ONTHULLINGEN IN THE GYGS: ‘Omtzigt is de mond gesnoerd door Rutte in zake Demmink’

Het is weer tijd voor The GYGS. De wekelijkse podcastshow ‘about nothing and everything’ waarin Gijrath en De Vlieger hun vergrootglas leggen op de actualiteit. Deze week zijn de heren ook opvallend openhartig over pikante kwesties waar ze in het verleden tegenaan zijn gelopen. Zo onthult Erik de krachten van de achterkamertjespolitiek in zake Joris Demmink en geeft Yves een inkijkje in de schimmige praktijken van de Belastingdienst.

19 reacties

 1. Demmink is pedofiel en Rutte zeker ook en met hen is ook het koninklijke famile dus als dat openbaar wordt wat denk je dan wat er kan gebeuren?

 2. Checkmate! Prophecy and Urgent Warning
  Warning for mankind!
  Kijk vandaag nog! Deel!!!

  https://youtu.be/QRgPTz4yW9M

  Tip: dit gaat over de "onzichtbare wereldoorlog" waar we nu in zitten. Het lijkt net of dat niet zo is, maar het is wel degelijk aan de gang. Dit gaat over de strijd tussen goed en kwaad. Tussen de mens en de demonische satanische duivel. Wij de mensenheid zijn eeuwen geleden gekaapt door deze satanische aliens omdat zij ons willen ontrafelen, domineren en uiteindelijk uitroeien. Dit doen zij zodra zij weten wat onze succesformule is. Wij zijn goddelijke pure wezens die het verschil kennen tussen goed en kwaad, wij zijn empatisch en kunnen liefhebben dat de goddelijke energie van ons hartchakra, de goddelijke frequentie van ons hart. Zij zijn bang voor onze krachtige goddelijke liefde en willen de mens daardoor vernietigen. We worden al eeuwen door de Elite verleid om onze goddelijke vermogens te vergeten. Wij zijn afgedwaald van ons goddelijk pad. Daarom denken wij schaakmat te staan maar dat is ons juist i geprogrammeerd door deze aliens. Om deze oorlog te winnen hoeven wij alleen maar wakker te worden. Het collectieve besef dat wij goddelijk krachtige scheppende wezens zijn zal deze duivelse entities verpulveren daar kunnen zij niet tegen op. Geloof in je eigen krachtige goddelijke scheppende energie en we zullen alles overwinnen.

  Lots of love ❤❤❤❤❤❤

  Sharing = Caring..

 3. Lange Frans je bent te lief geweest in je reactie, snap dat je kiest voor deze beheerste manier van reageren maar wil MET KLEM iedereen verwijzen naar de uitzending https://youtu.be/2-DepXmgPBE van Robert Jensen van eergisteren over hoe Lubach karaktermoord pleegt op Lange Frans namens de mainstream media propaganda machine. Lubach heeft ongetwijfeld een tonnetje bijgeschreven gekregen op zijn rekening om Frans even de mond te snoeren. Dit land valt van pure corruptie uit elkaar. Ik herken Nederland in niets meer terug, dit vertiefde Nederland vervalt in een pure dictatuur. Lange Frans is verwijderd omdat hij de naam Demmink genoemd heeft en Voila hij is een gevaar voor de publieke opinie en wordt de mond gesnoerd, hij wordt zonder pardon als een kanker gezwel weg gesneden, zonder zichzelf inhoudelijk te kunnen verdedigen. Iedereen werkzaam binnen de mainstream media, de Hilversumse kliek, iedereen die daar een publieke functie heeft/werkt had medio juni door moeten hebben dat wij in één grote leugen leven. Elke corrupte publieke figuur die geen gezonde anti pandemie stelling in neemt, die nu met zijn omgekochte rotkop nog radioprogramma's of tv programma's durft te maken bekent kleur omgekocht te zijn door de overheid. SCHAAM JE KAPOT STELLETJE COMATISCHE MORAALRIDDERS. 90% van de mensen wereldwijd zijn in een diepe coma geprogrammeerd door mainstream media technieken waarvan bekend is dat die ZEER effectief zijn. MEDIA = VIRUS
  JENSEN, Sven Hulleman, Dutch Matrix, Max Igan, David Icke hebben allen gelijk, wij worden ons hele leven 24 uur per dag, 7 dagen in de week door de overheid geprogrammeerd, genaaid, besodemieterd en dus geestelijk kapot gemaakt. De overheid & corporaties die het zogenaamd goed met ons voor hebben.
  Ik verwijs naar het eind van de podcast van Robert Jensen https://youtu.be/2-DepXmgPBE
  waarin hij uitlegt dat YouTube, Twitter, Bitchute open platforms zijn die iedereen verwelkomen om hun materiaal op het platform te plaatsen. Deze open platforms zijn NIET aansprakelijk voor de inhoud op het platform omdat zij dit niet zelf plaatsen zoals bijv een krant dat wel zelf bepaalt en je een krant/uitgeverij dus kunt aanklagen indien zij iets publiceren dat onjuist is of iets of iemand ergens onterecht van beticht. YouTube als open platform mag content volgens de richtlijnen van open platforms dus niet zo maar verwijderen. YouTube had naar de rechter moeten gaan om Lange Frans voor te laten komen, zodat L. Frans de mogelijkheid krijgt om zich te verdedigen ten opzichte van de aantijgingen van YouTube. Het feit dat YouTube, Twitter, Facebook machtiger zijn dan overheden vandaag de dag en dit soort rechtelijke stappen botweg over slaan en daarmee wegkomen illustreert dat wij niet meer in een democratie leven maar in een regelrechte dictatuur. De aanstaande noodwet die zeer binnenkort ingevoerd wordt mag dan ook gezien worden als een staatsgreep. Wij domme slapende schaapjes zijn ons vermogen om zelfstandig na te denken volledig kwijt geraakt door decennia lange propaganda, gemanipuleerd voedsel, gifstoffen, smog, vervuiling etc etc. Welcome to the real world folks. Ik ga alleen nog om met mensen die ik recht in de ogen aan kan kijken, mensen die oprecht eerlijk en puur zijn, een standpunt durven in te nemen en zichzelf niet verloochenen. Er blijven er maar bar weinig over zult u denken, dat klopt maar ik vind ze wel. Commerciële radiozenders, commerciële tv zenders, mainstream media my ass! Fijne avond.

 4. Dit is nu al de best bekeken uitzending van jullie ooit op dit kanaal en dan heb ik het nog niet eens over andere programma's met duizenden views waarin delen van jullie uitzending te beluisteren waren.

 5. Ja wel smakelijk..Was vroeg wakker..Ga even dat twitter bericht van Eric bekijken ..Kijk uit naar de volgende aflevering..

 6. De belastingdienst is of een stichting of een corporatie. Daar heb je dus geen contract mee gesloten en hoe je dus niet te betalen. Een acceptgiro is geen rechtmatige factuur. Bovendien schrijft de belastingdienst je aan op de legale fictie /strawman die de Staat zonder jouw consent en die van je ouders tijdens het tekenen van je geboortecertificaat hebben opgezet et Trustfonds in jouw NAAM toen je 7 jaar werd. Op dit Trustfonds (FIdelity) is 6 ton gestort en daarmee word in jouw NAAM verhandeld op de beurs. Voor de staat ben je dus niets anders dan een fictie en geen levend mens. De Staat is geen wettige volksvertegenwoordiging maar een corporatie. Van jouw NAAM is ook een corporatie gemaakt. COrps betekent lijk. zie http://www.burgerrechtsherstel.nl

 7. Den Haag: We worden geregeerd door een criminele organisatie hoe droevig is dit. Gelukkig worden er bij veel mensen de ogen geopend.

 8. Cognitieve dissonantie, ontkenning overheerst. Het is allemaal niet waar hé?

  Het is diep triest dat wij leven in een wereld waarin de meeste mensen in diepe slaap verkeren.

  De waarheid onder ogen zien is voor velen onmogelijk.

  Ontkennen is makkelijker, daarom ontkent 90% dat ze in een dictatuur leven.

  Weet je waar deze wereld van naar de klote gaat?

  Van mensen die de waarheid voorgeschoteld krijgen maar niet meer in staat zijn deze te herkennen. Deze mensen zijn het vermogen om zelf na te denken kwijt geraakt. Diep verdoofd door eeuwen lange brainwash technieken (radio, tv, reclame media).

  Deze gebrainwashte moraalridders lopen met mondkapjes op in supermarkten omdat ze bang zijn besmet te worden met een virus waarvan de overlevingskans 99,93 % is.

  Ik vecht ervoor om deze mensen wakker te krijgen.

  Wij, de mensheid staan op een kantelpunt in de geschiedenis. Wij staan voor de keuze, behouden wij onze menselijke goddelijke ziel of laten wij ons transformeren tot digitale hybride slaven zonder ziel.

  Wij staan nu voor de splitsing, welke kant gaan wij op?
  Aan u de keus.

  Ik verklap alvast, de huidige realiteit is één groot toneelstuk.

  De geschiedenis is vervalst, altijd al geweest. De winnaar schrijft immers de geschiedenis. Alles is gestaged:

  1e wereldoorlog, 2e wereldoorlog,
  Instorting van het World Trade Centre, Golf Oorlog, Vietnam, het gooien van de atoombom, de Monica Lowinski affaire, de moord op Kennedy, afschaffing van het referendum, de invoering van de noodwet, deze fake pandemie, de false positives die als besmettingen worden meegerekend, het muilkorven van onschuldige burgers wereldwijd, de invoering van de covipass, stapsgewijze invoering van het social credit system, het uitsluiten van burgers die het vaccin weigeren (outcast), het polariseren van de wereld, het vernietigen van de wereldeconomie, de geplande genocide, de NWO, kinderporno, kindermisbruik in Nederland/wereld, mensenhandel, het drinken van adrenochrome, de verborgen symbolen van de Cabal, het blauwe bloed van de wereldwijde Aristocraten, elite, Cabal, Freemasons, het feit dat wij elk jaar 3 maanden inkomen weggeven in de vorm van belasting rechtstreeks naar de zakken van de Cabal, het feit dat de burger 2/3 van zijn leven kwijt is aan werken, tot aan je 70e, de pensioenleeftijd steeds verlengd wordt, pensioenen verdampen, landen/overheden wereldwijd massaal failliet zijn doordat zij decennia lang geld hebben geleend/lenen (tegen rente) bij private banken die eigendom zijn van de Elite (daarom de big reset dames en heren), de grootste Europese piramide staat in soesterberg vlakbij het Bilderberg Hotel van de Freemasons (Prins Bernhard), Epstein gezelfmoord is, de waarheid op grote schaal gecensureerd wordt op internet, accounts geblokkeerd en verwijderd worden, de waarheid tot komplot theorie wordt omgedoopt, hele volksstammen dmv de mainstream media propaganda machine worden gehersenspoeld & verdoofd, deze comatische mensen worden aangespoord om als moraalridders anderen te wijzen op hun foute gedrag, te verklikken……. Is allemaal niet waar.

  Het is tijd om wakker te worden en ons te verenigen.

  Als het erop aan komt vinden de meeste mensen hun eigen dagelijkse beslommeringen belangrijker dan het collectieve bewustzijn.

  De belangen zijn op dit moment groter dan mijn persoonlijke belang, dit gaat over de toekomst van ons allemaal.

  Wij, slapende volgzame schaapjes zijn het probleem, maar indien wij MASSAAL wakker worden zijn wij ook de oplossing!

  We are devine beings, Love will unite us.

  WWG1WGA

 9. Je bent met deze aflevering geciteerd in Jensen en JDTV afl.300 en Revolutionair online en je bent op dit kanaal volgens mij voor het eerst de 10.000 views gepasseerd met een interview. Nou is er geen weg terug meer Yves 🙂

 10. Miljonair zijn is leuk en ik heb veel respect voor iedereen die zichzelf groot gemaakt heeft. Echter miljonairs zijn onbetekenend voor de corrupte 1% die zelf het geld drukt. Wat is nou een miljoentje meer of minder als je met een druk op de knop 100 miljard uit het niets tovert?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *