19 reacties

 1. Kijk vooral ook naar andere landen. Die hebben het beter door. Gaat erg goed tov hier. Daar liggen kampen en onderdrukking nog verser in het geheugen. En ze hebben een betere grondwet die niet omwille van wat ook maar veranderd kan worden..

 2. Gefliciteerd Jensen nog met je 300e aflevering. Ik heb ze allemaal gezien. great. Congrats man en congrats we drink one day on Victory. Uitstel verkiezingen..ja uiterst voorspelbaar..vanwege Cojona.. 1 1/5 meter enzo…ja dat moet maar niet…trouwens als het wel zo gaat wint de Vijand toch..zij hebben de Democratie naar hun hand gekregen…kijk wanneer je 70% oplicht die het geloven ja dat is de meerderheid toch… dus ze winnen altijd. Mijn comments worden dikwijls bekritiseerd door de zg "trollers' zij proberen alles goed te praten…OK kom maar. maar vraag jullie zelf af…wil je eigen ziel echt verkopen? En hoe zie jezelf je toekomst? Jensen, je doet goed werk en ik kijk en luister graag.

 3. We doen het voor Mark Rutte…..
  We doen het voor Hugo de Jonge…..
  We doen het voor Sigrid Kaag……
  We doen het voor Franz Timmermanz……
  We doen het voor Bill Gates……
  We doen het voor Klaus Schwab……
  We doen het voor Wim-Lex…….
  We doen het voor Biden/Harris…..
  We doen het voor de Clintons…..

 4. Er gaat zeker ook wel een dwingende consensus van de omgeving uit, maar minder een opruiende, die de verantwoordelijken op Jensen (of Trump) proberen te verhalen. Als je je in het openbaar als een malloot gedraagt zoals Rutte, kun je moeilijk degenen die zeggen dat hij eens normaal moet doen daarvan gaan beschuldigen. Ze zijn knettergek, met hun maskertjes die alleen maar een grimmige sfeer scheppen, daar heeft R. Jensen gewoon gelijk in en dat weten de dragers van dat gehate ding zelf ook / zij die het eenieder desondanks voorschrijven gelijk een vaccin. Gevaarlijke kwakzalverij is het.

 5. Het is echt triest om te ervaren hoe krampachtig ze de consensus proberen te bewaren met gruwelijke beeldvorming. Iedereen moet er aan geloven als het aan de msm ligt. Er is geen pandemie, ze hebben de lat alleen maar lager gelegd en doen er alles aan, incl. een avondklok om dat latje van ze overeind te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *