Onze eigen regering ondermijnt de rechtsstaat. Gideon van Meijeren in HET FORUM!

Schending van het recht in de Kamer?! Onzinnige klimaatpolitiek? Militair en jurist Gideon van Meijeren zit 100 dagen in de Kamer en maakt het kartel het leven zuur. Alles over zijn laatste activiteiten in de nieuwe aflevering van Het Forum!

► TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​​​​​​​​​​
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​​​​​
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​​​​
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​​​​​​​​​​
► GAB: https://gab.com/fvdnl​​​​​​​​​​​
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

18 reacties

  1. Hey Baudet, je hebt mij teveel tijd over aangezien je de tijd neemt voor je mediageilheid. Wat zijn jullie 2 engerds. Nou ga maar weer doen waar je echt goed in bent.. Rosé drinken…

  2. Het Schorem voor Democratie… Wat een Narcistische eikeltjes. Waarschijnlijk kleine piemeltjes. Dan moet je natuurlijk compenseren

  3. 54:46 ja dat was een heel sterk punt ! die moet je in de kamer zo gedetailleerd mogelijk penetreeren. weet ze het verschil niet tussen legal en illegal ? maar ze is toch minister en oordeelt over belangerijke dingen ? zonder de elementairste kennis van de wet ? ja maar dat kan toch niet ! moet weg toch ?!!! .. ..

    dan na het rockefeller verhaal misschien nog uitleggen hier wie dat is, het even over hebben hier. ik vind het bv interessant dat ze op jekyll island het federal reserve system bedacht hebben. iets waar de machtigste amerikaanen toen tegen waren, maar een groot deel overleed door de titanic iets later. rockefeller heeft sich laatste minut afgemeld ! – daar heb je het me te maken: chronische massenmordenaars !

  4. Misschien nog niet eens erg dat al die schapen zo makkelijk te manipuleren zijn..en 12000.000..ruimt lekker op dan…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *