OPEN GESPREK MET JOOST

Hoi, mijn naam is Chantal.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en klik ook op het belletje ernaast, om meldingen te krijgen, wanneer er een nieuwe video is.
DELEN IS LIEF..!

Ben ik hier niet meer te vinden en ga je zelf ook liever ergens anders heen, dan kun je me hier ook volgen:
https://www.bitchute.com/channel/drPMFqbd2qjd/

Ga vooral naar mijn Telegram Kanaal.
Daar wordt op dit moment het laatste nieuws het eerst geplaatst..!!

Telegram:
https://t.me/momsmagnet

Telegram Chat:
https://t.me/joinchat/RwuzEBLQJQAdkqBF

24 reacties

 1. Het feit dat je erover kunt praten, wil zeggen dat je gezond bent. Helaas moet je er eerst jaren mee rondlopen en aan jezelf twijfelen voordat je klaar bent om erover te praten. Je jeugd is verknald, maar gelukkig voel je nu ook geluk en liefde. Ik hoop dat er ooit gerechtigheid voor je komt, maar eigenlijk heb je dat al bereikt door je verhaal te kunnen vertellen. Liefs

 2. Hoi Chantal, ik ben enorm blij via Joost jouzelf en je channel te ontdekken. Ik wou je bedanken voor je moed en ik ga je verder zeker volgen en de vorige videos van je kijken. Heel veel liefs en Dank !

 3. Bartje van wel is opgepakt sinds begin januari, en volgens mij nog steeds niet vrij. De top in Nederland is zo verrot. Kijk uit Joost pas goed op jezelf en je gezin.

 4. Ik hoor je nu ook zonder de jongens, wat ben je een kanjer! Wouter en Micha zijn ook toppers! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ❀

 5. Ben mega trots op jou, dat je alles naar buiten brengt, die gore viespeuken zijn allemaal aan de beurt, karma is onderweg, hoop dat je in de toekomst veel geestelijke rust krijgt, heb je steeds gevolgd en wens je het allerbeste je bent een geweldig mensπŸ™β€οΈπŸ’₯πŸ’ŽπŸ™

 6. Dank aan jullie voor dit geweldig gesprek.
  Er komt veel meer bij kijken dan men denkt en die nieuwe ontwikkelingen zijn verbazend !!
  Joost, wees Trots op jezelf, dat je alles hebt opengebroken.
  Niet alleen voor je eigen genezing maar ook voor anderen .
  Nederland heeft / had de grootste doorvoerhaven van kinder-mensenhandel.
  Evergreen containers van Hillary Clinton.
  Mensen hebben geen idee !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *