24 reacties

 1. Zo is het maar net… Goeie vrienden gemaakt onder de medegedetineerden… Enne ik moet zeggen sommige cipiers waren echt menselijk…. Maar het systeem loopt gewoon vierkant… Eerder onkunde dan onwil… Welkom back!

 2. Jezus Casp… Goed om je weer te zien. Mij hebben ze ook eerst 48uur laten stikken, dun dekentje geen sigaret zelfs geen koffie… En dan beginnen ze aan het verhoor, helemaal slaapgebrek gestressed gedesoriënteerd… Ik ken het. Ik heb je ontmoet…

 3. Top dat al die persoonlijke kaarten en brieven zo'n positief side-effect hebben gehad… Juist bij mensen die in een macho-cultuur werken en zich moeten groothouden.

 4. Hotel Oranje zou eens bewoond moeten worden door die rijke criminelen, kijken hoe leuk zij dat vinden.. Laat die arme criminelen maar eens belastinggeld stelen of arme slaven bezitten zoals rijke criminelen, moet je eens zien hoe snel een Ali B crimineel in een zakenman kan veranderen..

 5. Ik heb aan u gedacht en u meegenomen in mijn gebed, ik wordt vandaag wakker en zie dat u weer vrij bent!
  Mijn gebeden zijn verhoord!

  Ps: Ik wil u ook bedanken! Voor uw zuivere ziel! Amen!

 6. Goed om te horen caspar maakte me zorgen..we moeten binnekort eens ontmoeten..en je bent welkom in oosterhout zolang je wilt

 7. Klaus Schwab lid van een hele grootte criminelen familie.. Dus neem uw vaccinatie van de echt nazi's..

  Zoals een van hun beste handlangers, Henry Kissinger, ooit zei, is het doel om het voor het gewone volk net zo onmogelijk te maken om zich tegen hen te verzetten als voor een schaap om zich tegen een boer te verzetten. Helaas voor hen hadden deze potentiële meesters van de boerderij van mens en dier nooit gedacht dat hun waakhonden, het leger en de inlichtingendiensten van het Westen, zich tegen hen zouden keren. Dat is precies wat er nu gebeurt, zoals we hieronder zullen zien.

  Vorige week ontvingen we bijvoorbeeld een gedetailleerd rapport van de Duitse inlichtingendienst over wie en waar de leiders van deze fascistische groep precies zijn. In de audio-opname van een uur op de onderstaande link hebben Michael McKibben van Leader Technologies en zijn groep onderzoekers een DIEPE duik gemaakt in de geschiedenis en de afstamming van Klaus Schwab en zijn meesters van het World Economic Forum. Dit is echte rapportage vol bruikbare informatie op basis van maandenlang onderzoek door papieren archieven enz.

  Https://forbiddenknowledgetv.net/klaus-schwab-and-the-fourth-reich/ (Radio uitzending !)

  De belangrijkste afweging van alle gepresenteerde informatie is dat de koninklijke families van Europa, waaronder koningin Elizabeth, de Habsburgers en de Spaanse vorsten, enz. Geloven dat ze afstammelingen zijn van Jezus Christus. Ze geloven dat het hun door “God” gegeven lot is om de mensheid vanuit Jeruzalem te regeren.

  Deze "God" is degene die betalingen eiste in goud, zilver, aroma-olie, rood gestorven schapenvachten, enz. In werkelijkheid is het een groep die zijn systeem van totalitarisme verborg achter een concept van "God".

 8. Wat fijn om van je te horen en ook om te horen dat je goed bent behandeld. 💚 Benieuwd naar je hele verhaal morgen. 💚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *