NOS Journaal 24-07-2021: BIJ1 zet partijlid Quinsy Gario uit de partij

Het bestuur van de politieke partij Bij1 heeft activist en kunstenaar Quinsy Gario geschorst als lid omdat hij zich manipulatief gedroeg, tweedeling zaaide en zich mannelijk dominant opstelde. Dat heeft voorzitter Jursica Mills van de partij gezegd op de algemene ledenvergadering.
Ze noemde de opstelling van Gario “toxisch gedrag”, en bood haar excuses aan aan de slachtoffers voor het feit dat de partij die situatie zolang heeft laten voortduren. Partijleider Sylvana Simons sloot zich daar later in haar speech bij aan.

Bron: NOS

Kijk op https://jurysblog.nl

7 reacties

  1. Gelukkig is met de royering van de racist en subsidieslurper Quinsy Gario door BIJ1 nog net voorkomen dat Boko-Haram.nl vaste voet binnen de Nederlandse politiek zou hebben gekregen.

  2. Zelfs de extremisten van Uit1 voelde zich niet veilig bij hem. Dan kan je wel nagaan wat voor een psychopaat het is. Niet verassend trouwens, dit is een zieke geest die er zelfs niet voor terugdeinst om kleine kinderen te belagen.

  3. Zet je sylvana en quincy als racisten naar de Nederlanders toe met als doel wanorde en vernietigen westerse democratie dan kom je uit op het elkaar onderling kapot maken gezien hun beperkte karakter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *