❤❤

  Sharing = Caring..

 4. Lange Frans je bent te lief geweest in je reactie, snap dat je kiest voor deze beheerste manier van reageren maar wil MET KLEM iedereen verwijzen naar de uitzending https://youtu.be/2-DepXmgPBE van Robert Jensen van eergisteren over hoe Lubach karaktermoord pleegt op Lange Frans namens de mainstream media propaganda machine. Lubach heeft ongetwijfeld een tonnetje bijgeschreven gekregen op zijn rekening om Frans even de mond te snoeren. Dit land valt van pure corruptie uit elkaar. Ik herken Nederland in niets meer terug, dit vertiefde Nederland vervalt in een pure dictatuur. Lange Frans is verwijderd omdat hij de naam Demmink genoemd heeft en Voila hij is een gevaar voor de publieke opinie en wordt de mond gesnoerd, hij wordt zonder pardon als een kanker gezwel weg gesneden, zonder zichzelf inhoudelijk te kunnen verdedigen. Iedereen werkzaam binnen de mainstream media, de Hilversumse kliek, iedereen die daar een publieke functie heeft/werkt had medio juni door moeten hebben dat wij in één grote leugen leven. Elke corrupte publieke figuur die geen gezonde anti pandemie stelling in neemt, die nu met zijn omgekochte rotkop nog radioprogramma's of tv programma's durft te maken bekent kleur omgekocht te zijn door de overheid. SCHAAM JE KAPOT STELLETJE COMATISCHE MORAALRIDDERS. 90% van de mensen wereldwijd zijn in een diepe coma geprogrammeerd door mainstream media technieken waarvan bekend is dat die ZEER effectief zijn. MEDIA = VIRUS
  JENSEN, Sven Hulleman, Dutch Matrix, Max Igan, David Icke hebben allen gelijk, wij worden ons hele leven 24 uur per dag, 7 dagen in de week door de overheid geprogrammeerd, genaaid, besodemieterd en dus geestelijk kapot gemaakt. De overheid & corporaties die het zogenaamd goed met ons voor hebben.
  Ik verwijs naar het eind van de podcast van Robert Jensen https://youtu.be/2-DepXmgPBE
  waarin hij uitlegt dat YouTube, Twitter, Bitchute open platforms zijn die iedereen verwelkomen om hun materiaal op het platform te plaatsen. Deze open platforms zijn NIET aansprakelijk voor de inhoud op het platform omdat zij dit niet zelf plaatsen zoals bijv een krant dat wel zelf bepaalt en je een krant/uitgeverij dus kunt aanklagen indien zij iets publiceren dat onjuist is of iets of iemand ergens onterecht van beticht. YouTube als open platform mag content volgens de richtlijnen van open platforms dus niet zo maar verwijderen. YouTube had naar de rechter moeten gaan om Lange Frans voor te laten komen, zodat L. Frans de mogelijkheid krijgt om zich te verdedigen ten opzichte van de aantijgingen van YouTube. Het feit dat YouTube, Twitter, Facebook machtiger zijn dan overheden vandaag de dag en dit soort rechtelijke stappen botweg over slaan en daarmee wegkomen illustreert dat wij niet meer in een democratie leven maar in een regelrechte dictatuur. De aanstaande noodwet die zeer binnenkort ingevoerd wordt mag dan ook gezien worden als een staatsgreep. Wij domme slapende schaapjes zijn ons vermogen om zelfstandig na te denken volledig kwijt geraakt door decennia lange propaganda, gemanipuleerd voedsel, gifstoffen, smog, vervuiling etc etc. Welcome to the real world folks. Ik ga alleen nog om met mensen die ik recht in de ogen aan kan kijken, mensen die oprecht eerlijk en puur zijn, een standpunt durven in te nemen en zichzelf niet verloochenen. Er blijven er maar bar weinig over zult u denken, dat klopt maar ik vind ze wel. Commerciële radiozenders, commerciële tv zenders, mainstream media my ass! Fijne avond.

 5. Trap er niet in mensen, Jensen is stiekem van de Illuminatie kinderverkrachter order!! Wordt wakker hij probeert de aandacht van zichzelf af te leiden!

 6. deze man is volslagen gek..en dat zijn geraaskal door veel mensen (kennelijk) serieus wordt genomen, is nog gekker en beangstigend…andermaal: volslagen gek deze minkukel..!

 7. Als dit echt gaat gebeuren neem ik later geen kinderen. Ik wil niet dat ik kinderen krijg en dat ze in deze tijd moeten opgroeiden.

 8. Even wat achtergrondinformatie. GOED LEZEN EN VERSPREIDEN!

  Neil Fergusson ( = topadviseur van WHO) presenteerde in maart mogelijke miljoenen Corona doden als er niet onmiddellijk maatregelen zoals lockdown zou worden genomen. Zijn rapport werd direct overgenomen door de WHO, die op basis hiervan adviezen gaf aan regeringen, die de adviezen van de WHO serieus nemen zonder enige kritisch verificatieonderzoek. Er werd ook geen kritisch onafhankelijk onderzoeksjournalistiek bedreven.
  Echter de systematiek van deze Ferguson was gebaseerd op oude en gedateerde software (2005) evenals zijn computer. In het verleden had hij tav andere virus (vogelgroiep) ook verkeerde prognoses gemaakt. Het instituut waar deze Ferguson voor werkt, ontvangt aanzienlijke bedragen van de Bill Gates foundation.

  De WHO (=VN-orgaan) en Bill Gates (Bill Gates foundation) zijn goede vriendjes, waarbij Bill Gates foundation grootste geldleverancier is. De VS trok zich (ook financieel) terug uit de WHO. Andere geldschieters van WHO zijn fameutische industrieën als Monsanto (waar ook Bill Gates Foundation belangen in heeft)

  In 2009 was een geheime miljardairs bijeenkomst bijgewoond door o.a. Bill Gates, Waren Buffet, Rockefeller, Soros, Oprah Winfrey etc. Besproken: grootse bedreiging voor mensheid is bevolkingsgroei.
  Bill Gates streeft naar 2 doelen: mondiale vaccinatie en projectID2020 (project om iedereen elektronisch ID te geven – was Maixima vorige week niet in het nieuws de digitale rijbewijs aan het promoten? en opperde Rutte niet in het nieuws dat er meer macht gaat naar de WHO) Deze elektronische ID wordt gekoppeld aan digitaal geld. Weg met cash. Ook worden andere zaken aan deze ID gekoppeld. Eerst ff checken of jij je vaccinatie hebt gehad, zoniet dan uitsluiting van essentiële diensten (verzekering etc)..

  Het is een gigantische grote kliek aan organisaties (ook C hi na) die samenwerken met WHO of invloedrijke vrienden (de Clintons, Macron, Lady Gaga, Fauci, Chan Zuckerberg, Sigrid Kaag van D66 (=pro-Europa) was in 2018 bij Gates op bezoek etc).

  Tedros (directeur-generaal van WHO) is in 2017 gekozen en gesteund door C h in a en Bill Gates).
  Tedros werkte daarvoor bij GAVI (=vaccinatie alliantie), deels gefinancierd door BG foundation. Tedros is zelf niet van onbesproken gedrag en is daarbij geen arts, maar heeft enkele gezondheidscertificaten behaald.

  Kortom het lijkt erop dat Bill Gates de grote baas van dit alles is en overal zijn tentakels heeft. En hij krijgt altijd zijn zin!

  Het gaat je verstand te boven en het is zeer verontrustend. Mensen, geef dit allemaal door voordat er straks meer gecensureerd wordt door o.a. joeptoep en twieter.. We gaan een zeer duistere tijd tegemoet.

 9. Het is allemaal niet waar hé?

  Ontkennen is makkelijker, daarom ontkent 90% van de mensen dat ze in een dictatuur leven. Het is één groot toneelstuk waar wij in leven.
  Alles is gestaged:
  1e wereldoorlog
  Instorting van het World Trade Centre, Golf Oorlog, Vietnam, 2e wereldoorlog, de atoombom, de Monica Lowinski affaire, de moord op Kennedy, afschaffing van het referendum, de invoering van de noodwet, deze fake pandemie, de false positives die als besmettingen worden meegerekend, het muilkorven van onschuldige burgers wereldwijd, de invoering van de covipass, stapsgewijze invoering van het social credit system, het uitsluiten van burgers die het vaccin weigeren (outcast), het polariseren van de wereld, het vernietigen van de wereldeconomie, de geplande genocide, de NWO, kinderporno, kindermisbruik in Nederland, de hele wereld, mensenhandel, het drinken van adrenochrome, de verborgen symbolen van de Cabal, het blauwe bloed van de wereldwijde Aristocraten, elite, Cabal, Freemasons, het feit dat wij elk jaar 3 maanden inkomen weggeven in de vorm van belasting rechtstreeks naar de zakken van de Cabal, het feit dat de burger 2/3 van zijn leven kwijt is aan werken, tot aan je 70e, de pensioenleeftijd steeds verlengd wordt, pensioenen verdampen, landen/overheden wereldwijd massaal failliet zijn doordat zij decennia lang geld hebben geleend/lenen (tegen rente) bij private banken die eigendom zijn van de Elite (daarom de big reset dames en heren), de grootste Europese piramide staat in soesterberg vlakbij het Bilderberg Hotel van de Freemasons (Prins Bernhard), Epstein gezelfmoord is, de waarheid op grote schaal gecensureerd wordt op internet, accounts geblokkeerd en verwijderd worden, de waarheid tot komplot theorie wordt omgedoopt, hele volksstammen dmv de mainstream media propaganda machine worden verdoofd, deze comatische mensen worden aangespoord om als moraalridders anderen te wijzen op hun foute gedrag, te verklikken……. Is allemaal niet waar.

  Weet je waar deze wereld van naar de klote gaat?

  Van mensen die de waarheid voorgeschoteld krijgen maar niet meer in staat zijn deze te herkennen omdat ze al zo diep verdoofd zijn door eeuwen lange brainwash technieken. (radio, tv, reclame media)

  Deze gebrainwashte moraalridders lopen met mondkapjes op in supermarkten omdat ze bang zijn besmet te worden met een virus waarvan de overlevingskans 99,93 % is.

  Het is diep triest dat wij leven in een wereld waarin de meeste mensen helaas nog in diepe slaap zijn.

  Ik vecht ervoor om deze mensen wakker te krijgen.

  Dat zal niet altijd lukken, ook ik stuur wel eens iets wat niet helemaal klopt maar mijn intuïtie is helder en ik voel en weet dat wij op een kantelpunt staan in de geschiedenis.

  Het is tijd om wakker te worden en ons te verenigen.

  Maar ja, de meeste mensen vinden hun dagelijkse beslommeringen belangrijker dan hun bewustzijn.

  Blokkeer mij als je met rust gelaten wil worden, I really dont care.

  De belangen zijn op dit moment groter dan mijn persoonlijke belang, dit gaat over de toekomst van ons allemaal.

  Wij zijn het probleem, maar
  Wij zijn ook de oplossing!

  We are devine beings, Love will unite us.

  WWG1WGA

 10. 'Bill voelt alles aankomen, hij voorspeld wat er aan komt'….uhh, nee, hij designs what is going to happen. Do your research friends.

 11. 10:55 Zo werkt het natuurlijk niet. Die 750 miljoen is een veelvoud van het aantal geregistreerde besmettingen. Dan moet je natuurlijk ook een veelvoud van de aantallen doden nemen, anders meet je met twee maten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *