Oud-tophockeyer begrijpt uitnodiging Viroloog Osterhaus niet: 'Je kan ook gewoon nee zeggen'

Jacques Brinkman, voormalig Nederlands tophockeyer, begrijpt niet waarom Nederlands viroloog Ab Osterhaus is uitgenodigd voor De Oranjezomer.

Bekijk alle hoogtepunten van De Oranjezomer op https://veronicainside.nl/​​​​​​​ of in de Veronica Inside app!

Download de Veronica Inside app via:
App Store: http://bit.do/eNeG6​​​​​​​
Google Play Store: http://bit.do/eNeGC

20 reacties

  1. Jacques heeft zo gelijk. Je wordt continu een negatief beeld aangepraat. Nodig Jacques svp vaker uit! Hij heeft zo gelijk!!!

  2. Wat lult die Brinkman over Oosterhuis? Hij heeft het zelf toch ook over zijn bier! Heeft ook niets met sport te maken. Pannenkoek!

  3. Flikker op met die Ab man. Die man is alleen maar negatief ook al is het grootste deel nu gevaccineerd. Die man is gewoon bang dat hij vergeten wordt als dit virus voorbij is. Daaaag Ab!

  4. Die Ab die moet eens een Keer zichzelf van een Toffe kant laten zien. ALTIJD Maar dat geraaskalk Die Vent aan Tafel, Die heeft Gelijk .. Die Ab die moet eens een Keer zichzelf van een Toffe kant laten zien. ALTIJD Maar dat geraaskalk Die Vent aan Tafel, Die heeft Gelijk ..

  5. En wat zat die zelfingenomen kwal van een Brinkman overduidelijk te wachten totdat hij zijn ingestudeerde zinnetje (Je kunt ook een keer ‘nee’ zeggen op een uitnodiging) er in kon gooien.

    En het dan nog op het verkeerde moment doen. Ben je dan een kneus?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *