Ophef na demonstratie tegen coronaregels in Haarlem, burgemeester grijpt in

Haarlem heeft de regels voor demonstraties aangescherpt, nadat ophef ontstond over een protest zondag met ‘festivalachtige trekjes’. Dat zegt burgemeester Jos Wienen tegen de Telegraaf.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-n…

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid! Ga naar https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

18 reacties

 1. Twee voorspellingen voor 2021 NL

  Ik voorspel u allen hierbij dat er zal worden voorgesteld om de verkiezingen op 17 maart uit te stellen, als zogenaamde maatregel omdat de besmettingscijfers weer "enorm" alarmerend zijn.

  Dit is het zwaard dat aan twee kanten zal snijden.

  Onder druk van publiek, media, en politieke oppositie (en gespeelde NPO en NOS verontwaardiging) zal dit kabinet vervolgens besluiten om de verkiezingen "uiteindelijk" toch door te laten gaan en niet te lang uit te stellen, maar, onder de volgende voorwaarde (chantage) :

  1) De verkiezingen zullen dit maal digitaal en/of per post worden uitgevoerd.

  2) Het huidige kabinet gaat door on-controleerbare digitale verkiezingsfraude de verkiezingen met nipte meerderheid winnen.

  Natuurlijk wel allemaal iets beter en slimmer uitgevoerd dan de lachwekkende CDA lijsttrekkers verkiezingen, maar niet minder frauduleus . . .

  "Dank u wel (mevr.Omtzigt) voor uw stem op Hugo de Jonge".

  Tja, herinnert u zich ook nog hoe deze schaamteloze en frauduleuze verkiezing is afgelopen ? Precies !

  Ook vote switching in de VS was zichtbaar op ten minste 2 CNN televisie uitzendingen, en dit is vastgelegd maar van youtube verwijderd. Echter, het is nog wel op BitChute te zien, er is veel bewijs, bekijk het zelf en oordeel over al deze CNN televisiebeelden).

  Met NPO en NOS heeft de VVD de verkiezingswinst al op zak.

  De digitale verkiezingen worden op dezelfde manier als de vaccinatie strategie uitgevoerd.

  A) Eerst vertragen (met verkeerd gestelde prioriteiten waar iedereen over valt)

  B) Hiermee (zie punt a) veel publieke, politieke en media weerstand en druk mee oproepen

  C) Daarna (zogenaamd) schoorvoetend toch toegeven aan alle druk maar onder de voorwaarden dat er "digitaal gestemd" gaat worden (chantage, zogenaamd omdat de besmettingscijfers heel erg hoog en gevaarlijk zijn)

  D) Publiek, media en oppositie denkt dat ze deze slag hebben gewonnen omdat het kabinet aan de druk heeft toegegeven, maar dit is de truck, de hoax, hierdoor zijn wij de fuik in gezwommen (precies zoals dit kabinet het had gepland)

  E) In de fuik van digitale verkiezingen wint het VVD en gaat samen met D66 en PvdA en CDA een ongeoorloofd maar zalig corrupt Great Reset Coalitie-kabinet vormen… en misschien Groen Links er nog bij voor de maatschappelijke "diversiteit" en geloofwaardigheid.

  En niemand die het tegendeel zal willen bewijzen, want er is geen verkiezingsfraude in Nederland mogelijk.

  Dat gebeurt alleen in landen zoals Wit Rusland natuurlijk . . .

  Let op de volgende voorspelde uitslag hoax:

  1) VVD
  2) PVV
  3) D66
  4) PvdA
  5) CDA

  Zonder digitale verkiezingen is de volgende uitslag waarschijnlijker:

  1) PVV
  2) VVD
  3) FvD

  En de nationale situatie in die tijd rondom de verkiezingen en de formatie ?

  VOLLEDIGE LOCKDOWN totdat de economie volledig en bewust kapot is gemaakt.

  En IEDERE vertraging door verlate verkiezingen of een enorm lange formatie-periode (indien de huidige oppositie TOCH weet te winnen), is de andere kant van het zwaard dat twee kanten zal snijden

  Want, hoe langer de lockdown duurt, hoe groter en onomkeerbaarder de economische schade zal zijn.
  Dus hoe onvermijdelijker de economische Great Reset zal zijn (waarna de EU het noodpakket voor ALLE landen uit de grote EU toverdoos tevoorschijn haalt).

  Weg autonomie, weg economie, weg bedrijven, weg inkomens, weg soevereiniteit, weg zelfbeschikking, weg democratie, weg spaargeld, weg vrijheid, weg winkels, weg eigen weg, en weg met Nederland.

  Nederland wordt dus Franchise-nemer van de Great Reset, o.l.v. de Europese Commissie, die deze uitrol in de EU gaat leiden.

  Onder wakend en dicterend oog van de Europese Centrale Bank, als auxilliary van het World Economic Forum onder voorzitterschap van een breed lachende zelfvoldane psychopatische en megalomane Klaus Schwab en trawanten.

  Dezelfde economische en politieke wurggreep als Griekenland onderging. Alleen ditmaal in kwadraat uitgevoerd op alle EU landen en nooit meer terug naar het oude normaal maar wij allen trots op waren . . .

  Staatsgreep of Franchise Formule onder de Great Reset

  Bewaar deze mail a.u.b. en stuur maar een spijtbetuiging ter bevestiging als het bovenstaande is uitgekomen.

  Wat zou het enorm fijn zijn als ik in een dwangbuis zou worden afgevoerd naar een mooi vol-pension in een bosrijke omgeving. Waar ik door lieve en zorgzame verpleging voor de TV wordt gezet en dan gadesla dat Rutte toch de economie wist te redden, en Nederland een succesvol referendum houdt waarin voor een Nexit en eigen munt wordt gekozen, en dat deze pandemie (ahum) doelmatig en snel wordt opgelost door minister de Jonge.

  Vooralsnog lijkt het er niet op dat mij een dergelijk rustgevend lot beschoren zal zijn.

  Ik vrees dat mijn patriotisch en zorgzame hart al (roepend in de woestijn) genadeloos zal worden verkracht door een bittere realiteit waarvoor ik alle onoplettende politici en medemensen verantwoordelijk mag stellen.

  Ik vraag mij in stilte af of wij ooit nog 5 mei zullen vieren na de komende verkiezingen . . .

  Met droeve groet,
  Don Quichot de la Corona

 2. Diep teleurgesteld in mijn burgemeester. In het begin toonde hij ruggengraat (hells angels) Maar nu. Het toelaten van een demonstratie is 1 ding. Maar zodra er teveel mensen op af komen, de regels niet worden nageleefd en zelfs een podium er is. Dan moet er ingegrepen worden, werd dat gedaan, nee. Maar wel achteraf slap lullen van hem ''dat had anders gemoeten'' of ander slap geleuter van hem tijdens de gemeenteraad. Maar nee we hebben een slap conservatieveling (die niet past in Haarlem) die liever toelaat dat mensen mogen protesteren zoals bij de abortuskliniek. De motie in de gemeenteraad was terecht!

 3. Als mensen denken dat ze bij de risico groep horen laat ze een prikje halen en thuis in de kelder met een mondkapje op wachten tot Rutte zegt dat de kust weer veilig is. De rest kan gewoon naar het werk, naar school en naar de pub. Dat het aantal positieve PCR testen oploopt is is geen slecht nieuws. Met een PCR test kun je niet zien of een persoon ziek is, ziek wordt of ziek was! Vooral van de laatste groep lopen er steeds meer rond omdat de meeste mensen al met het patogeen in aanraking zijn geweest. De meeste zonder het te weten.

 4. De overheid heeft zich niet te bemoeien met de inhoud en vorm van demonstraties, behalve waar het gaat om het handhaven van de openbare veiligheid en orde. Het verbieden van muziek op demonstraties gaat verder dan in een democratische samenleving noodzakelijk is, en is daarmee in strijd met het EVRM.

 5. En je anti pieten brigade een maand terug in Maastricht dan? Werd dat niet met toestemming van de burgemeester gehouden? Hielden die anderhalve meter? Niet in de bus waar ze mee kwamen, en niet in de bus waar ze mee vertrokken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *