NOG 11 DAGEN – DE JENSEN SHOW #241

Jensen analyseert het debat tussen Donald Trump en Joe Biden van gisteravond en geeft je informatie over vier jaar Trump die je niet krijgt in de mainstream media.

Steun het echte geluid! Ga naar http://jensen.nl/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

27 reacties

 1. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 2. Trump kan in de ogen van de Jensen volgers niets fout doen. Hij is hun weldoener, hun grote voorbeeld, hun leider en hun steun en toeverlaat in deze donkere tijden.

  Hij moet op een voetstuk gezet worden want Trump is de allerbeste president van de hele wereld die er ooit is geweest.

  Vooral door zijn beschaafdheid, zijn tactisch vermogen, altijd op de inhoud reageren, altijd een goed voorbeeld geven, hoe je met mensen om moet gaan ook als hij vindt dat hij persoonlijk wordt aangevallen. Trump heeft respect voor iedereen. Hij verbindt mensen, polariseert nooit. Hij is de echte messias! Zeg het voort!

 3. Checkmate! Prophecy and Urgent Warning
  Warning for mankind!
  Kijk vandaag nog! Deel!!!

  https://youtu.be/QRgPTz4yW9M

  Tip: dit gaat over de "onzichtbare wereldoorlog" waar we nu in zitten. Het lijkt net of dat niet zo is, maar het is wel degelijk aan de gang. Dit gaat over de strijd tussen goed en kwaad. Tussen de mens en de demonische satanische duivel. Wij de mensenheid zijn eeuwen geleden gekaapt door deze satanische aliens omdat zij ons willen ontrafelen, domineren en uiteindelijk uitroeien. Dit doen zij zodra zij weten wat onze succesformule is. Wij zijn goddelijke pure wezens die het verschil kennen tussen goed en kwaad, wij zijn empatisch en kunnen liefhebben dat de goddelijke energie van ons hartchakra, de goddelijke frequentie van ons hart. Zij zijn bang voor onze krachtige goddelijke liefde en willen de mens daardoor vernietigen. We worden al eeuwen door de Elite verleid om onze goddelijke vermogens te vergeten. Wij zijn afgedwaald van ons goddelijk pad. Daarom denken wij schaakmat te staan maar dat is ons juist i geprogrammeerd door deze aliens. Om deze oorlog te winnen hoeven wij alleen maar wakker te worden. Het collectieve besef dat wij goddelijk krachtige scheppende wezens zijn zal deze duivelse entities verpulveren daar kunnen zij niet tegen op. Geloof in je eigen krachtige goddelijke scheppende energie en we zullen alles overwinnen.

  Lots of love ❤❤❤❤❤❤

  Sharing = Caring

 4. praat even over thierry baudet. hij is opzich de laatste hoop hier in NL. maar als jij vertelt dat hij andere plannen heeft, graag even delen 😉

 5. Dank je wel voor je duidelijke uitleg van alles. Als de mensen het nu nog niet snappen, komt het nooit meer. Ik ben een Trump supporter vanaf dag 1.

 6. Hey Jensen, top te zien dat je er gezond uit ziet. High energy, geen low energy. Ook een tip voor de show. Het zou leuk zijn als je er een hulp bij had. Hiermee bedoelende een tweede spreker die af en toe wat zegt, een beetje zoals bij Steven Crowder. Je bent zoizo gewoon een held.

 7. Je moet voor de grap op Instagram bij GIF intypen Trump en dan Joe Biden. Zoek de verschillen… Je wordt echt overal gemanipuleerd.

 8. Daarom is er dus zoveel aandacht geweest voor het filmpjes delen van Mark en Willem Alexander. Omdat de ESSENTIE van Trump zijn speech niet teveel aandacht mocht krijgen.

 9. Als je het zo belangrijk vindt wat iemand zegt, en niet hoe die het zegt, waarom kom je dan steeds weer aan met dat hoge zeikstemmetje als je iemand belachelijk wilt maken?

 10. LUBACH EN COMPLETE MAINSTREAM MEDIA WORDT DOOR DE OVERHEID BETAALD OM VOLKSPROPAGANDA TE VERSPREIDEN ZODAT DE DOMME SCHAAPJES NOG MEER GELOVEN DAT DIEGENEN DIE WÉL ZELFSTANDIG KUNNEN NADENKEN TOT COMPLOTDENKERS GESTIGMATISEERD WORDEN. WELKOM IN DE DYSTOPIAN 1984 DICTATUUR MENSEN. DE SCHIJNDEMOCRATIE IS GEVALLEN!!!

  Voor diegenen die wél wakker zijn:

  Lieve mensen, lees dit artikel to free your mind and spirit. Share with any one you love! WWG1WGA ❤️❤️❤️❤️❤️
  https://wakkermens.info/world-economic-forum-platform-wereldmunt/

 11. Voor mijn gevoel is Trump de eerste die niet omvalt voor de hogere hand. Niet alleen doen wat goed is voor de elite, maar echt de stem van het volk zijn. Daarom wint hij ook gewoon weer, hij is de president waar het volk zich heel makkelijk in kan identificeren (of ze dit nou leuk vinden of niet).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *