NPO BEGINT AANVAL OP JENSEN – DE JENSEN SHOW #133

Subscribe en mis geen aflevering van De Jensen Show!

NPO lanceert laffe aanval op Jensen, terwijl hij het ware gezicht laat zien van Viroloog expert Ab Osterhaus.

Bestel je NEXIT T-Shirt via https://jensen.nl/.

GA NAAR JENSEN.NL EN SUPPORT HET ECHTE GELUID!

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

12 reacties

  1. Jan Slagter moet zijn mond houden die is een gevaar voor zijn publiek die nooit met feiten komt en uit zijn nek lult, dat hij zoveel kritiek op Robert Jensen, daarom heb ik mijn lidmaatschap opgezegd en dat naar Jensen overgeheveld)

  2. Rob , ben het helemaal met je eens, en vind het ook lastig om tussen deze mensen te leven.. Het is een fake wereld. Ik denk eraan om te fietsen/lopen door europa om zo via social wat aanhang te vinden. Interesse om te sponsoren?

  3. Ik zou hem wel op zijn bek willen slaan zo ook die gasten die bij hem zitten …wie zijn dat hoe heten ze ?!

  4. dat de gewone man nooit door zal hebben dat geld sterker is dan de waarheid daar word op gespeculeerd en dat lukt aardig

  5. kenedy warned us very well but we were to buzzy with voetball check kennedy speech 27 april 1962 on you tube if you think there can not be a world wide conspiracy that locks us up at home wake up you sheeple or get what you diserve

  6. beste Jensen. 49 jaar geleden, was ik ziek geworden van een corona virus. ik laag in ziekenhuis in een gewone afdeling zonder speciale bedden zonder aal die bullshit die nu voord gesteld. ik was in 6 weken weer naar huis gestuurd in goede gezond toestand. ik ben nu 73 jaar oud en nooit meer ziek geworden. en die Ab osterhaus, is een oplichter  die geen veerstand  heeft van niet, alleen verkopen aal die shit van vaccin een echte mogol . en de minister president mark rutto, weer een andere mogol die denk dat alles weet wat voor ons goed is of niet . bedank voor Je inzet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *