NPO-voorzitter Rijxman grijpt niet in bij docu Kaag: 'Zuiver journalistiek product'

De publieke omroep is erin geslaagd om Nederland te helpen tijdens de coronacrisis. Dat zegt NPO-voorzitter Shula Rijxman in WNL Op Zondag op NPO 1.

Meer WNL Op Zondag van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/wnl-op-zondag/POW_03347301

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!
Ga naar: https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

16 reacties

 1. Een grote tekortkoming van Nieman dat hij niet kritisch doorvraagt als het bv om dit onderwerp /persoon(Shula Rijxman) gaat. Als Baudet op bezoek komt weet hij niet van stoppen met doorvragen tot vervelends aan toe.

 2. Npo liegt en bedriegt alles bij elkaar er is nog geen waarheid uit de monden gekomen van die presentatrice’s en precentatoren! Npo staat voor nederlandse politieke omroep! Het is nog nooit publiekelijk geweest! Sukkels

 3. Wat een achterlijk mens, door de constante dagelijkse Staatspropaganda van de NPO (NSB) en bangmakerij in deze AngstPlandemie zijn er enorm veel schapen die totaal gehersenspoeld zijn ! De media is het WARE VIRUS ! Joseph Goebbels zou jaloers zijn op deze Staatspropaganda waar voorstanders van dit VacciNAZI beleid constant aan het woord komen en tegenstanders nauwelijks. Opzeggen dat TV abonnement en al die DPG kranten, binnen enkele weken kom j erachter dat het leven heel mooi kan zijn !!

 4. De NPO is een staatsomroep pur sang. Geen enkele kritische noot alles aannemen van een corrupte regering die burgers hun grondrechten en vrijheden afneemt voor een veredelde griep.

 5. Tijd om belastinggeld te stoppen voor publieke omroepen.

  Elke zondag zie je de hele dag dat kankr christelijke gezeik voorbij komen.

 6. Overdaad schaad, ook complimenten aan de zorg.
  Er gaat nog heel veel mis in de zorg,
  wat boze reacties oproept, zelfs geweld kan dan voor stelbaar zijn.

 7. Zielige beelden(doen het altijd goed)De zorg werkt samen met killer Hugo,Media en overheid 1 pot nat.Draaiboek was er al lang.! Waarom altijd leugens?Omroepen zijn de leugen brengers(medialeugens)waar mensen elke dag het zelfde horen,behalve de waarheid☹Corona en corona.Harris die past in dit corona verhaal thuis💀Face nieuws komt juist via de media,Waarheid wordt weggehaald op Twitter,Facebook en youtube WHO bepaalt.Dit is weer een duivels leugen verhaal.! Het nieuwe normaal. Op weg naar de (nieuwe start) (daarom moest ook alles kapot): Anders kun je niet nieuw opstarten: Waar de rijke de macht heeft en de bevolking volgespoten met vaccins als slaaf. De Nano techniek(vaccins)zal er voor zorgen dat je leeft zonder te weten dat je nog leeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *