15 reacties

 1. Ik ben er 100% van overtuigd dat de CIA hier achter zit, dezelfde mensen die de JFK assasination hebben opgezet. Trump heeft memo 57 in actie geroepen!! Heel belangrijk nieuws, dat is een wet die JFK heeft opgesteld en nu voor het eerst ooit in actie is geroepen door Trump. Memo 57 zorgt ervoor dat de CIA alles moet melden van militaire activiteiten en zou normaal trump meer transparantie moeten geven in de klandestiene agenda van de establisment/deepstate/cia… ik hoop echt dat mensen in België ook wakker worden want mensen denken hier nog serieus dat Trump een agent is van Rusland haha wtf… mensen willen hier cool zijn zoals de celebs en influencers en posten story’s van Biden en ‘hope’ en ik word er kots kots misselijk van. De media is het meest krachtigste oorlogsmiddel, beheers de mind van je vijand zijn volk en je hoeft geen kogel af te vuren

 2. https://youtu.be/qUARxqNuRn0
  NATIONALE CORONABEVRIJDINGSDAG!!
  DIT moeten we delen.
  Al zitten er paar haakjes aan.
  Zoals zijn stropdas…das t adrenochrome teken.
  Trump heeft insuline goedkoop gemaakt…ze kunnen iets met een eppiepen en dat werkt dan volgens de verhalen t zelfde.
  Wat in houd 1 stap tegelijk.
  Eerst de mensen weer vrij.
  De politiek overnemen door ons wij ik en jij.
  Bek open trekken zodra je iets ziet….en zo.
  Moet t toch stap voor stap goedkomen.

 3. Remember, remember
  The 3rd of November
  Election treason and plot
  I know of no reason

  Why Election Treason

  Should ever be forgot.

 4. Zooo grappig die Jensen met zijn kruistocht tegen de mainstream media. Lekker spugen in het bord waar hij zelf uit heeft gegeten. Hypocrietje met een wrok issue.

 5. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 6. Jensen vertelt dat de Chairman of Federal Election Commission zegt dat de verkiezingen niet eerlijk zijn verlopen en dat het heel wat is dat deze meneer Trey Trainor dat zegt. Echter deze meneer heeft absoluut niet meer te zeggen over de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen dan een gewone Amerikaanse burger. Dus het is een mening die niet veel meer waarde heeft dan de mening van een andere; al doet Jensen lijken of het héél gewichtig is dat deze meneer dat allemaal zegt. De Federal Election Commission gaat echter alleen over het controleren van de CAMPAGNE UITGAVEN en heeft niets te maken met stemmen tellen of de resultaten van de verkiezingen. Check de feiten op de site van Federal Election Commission:

  The Federal Election Commission (FEC) is the independent regulatory agency charged with administering and enforcing the federal campaign finance law. The FEC has jurisdiction over the financing of campaigns for the U.S. House, Senate, Presidency and the Vice Presidency.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *