Onze vrijheid in het Nieuwe Normaal

5 mei 2020 vieren we 75 jaar vrijheid maar hoe vrij zijn we nog? De anderhalvemeter maatschappij t.g.v. de Corona crisis heeft onze fundamentele burgerrechten fors ingeperkt en dat alles in de naam van de gezondheid. De gezondheid van wie? Die van de hele samenleving of van enkelen? En wat is het materiële en immateriële offer? Ik ontmoet Kees Faasse (78 jaar) die helemaal uit Doetinchem kwam gereden in een busje met een provocerende aanhanger waarop het Youtube programma van Robert Jensen wordt gepromoot. Kees is tegen vaccineren en tegen de Lockdown. Hij komt op voor onze burgerrechten en refereert aan de tweede wereldoorlog die hij als peuter meemaakte. Van zijn eigen spaarcenten betaald hij advertenties in de Volkskrant om mensen wakker te schudden om een ommekeer te bewerkstelligen maar uit alles blijkt dat hij somber gestemd is. Er is geen oppositie en wie zal onze belangen in Den Haag vertegenwoordigen? Wie komt er op voor onze afgenomen vrijheid die een permanente karakter lijkt te hebben dan ons wordt voorgespiegeld? Is er nog hoop vanuit dit kabinet? Of moeten we zelf in actie komen?

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

Note: in de programmaleader bevind zich een treffende illustratie van de 1,5 metersamenleving waarvan de auteursrechten niet zijn afgekocht. In goed overleg met de auteur is dit nu geregeld o.v.b. de vermelding van de url van www.myrianermes.nl.

26 reacties

 1. Bij deze er komt geen depot in mijn lichaam ze kunnen depot op.
  Blijf wel in Nederland vakantie vieren hier hebben vele ondernemers het geld hard nodig.
  Spanje,Italië en Griekenland moeten maar een paar jaar overleven van die miljarden die ze hebben gekregen.

 2. mobiel bellen is verboden, maar wel een heel intensief intervieuw van een half uur in een auto? Kijkt continue naar de gast, weg van de weg. Regelmatig beide handen helemaal los van het stuur in beeld? 1.5 meter afstand vanwege covid?

 3. Hallo Ga zo door …..hier in frankrijk gaat een documentaire rond die Hold Up heet prachtig uitgelegd dat dit mooie covid een frans biologisch wapen is uit de jaren zeventig waarin wat HIV en Malaria is toegevoegd in die tijd en daardoor makkelijk te behandelen is door malaria medicatie (chloriquine) .
  De andere neven effecten van regeringen, big farma en banken zijn met wat verzet en gezond verstand wel te overwinnen…….sterkte aan allen…..

 4. Goed filmpje,duidelijk en de waarheid.ze zijn bezig met een Genocide op de gehele mensheid.en wij mensen staan erbij en kijken ernaar.

 5. er was eerst het M.e.r.s. virus ik zag dit allemaal aankomen..het enige wat we kunnen doen is vaccineren.
  zoals de mens altijd heeft gedaan..tegen de bof, tegen pokken, tegen rooie-hond ..toen was ook iedereen tegen en terecht het is niet ideaal als mens..liever niet !.
  maar ik heb als kleine ook vaccins genoten ..waarom zou nu alles anders zijn ! ..
  het begon deze keer bij ons kippen en koeien …en varkens ..toen het midden-oosten met een kamelenziekte …op de luchtwegen van de kameel.

 6. Dat auto rijden leidt erg af, zowel voor de kijker als voor de interviewer en geïnterviewde. Deze laatste zit duidelijk niet comfortabel met zijn gordel om. Kortom ik begrijp niet waarom je dit soort belangrijke gesprekken in een rondrijdend voertuig moet doen, misschien vind je het interessant staan? Maar goed, fijn dat je hem interviewde en een gegeven paard mag je natuurlijk nooit in de bek kijken..maar toch.

 7. Fijn dat er ook mensen zijn die durven na te denken. Niet dat het erg veel helpt want volgend jaar stemmen de meesten toch weer het zittende zootje. De leiding van dit land is dus toch echt een afspiegeling van massa; een beetje nadenken is er niet bij.
  Anders kunnen denken is blijkbaar slechts voor het individu weggelegd want kiezen voor je eigen vrijheid is voor de meesten te lastig – de meesten worden blijkbaar graag geleid als lemmingen, ook al is het naar de afgrond. Graag wel doorgaan met dit soort geluiden. Bedankt

 8. Hij maakte als drie-jarige jongetje de bevrijding mee? Werkelijk, schreef 'ie met een knuisje en een wasco in z'n Dik Trom gekafte log-boek?

  Ah, Nederland met haar WO2 sprookje: toen witte brood uit de hemel viel en iedereen in 't verzet zat en 't nu al 75 jaar durende scrupulantisme van moeten leven in de schaduw van een verafgodde generatie, die op een uitje moest kauwen.
  "Dat waren nog eens mannen" Bluuch!
  Wil je weten waar de schapen geest vandaan komt?
  Here ye go, WO2 idolatrie en de altijd atavistische viriliteit van voorwijklullen zonder eigenwaarde, die uit 't verleden zich in een fictieve helden historie willen in wurmen en hun rechter arm zouden geven zodat de linker met sentimentele Saving Private Ryan cinematische historische revisie, onder de muziek van klagelijk heroïsch trompet geschal (Hans Zimmer, uiteraard) er afgeschoten werd op Normandy beach.

  Oh, btw. Puike aktie, rimpelsaurier, ben helemaal met je eens, maar laat de WO2 belading er buiten. Dat zijn juist de fascistoide trekken waar dit land zich schuldig aan maakt.

 9. Ook ik ben het eens met deze man en dat wil niet zeggen dat ik een aanslag ga plegen…dat slaat totaal nergens op. Deze man is geen complotdenker ik denk eerder dat de wijkagent en haar collega 's de complotdenkers zijn.

 10. Deze meneer Faasse haalt een hoop zaken door elkaar. Hij wil wel een malariamedicijn gebruiken maar vindt vacinaties misdadig. Hij lijkt mij verder ook totaal ondeskundig op medisch gebied. Zijn medische beweringen missen heel veel basis, hij heeft gewoon geen idee waar hij het over heeft. Wanneer je een ebola-besmet-persoon zijn vrijheid laat zal deze zich niet laten enten en, behalve zelf overlijden, ook nog een aantal anderen besmetten. Er zijn legio voorbeelden van Corana-patienten die blijvende schade hebben!!! Dat moeten ze eens flink in de media laten zien!!!
  Ik snap dat hij verder voornamelijk los gaat op het inperken van persoonlijke vrijheid, daar ben ik het wel 100% mee eens, zeker na de inmengingen door n.b. de politie!!! Het moet niet gekker worden!!!
  Veel landen in Afrika eisen een vaccinatie tegen gele koorts anders kom je er niet in, dat soort eisen heeft een reden!!!
  Interlectuele mensen laten zich vaccineren!

 11. Nieuwsgierig geworden door het politiebezoek van afgelopen week snel even dit filmpje opgezocht. Ontmoediging werkt dus averechts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *