NRC bekent persverklaringen te kopiëren!

Andreas Kouwenhoven van de NRC leugenpers belt mij om mij uit te horen over Tom Zwitser. Ik vertel hem niets maar lees hem de les over onderzoeksjournalistiek.
In het gesprek vraag ik waarom hij hierover meer wil weten en niet zijn taak als onderzoeksjournalist doet in de Corona crisis.
Hij doet wat opmerkelijke uitspraken op 16:19 . Hij bekent dat de pers niet check wat de instituten vermelden of beweren en zij (de journalisten) alles gewoon klakkeloos over nemen!

Tom weigert mij te betalen voor mijn werk in zijn huis. Om druk te zetten heb ik alles op Facebook gezet. Andreas heeft dit gezien en belt mij om mij uit te horen over de geldschieter achter De Blauwe Tijger.

______________________________________________________________
Tilasmi Frigge van De Ommekeer, het Volkstribunaal op basis van de Mensenrechten en st. Lokaal Geld.

www.lokaal-geld.nl
www.volkstribunaal.net

20 Oktober 2020

© De Ommekeer
© ShanTVision
Oproep tot Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Voor stickers neem contact op via contactformulier op de website
www.ommekeer-nederland.nl/contact
Ook als je mij wil steunen, laat het me weten via een email…
www.ommekeer-nederland.nl/contact

________________________________________________________________
Kijk ook op de andere onafhankelijke media
https://www.cafeweltschmerz.nl/
https://jensen.nl/
http://www.upnetwork.nl/
https://www.deblauwetijger.com/
https://commonsensetv.nl/
https://deanderekrant.nl/
https://eenoorlogreedsverloren.nl/
https://www.interessantetijden.nl/
https://www.loyalist.nl/
https://viruswaarheid.nl/

En nog vele anderen
________________________________________________________________

19 reacties

  1. Kinderopvang was het excuus om jonge ouders te dwingen hun kindje af te staan en allebij te gaan werken. Nu heb ik een kleinkindje en ja 2 jonge ouders niet hoog opgeleid met 10.000 euro opvang schuld bij kindje van 3 jaar. Alles kapot, een kinderlevendtje tussen 2 gestreste ouders en een gedwongen schuld. Het Nederland van Rutte? Zijn nu echt alle jonge mensen met een kleinkindje gepakt door de belastindienst? Gevangenis straf is hier zeker op zijn plaats meneer Grappenhouse, Hier de staat der Nerderlanden schuldig aan kindermishandeling door relatie breuken te forceren, kinderen erstig te kort te doen qua voeding en tijd die …. …. Dit moet rechtgezet worden en de schuldigen moeten worden gestraft. Koning Willem-Alexander bescherm ook de allerkleintjes in Nederland en hun jonge ouders.

  2. Tilasmi Frigge is een journalist, misschien wel de beste van Nederland. We moeten alleen ff een andere naam hebben ipv. journalist want dat heeft toch wel een wrange smaak in de mond zo langzamerhand.

  3. Mocht het verhaal met Tom waar zijn dan kun je gewoon je recht halen maar om dit zo te doen en een ander door het slijk halen op internet maakt jou niet beter dan de mensen waarover jij klaagt. Ik kon jou waarderen Tilsami maar nu ben je af. Dat de NRC jou daarover belt geeft al aan dat jij al aan het roddelen bent geslagen dus jij bent net zo'n leugenaar als Mark en Hugo.

  4. En ondertussen zonder je het Mss weet heb jeceen interview afgelegd. Als de NRC mij moest bellen gooi ik direct de telefoon af! Zeker in jou geval

  5. Al deze hoernalisten moeten straks verantwoording af gaan leggen als de deep state op de kniën licht. Deze gasten die voor geld het land kapot maken moeten gewoon hangen.

  6. De pers (Andreas Kouwenhoven) die de macht zou moeten controleren, controleert de oppositie (Tom Zwitser). Bizarre taakopvatting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *