12 reacties

  1. deepstate virus and vac wat bill gates heeft gezegt if we do it right we can depopulate the world to 10/20% en omdat dit allemaal helemaal geen nut heeft de paniek zwaar wordt verspreid door media enzo weet ik next is VAC en dan kom ik terug op wat billy boy heeft gezegt dus succes met dat biotech wapen van mij blijven ze af

  2. elke keer als ik naar buiten ga krijg ik een gezonde loopneus wat ze willen doen is als je kind dat dus hebt hup testen ik ga je vertellen jensen dat ik duidelijk ga aangeven bij school er niet aan me kind gezeten wordt ik bescherm ze de hele tijd en ja school zit totaal niet op mijn lvl want het zijn schapen nu krijgen we winter weer verkoudheid zoals normaal en ik zie iedereen straks in paniek om helemaal niks RIP NEDERLAND.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *