Nieuwe coronavaccins zoeken menselijke proefkonijnen | Terzake

Deze zomer beginnen verschillende farmabedrijven als Johnson & Johnson en CureVac hun mogelijke coronavaccins te testen op mensen. Het doel is om het menselijk lichaam antistoffen te laten aanmaken. En die klinische studies gebeuren ook in België, aan de Universiteit Gent.

Een reportage van Dirk Van Zundert en Vicky Van den Bergh voor Terzake (11 juni 2020)

#terzake #corona #vaccin

19 reacties

  1. Geen enkele vaccinatie verslaat welk virus dan ook.
    Een goed immuunsysteem kan enkel weerstand bieden tegen een virus, maar een virus verslaan doet helemaal niks en niemand.

    En je laten vaccineren tegen een virus dat je al gehad hebt, dat slaat natuurlijk helemáál nergens op.

  2. lol vrijwillig mensen blootstellen aan dodelijk virus proficiat belgie goed bezig! en jullie zoeken 50 vrijwilligers om een vaccine te vinden noem ik massa moord

  3. Geweldig dat steeds meer mensen hun ogen opengaan, en ik zou zeggen tegen de mensen bij wie dat nog niet gebeuren, geloof filmpjes zoals dit of nieuwsposts op andere sociale media niet. Doe je eigen onderzoek en je zult veel geweten komen met waar de overheid nu allemaal mee bezig is. 2020 is een fantastisch jaar!

  4. Als je meedoet bestaat de kans dat je een placebo ingespoten krijgt en is je risico 0. Het feit dat je een risico lopen wil in deze test is menswaardig 💓. Van harte bedankt om mee te doen : 💐.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *