#Nieuws Thierry Baudet Reageert Op Uitslag #Nos In de Ochtend NPO 2021

#nieuws #npo #nos #verkiezingen2021 #verkiezing2021 #pvda #vvd #D66 #Groenlinks #SP #Denk #Bij1 #Silvanasimons #geenstijl #belgie #holland #Nederland #Suriname #Zuidafrika #Uitslag #Thierrybaudet #2021
#Nieuws Thierry Baudet Reageert Op Uitslag #Nos In de Ochtend NPO 2021

Tweede Kamerverkiezingen 2021
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Actuele gebeurtenis In dit artikel wordt een actuele gebeurtenis beschreven.
De informatie op deze pagina kan daardoor snel veranderen of inmiddels verouderd zijn.
Tweede Kamerverkiezingen 2021
Datum 17 maart 2021[a]
Land Vlag van Nederland Nederland
Te verdelen zetels 150
Vorige kabinet Rutte III
Tweede Kamerverkiezingen 2021
Opvolging verkiezingen
← 2017
Portaal Portaalicoon Politiek
Per gemeente opende minstens 1 stembureau reeds op maandag 15 maart 2021 al de deuren om mensen in de kwetsbare doelgroep de kans te bieden op een rustig moment hun stem uit te brengen.

De Tweede Kamerverkiezingen 2021 zijn de reguliere Nederlandse verkiezingen voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal, die op woensdag 17 maart 2021 werden gehouden.

De verkiezingen waren een gevolg van het aflopen van de zittingstermijn van de Tweede Kamer die gekozen werd bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Het regerende kabinet-Rutte III trad op vrijdag 15 januari 2021 af naar aanleiding van de toeslagenaffaire, maar de verkiezingsdatum werd niet naar voren gehaald

6 reacties

  1. Sylvana Simons, Sigrid Kaag en nog een dame…geen mondkapje. Terecht, want het helpt niet en als vrouw wil je je uiterlijk tonen.
    Nu de rest nog.

  2. Van harte Thierry, laat dat stelletje onnozele hypocriete tobbers en landverraders het dun langs de benen lopen.

  3. De demonische 666 cokesnuifster klaag stond volkomen doorgesnoven met coke op de tafels te dansen en straks na de gifprik gaat zij ook nog op onze graven dansen en pissen en kill gates lacht zich rot, de medisch-wetenschappelijke dictatuur met medische experimenten op de bevolking komt er aan, met dank aan de leugenmedia.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *