'Nu kan ik op vakantie', jongeren staan in de rij voor Janssen-vaccin

Arnhem – Voor het eerst krijgen mensen op eigen verzoek een specifiek vaccin tegen het coronavirus. Tienduizenden mensen krijgen vanaf vandaag het vaccin van Janssen toegediend, nadat ze daar een afspraak voor hebben gemaakt via een speciaal telefoonnummer, 0800-1295.

https://ogld.nl/t9a

#corona #nieuws #omroepgld

10 reacties

  1. Dat is voor 80% de hoofdreden om het vaccin te nemen en dan zeggen dat het een vrije keuze is jaja. Ik neem het vaccin niet ik vertrouw op mijn immuunsysteem. Dan maar geen vakantie of festival dat liever dan die troep in mijn lijf.

  2. Miljoenen jaren kon de mensheid tot ontwikkeling komen vanuit een levende cel, tot er een levensgevaarlijk virus kwam in 2019 waaraan de hele mensheid ten onder zal gaan.

  3. Duss… we ontnemen jongeren hun leven en geven ze dan de hoop dat ze hun leven weer kunnen oppakken als ze zich met een experimenteel vaccin laten injecteren. En ondertussen wordt er in Den Haag gesproken over nieuwe maatregelen in het najaar. En moeten scholieren nog steeds mondkapjes dragen. En dat allemaal voor een ziekte waar ze zelf niet of nauwelijks last van hebben. De ethiek is ver te zoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *