NOG NIET EERDER VERSPREIDE PODCAST VAN WOUTER RAATGEVER, HANS MEYER EN DICK: BELUISTER EN DEEL AUB !

FREEDOM FOR ALL ❤️

Je hoort hen praten over zeer belangrijke onderwerpen wat iedereen aan gaat.

DEZE INFORMATIE WORDT MET EEN GROTE REDEN GEHEIM GEHOUDEN VOOR DE BEVOLKING !!

In de toekomst gaan we meer boodschappen verspreiden voor de bevolking.

► ABONNEER JE OP DIT KANAAL

14 reacties

  1. Vaccins vindt Trump niet mandatory hij stelt het niet verplicht.van hem mag je ook theraputics kiezen en ook hydrochloride staat als vaccin op de lijst daar!!Volgens mijn onderzoek staat Iran juist wel aan Trumps kant en Putin ook!!

  2. Ik heb ook last van luchtvervuiling en met mij velen, ook kindertjes met puffertjes in nieuwbouwwijken waar woontorens gebouwd gaan worden. Ik werd op n burgerplatform uitgenodigd om tegen de bouw vd torens te pleiten, bij de q&a het vragenuurtje kwam naar boven dat er mensen op woningruimte wachten en pleitten voor de bouw.
    Ik bracht naar voren dat er 'n hoop scheefwoners zijn, ouderen met name en yuppen die te grote en te goedkope woningen bezet houden, maar er viel niet tegen in te argumenteren, dus grapte ik dat in het oosten vh land 'Oude knarren hoven' gebouwd worden waar de ouderen heerlijk verzorgd in luxe, ruime hofjes kunnen gaan wonen.

  3. Biden gaat voor alles ook oorlog in Syrië
    Uiteindelijk gaat de NWO de bevolking zo depopuleren dat er weinig mensen over zijn die allemaal als Artificial robots kunnen functioneren, daarna alles op electrisch alleen hebben wij er niks meer aan, want wij zijn dan opgeruimd

  4. Ik heb ook al jaren enorm last van de luchtvervuiling maar niemand wil mij geloven. Maar alles wat jullie zeggen klopt. Dank jullie wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *