Overheid toont geen interesse in COVID-19 Schip!

De overheid toont geen interesse in het “plug & play” COVID-19 schip dat binnen een week in Rotterdam kan liggen. Nederlander Roland Brautigam biedt het schip al ruim een maand aan maar hij krijgt enkel afwijzingen van oa. het LCPS, de organisatie waar Ernst Kuipers de scepter zwaait. Vol onbegrip is de schepen-makelaar die woont en werkt in Monaco. Flavio Pasquino sprak Roland Brautigam via zoom waar duidelijk werd dat ook medisch personeel geen probleem is, aangezien er al deals liggen met diverse landen. Zelfs kunnen er meerdere schepen geleverd worden. Waarom de overheid geen interesse heeft is voor Brautigam een raadsel, al zinspeelde hij op bureaucratie bij de ziekenhuizen die hun eigen belangen voorop hebben.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

12 reacties

  1. Goed initiatief maar enigszins naïef natuurlijk, want deze geplande crisis heeft niets met gezondheid of gezondheidszorg te maken. Het omgekeerde is waar, dit gaat om het ruïneren van mensenlevens.

  2. En inmiddels een maand later zitten de Nederlnders opgesloten in eigen huis.
    De regering neemt liever de vrijheid af en maakt ons liever met 100miljard extra staatsleningen slaaf van de bankensector, dan een oplossing te zoeken voor een capaciteitsprobleem in de zorg. Een SCHANDE is het

    Heel goed dat jij dit op een hele nette manier aan het licht brengt Flavio! Blijf zo doorgaan

  3. Ligt het schip al in de haven van R’dam? Hebben Rotte en Spugo al op hun knietjes gesmeekt om toch vooral naar NL te komen?
    Vast niet, er is volgens die 2 onmensen, slechts 1 oplossing, 💉💉💉💉, en tot die tijd de hele poppenkraam weer op slot gooien.

  4. Hoe kan het dat de Nederlandse burger zo rond de 135,00 gemiddeld betaald voor zijn ZFV per maand… en er geen I.C bedden genoeg zijn en tekort aan zorgpersoneel🙄 dat komt omdat verzekeringen criminelen zijn.. we worden gewoon leeggeplukt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *