Osterhaus bevestigt dat hij €5,6 miljoen, door aandelenverkoop, heeft verdiend met vaccinonderzoek

De aanhouder wint. Niet linksom, dan rechtsom. De onderste steen komt boven. Dat blijkt uit deze bijzondere aflevering van The GYGS. De afgelopen weken hebben Yves en Erik zich vastgebeten in de verdachte geldstromen van Nederlands bekendste knuffelviroloog Ab Osterhaus. En na lang aandringen heeft Osterhaus, aan Follow The Money, bekend dat hij 5,6 miljoen euro heeft verdiend met de verkoop van zijn aandelen in een vaccin producent. Gijrath en De Vlieger zijn in alle staten door dit nieuws. Ze zijn trots dat hun research heeft bijgedragen aan deze ontknoping, maar boosheid overheerst en ze zijn zelfs een beetje emotioneel.

ABONNEER je nu GRATIS op MASTERS EXPO: https://bit.ly/2MXlajB

Meer MASTERS EXPO? Volg ons ook op social:
Facebook: https://www.facebook.com/mastersexpo
Instagram: https://www.instagram.com/mastersexpo
MASTERS TV: Vanaf het najaar weer te zien op SBS6

Check onze website: https://www.mastersexpo.com

MASTERSHQ. is organisator van de beurs MASTERS EXPO, uitgever van MASTERS BOOKAZINE & MASTERSEXPO.COM en producent van het programma MASTERS TV wekelijks op SBS6. Op dit kanaal zie je video’s van MASTERS TV, uiteraard met reportages over MASTERS EXPO, culinaire tips van onze deelnemende Michelin-chefs uit ons pop-up restaurant M34, interviews met onze Masters, beleggingsadvies van Geert Schaaij (Beursgenoten) en nog veel meer over business en luxury lifestyle. Meer zien? Ga dan naar onze website www.mastersexpo.com.

30 reacties

 1. CoVid is door het Pirbright Institute gepatenteerd, Franse onderzoeker die HIV virus heeft ontdekt zegt in een interview dat er sporen zijn gevonden van hiv in het CoVid virus, maw virus is manmade.Het CoVid of het Virus Id wat Bill Gates wil dus iedereen een chip en software is er al om uit te lezen wie wel niet gevaccineerd is.Gevolg van het vaccin is dat de DNA van mensen veranderd zal worden en ook dat je mensen van op afstand op een bepaalde leeftijd dood kunt laten gaan of dat je ze een chronische ziekte kunt laten ontwikkelen, ook zullen we nieuwe ziektes zien en meer chronische ziekte als ook veel meer autisten.

 2. Oosterhuis is al eerder ontmaskerd: ze hebben we niets van geleerd: hij zat weer bij de npo en bij redacties van de grote kranten: goede journalistiek jongens!! De journalistiek is dood

 3. CORONA-MAATREGELEN is helemaal niet meer nodig. Nu er zoveel meer bekend is over het sars Covid virus.
  Huisartsen wees eerlijk tegenover uw cliënten, kijk en luister bv naar Dr. Elske de Klerk, Peter Borger en Prof. Pierre Capel. Kom op tegen de overheid. Denk aan de eed die u afgelegd heeft. Maak je handen niet vuil aan dit nieuwe vaccin.
  De vaccins voor Covid-19 zijn gevaarlijk.
  NEP-PANDEMIEINFORMATIEBRONNEN
  Nieuwe vaccins voor Covid-19

  Allereerst een vraag: zijn vaccins voor Covid-19 nodig? Covid-19 is volgens de officiële cijfers net zo ongevaarlijk als een griep. Bovendien zeggen de cijfers over aantallen besmettingen helemaal niets, want de PCR-test is ongeschikt. Hier is informatie over het geringe gevaar van het virus.

  Deze pagina gaat over de specifieke gevaren van vaccins voor Covid-19.
  Er zijn vijf belangrijke gevaren bij Covid-19 vaccinaties.

  Deze vaccins worden heel snel ontwikkeld. Normaal duurt het 5 jaar voordat een vaccin klaar is. Nu gaat dit veel sneller. Veiligheidsstappen worden overgeslagen. Gevaccineerden zijn dus proefkonijn.
  Nieuwe vaccins veranderen ons DNA. Het is een vorm van genetische manipulatie.
  De vaccins bevatten nanodeeltjes. Nanodeeltjes zijn nog nooit eerder toegepast in vaccins. Dit vormt een risico. De gevolgen op langere termijn zijn onbekend.
  Deskundigen waarschuwen voor een grote kans op onvruchtbaarheid na vaccinatie.
  Er worden in sommige landen nu al vaccins toegediend met achterlating van een digitale informatie-print op het lichaam. Dit heeft veel vérgaande consequenties. Daarnaast is er sprake van digitale vaccinatie-paspoorten.
  Dit alles staat niet los van vaccinaties in het algemeen.
  Op deze pagina is informatie te vinden over de veiligheid van vaccins tot nog toe.

  Hier is informatie over de overbodige vaccinaties voor de Mexicaanse griep in 2009 – 2010. Er was sprake van misleiding, bedrog en manipulatie door diverse organisaties. Er zijn duidelijke overeenkomsten met het huidige corona-beleid.

  Genetische modificatie door vaccins

  De Covid-19 vaccins die nu zijn of worden ontwikkeld, lijken voort te komen uit Frankenstein’s laboratorium. Er is sprake van nieuwe technieken voor genetische modificatie, die nooit eerder zijn toegepast.

  Een van de producenten van vaccins voor Covid-19 is Moderna.

  Het nieuwe vaccin voor Covid-19 is een mRNA vaccin. Een nieuwe methodiek. Een mRNA vaccin verandert het DNA van de gevaccineerde persoon permanent.

  Moderna’s Chief Medical Officer, Dr. Tal Zaks, legt in deze video uit hoe dit in zijn werk gaat. De cellen in het lichaam gaan zelf het vaccin produceren. Een van zijn uitspraken: ‘We are hacking the software of life.’

  Tot nog toe is het Moderna niet gelukt een werkzaam mRNA vaccin te ontwikkelen. Om dit probleem op te lossen wordt nu gebruik gemaakt van nanotechnologie. De ontwikkeling hiervan is mede gefinancierd door Pentagon’s Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) en de Bill & Melinda Gates Foundation.

  Meer informatie over het mRNA vaccin van Moderna.

  Dit programma van Kla TV gaat over deze vaccins, die ons DNA veranderen. Het is genetische manipulatie. Wanneer de genen door vaccins zijn veranderd, kan deze verandering worden doorgegeven naar volgende generaties. En deze vaccins maken geen einde aan de pandemie.

  Nieuwe methode voor toediening van DNA vaccins

  Op 12-03-2020, één dag nadat Covid-19 door de WHO tot pandemie is verlaard, verschijnt er een persbericht van farmaceutisch bedrijf Inovio. Hierin staat het volgende:

  “Inovio ontvangt subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation om het testen en opschalen van CELLECTRA® 3PSP’s eigen slimme apparaat voor de intradermale toediening van INO-4800, een DNA-vaccin voor COVID-19, te versnellen.”
  Het vaccin wordt met een naald onder de huid ingespoten en vervolgens geactiveerd door een apparaat dat een elektrische minipuls afgeeft. Hierdoor dringt het DNA de cellen van het lichaam binnen. Het ingebrachte DNA moet de antilichamen-respons opwekken.

  “INOVIO’s DNA-medicijnen injecteren geoptimaliseerde “plasmiden” direct intramusculair (in de spieren) of intradermisch (in de huid) in de cellen met behulp van een van INOVIO’s eigen CELLECTRA® smart devices. Het CELLECTRA apparaat gebruikt een korte elektrische puls om kleine poriën in de cel omkeerbaar te openen, zodat de “plasmiden” binnen kunnen komen. Hiermee wordt een belangrijke beperking van andere DNA- en andere nucleïnezuurbenaderingen, zoals mRNA, overwonnen.”10
  Lieve mensen er is nog veel informatie te vinden op internet. Wees goed voor uzelf. De overheid is de weg kwijt. Ze zijn nu niet goed voor het volk, maar ronduit slecht. Mensen isoleren terwijl er nu zoveel meer bekend is over het corona virus.
  De NPO geeft eenzijdige informatie en nog foutief ook. Het hele systeem is verrot. Het moet op de schop!
  De WHO heeft niet juist gehandeld, zijn hebben het Sars Covid 02 virus op lijst A gezet, dat is toch debiel. Nederland heeft zelf zeer goede specialisten en hebben dus de WHO in het geheel niet nodig. Dus weg ermee!
  De meeste Nederlanders willen ook uit de EU, want de EU maakt meer stuk dan ons lief is.
  We hopen dat er spoedig geregeerd mag worden uit liefde, nu is er veel kwaad dat regeert. Ofwel zei mijn moeder, " de duivel regeert".

 4. Er is niemand in de wereld gestorven aan cv.
  Allemaal andere oorzaken of achter liggende kwalen en ouderdom.
  Ziekenhuizen worden betaald om op elke overlijdens acte te noteren , dat de doodsoorzaak cv is.
  Al is iemand overleden aan K .. Hiv.. Zelfmoord ,, auto ongeluk.
  Cv is een psy opp.
  Remedy tegen corona.
  Stop watching tel a vision !!! !!!

 5. Als je al bij deze waarheid zit te trillen dan zal het nog een zware reis zworden dus ik wens jullie heel veel sterkte en bedankt voor jullie inzet/beginnende strijd!

 6. het is wel raar dat het 5,666 miljoen is er schuilt meestal een code achter 666 dat teken doen ze ook (hand naar voor en duim en wijsvinger op elkaar )
  maakt drie zessen ,je ziet ze het doen op TV

 7. er zijn begin van de pandemie 1500 kinderen verdwenen uit opvang gezinnen. Niemand die er naar kijkt..was op sbs6 1 keer…..maar geen bericht waar ze zijn

 8. In LOCKDOWN we slapen en de deeltjes gaan door,een nieuw normaal ja met het referendum en dat CORRUPTE ZOOTJE WEG DAT MOET HET NIEUWE NORMAAL WORDEN REFERENDUM AL DIE BURGEMEESTERS ZAKKEN VULLERS PLEITE GROTE SCHOONMAAK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *